Şimdi Ara

HANGİ İNTERNET TARİFESİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

YENİ YERE TAŞINDIM. DAHA ÖNCE UYDUNET KULLANIYORDUM. TAŞINDIGIM YERDE ALTYAPISI YOKMU. DİGİTURKUN NETİNİ DUSUNUYORDUM ANCAK KARARSIZLIK KOTU BİRŞEY.

TASİYE EDECEGİNİZ GUNCEL KAMPANYALAR BURAYA YAZARSANIZ HEM BANA YARDIMCI OLURSUNUZ HEMDE DİĞER ARKADAŞLARA.

Orijinalden alıntı: atlasi

ARKADAŞLAR,

YENİ YERE TAŞINDIM. DAHA ÖNCE UYDUNET KULLANIYORDUM. TAŞINDIGIM YERDE ALTYAPISI YOKMU. DİGİTURKUN NETİNİ DUSUNUYORDUM ANCAK KARARSIZLIK KOTU BİRŞEY.

TASİYE EDECEGİNİZ GUNCEL KAMPANYALAR BURAYA YAZARSANIZ HEM BANA YARDIMCI OLURSUNUZ HEMDE DİĞER ARKADAŞLARA.

maç seyrederim dersen dijitürk , seyretmem dersen Dsmart iyidir.. 8 Mbbs ye kadar sınırsız internet+ Dsmart = 49 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sakın dsmart veya digiturk e geçme geçeceksen superonline olarak geç ttnet tavsiye etmem fiber veya hipernet yoksa buluduğun bölgede aşırı ağırlaşıyor net ttnet in özellikle aksam üstü 16:00'dan sonra kanı gibi oluyor sayfalar dıgıturk +superonline bu paketi tavsiye ederimhttp://www.digiturki.com/paketler/paketler.php?id=9
    || MSI GAMİNG M5 || Intel® Core™ i7-6700K 4.0GHz || Kingston HyperX Fury Black 16GB 2666MHz DDR4 || AMD 7990 6GB 384 BİT || ZALMAN Z3 PLUS ||Zalman Psu 600W 80Plus Bronze || WD 2 TB SATA 3 64 MB 7200 Rpm || Samsung Evo 250GB || BENQ 1MS/144MHZ 24" LED || Rampage Gaming Keyboard || Rampage Mouse Pad || Rampage SN-R3| Rampage SGM-X7 Mouse || Logitech F710 Wireless Gamepad ||Logitech Driving Force GT ||
  • http://www.digiturki.co...etler/paketler.php?id=9

bu link superonline paketi degilki. digi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.