Şimdi Ara

Hangi Köpek Maması? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
5
Favori
227.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serhat76 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kalitesinden ve standardından emin olmadığınız mamayı kullanmayın. Piyasadaki ucuz mamalardan uzak durun. Ne malı olduğu öncelikli mesele değil. Pahalı olması da tek başına yetmez. İnternette biraz araştırma yaptığınızda bana hak vereceksiniz. Aman diyorum derhal bu konuda iyi bir araştırma yapın. Köpeğin yemesi ölçü olmaz. Sizin için söylüyorum. İleride ciddi rahatsızlık doğuruyor. Çok samimiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar orijen pupy large bred aldim 13kg 3 aylik kangalim var..umarim sever onceden lovedog kullaniyordum.. gecisi yari yariya yapicam degilmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    1/3 yeni 2/3 eski
    1/2 yeni 1/2 eski
    2/3 yeni 1/3 eski

    Tabi bunları belirli süreler zarfında kullanarak geçiş yapıyoruz. Bir iki günde değil de biraz daha uzun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir cok mama kullandim ama taste of the wild mamasinin geyik ve bizon etlisi rotuma cok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim kopeginiz gelisme caginda ise cook faydali ama bunu yedirip hayvani yatirmayin gunde en az bir kere kosturun yemekten hemen sonra kopekleri sakin kosturmayin tek sevmedigim tarafi mama biraz agir oldugu icin koku yapiyor bu arada firma ile aramda baglanti yok:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlarımız için hills'in bir yarışmasını buldum katılıp kazansak barınaklara bağışlasak ne iyi olur^^
    https://www.facebook.com/HillsPetTurkiye?fref=ts
  • Sonuc olarak en kaliteli urunler BonaCibo,Acana ve Orijen midir?

    2 aylik Labradorum var biraz kotu bakmislar. Ben de hic arastirmamistim kopek gelince Migros'tan gecici yavru icin 3-5 Kg Pedigree aldim. Deli fisek gibi saldiriyor mamaya resmen kendinden geciyor ama mama icime sinmedi.

    Gecis mamasi olarak BonaCibo alsam Pedigree'ye gore cok daha ustun mudur? Gelisim sureci icin dogru tercihlerden biri midir? Grain Free olmasi gerekiyormus kaliteli mamanin sanirim ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    Marka vermeden fikrimi belirteyim; bence esas grup mamaların dışına pek çıkma maddi imkanın varsa. Çivisi çıkmış herşeyin, eğer kontrol yoksa bana kimse ürününün iyi olduğuna yemin ederek inandıramaz. Sahte kanser ilaçları satılan bir ülkede köpek mamasını varın siz düşünün. Kontrol kurumu, standart uyumu vb en fazla olan mama en iyisidir bence.

    Not: Pedigree de hiç fena mama değildir.
  • Ucuz, kaliteli ürünler düşünüyorsanız Dünyanın en iyi iki markasını tavsiye ediyorum;
    Köpek Mamasıwww.turkuazakvaryum-petshop.com/Kopek-Mamasi,LA_477-2.html
    Kedi Mamasıhttp://www.turkuazakvaryum-petshop.com/Kedi-Mamasi,LA_476-2.html




  • http://www.1taneal.com/pet-shop/ evcil hayvan ürünleri için lütfen linke tıklayın.
  • zeroone kullanıcısına yanıt
    Veteriner hekimlerin açıkta kilo hesabı sattıklarından almıştım kilosu 10 tl ama marka mamalardan iyi bence köpekte değişimi 1 haftada görebiliyosunuz.
  • Biz Royal Canin kini buradan Siparis vermsitik ve memnun kaldik Petafrika.com
  • Köpeğim 2 yaşında poodle. 11 aylıkken bonacibo numune mamalarından alıp denemiştim. daha önce petcoice kullanıyordum. Ama artık yememeye başlamıştı. Getirttiğim puppy tavuklu ve yetişki kuzu etli numunelere bayılmıştı. İlk olarak puppy tavuklu 15 kg. mama siperişi verdim . Çok memnun kalmıştım o zaman hem severek yiyor hem de kilosu çok iyiydi. 14-15 aylıkken mama bitti ve adult kuzu etlisinden aldım. ilk zamanlar çok iyi yedi mamanın 1/3 unden sonra yememeye başladı. tabii kilo verdi. bir veteriner tavsiyesiyle royal canin vermeye başladım bir iki aydır severek yiyor. Hatta eski mamayla karıştırdığımda. r.c.ni ayırarak yiyor. bonaciboyu tükürüyor.
    fakat ben bobaciboya daha çok güveniyorum. tabii fiyat boyutu da var işin .r.c. in kilosu 30 tl ye bonacibonun ki 5 tl ye geliyor .
    ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
  • ilk bşlarda bende ev besinlerinden veriyodum fakat bi zaman sonra ilginçtir ki soğudu ve yememmeye başladı. 1,5 yaşında mama olarak ne veriyim ne önerirsiniz ? köpek maması
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır açıkta olan mamalar dan alıyodum iyi gelmedi bonucibo denedim o da keza aynı şekilde ismini vermek istemediğim büyük bir firmanın yöneticisinden duydum kime güveniceğimizide şaşırdım artık, adamlar çok kötü olan bir mamayı köpeğe yedirmek için yurtdışından getirdiği aromaları o hani aldığımız 45tl ile 60 aldığımız mamalar da kullanıyolarmış aman çok dikkat edin bundan sonra kesinlike ucuz mama almama ya karar verdim tavsiye edibiliceğim şu an için reflex var gayet iyi ve kaliteli bence deneyinwww.mamavakti.com diye bir siteden almıştım tavsiye ederim.
  • Reflex alalı 2 gün oldu şu an için iyi sayılır bakalım görücez zamanla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis -- 15 Eylül 2014; 1:29:44 >
  • Eukanuba iyidir,alternatif olarakta royal canin ve proplan. Ve hills

    Acikcasi bunlardan disari cikacak pek tercih etmem ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 23 Eylül 2014; 22:25:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonacibo kuzu etlisini deneyin. Yerli malı yurdun malı. Proplan, Hills'den fln kötü değil yarı fiyatına alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elvis

    Arkadaşlar bende uzun zamandır açıkta olan mamalar dan alıyodum iyi gelmedi bonucibo denedim o da keza aynı şekilde ismini vermek istemediğim büyük bir firmanın yöneticisinden duydum kime güveniceğimizide şaşırdım artık, adamlar çok kötü olan bir mamayı köpeğe yedirmek için yurtdışından getirdiği aromaları o hani aldığımız 45tl ile 60 aldığımız mamalar da kullanıyolarmış aman çok dikkat edin bundan sonra kesinlike ucuz mama almama ya karar verdim tavsiye edibiliceğim şu an için reflex var gayet iyi ve kaliteli bence deneyinwww.mamavakti.com diye bir siteden almıştım tavsiye ederim.

    Bir inceleme yazısında okuduğum kadarı ile reflex pek iyi bir mama değilmiş ama bilemem tabii.ben iki aydır royal canin veriyorum. brit carnilove u araştırdım ve daha iyi olduğunu düşünüyorum. ufak paket kerden aldım tadını da beğendi. ama tavuklusunun taneleri buyuk geldi. oyuzden kırarak verebiliyorum. somonlu su daha ufak teneli. 3-4 gündür ekski mamayl karıştırıp veriyorum.
    yakında %100 e geçecem. sonucu burada paylaşırım




  • bonocibo iyidir ekonomik ve kaliteli
    https://www.temizmama.com/kopek-mamalari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: histrio

    bonocibo iyidir ekonomik ve kaliteli
    https://www.temizmama.com/kopek-mamalari

    Ben de aynı fikirdeyim.Markaya güveniyorum. Ama benim Paspas 15 kg yavru yemini ve 15 kg lık adult yemin ilk 1-2 kg sunu iştahla yemesine rağmen sonradan (bıktımı ne) yememeye başladı. zayıfladı mızmızlaştı. sonra bir tavsiye üzerine royal canin aldım . heralde iki ay kadar oldu canavar oldu hayvan. hem hareketlerinden hem de kilosundan belli. ama royal markasına bonacibo kadar güvenim yok.
    brit' e alıştırmaya çalışıyorum şimdi. onun da taneleri çok buyuk ve sert. zorlanıyor hayvan. bakalım ne olacak




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.