Şimdi Ara

Hangi internet firmasından memnunsunuz?(vodafone,türknet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim de taahhüt sürem doluyor. Şu ttnet türktelekomdan kurtulabilecekmiyim? 5 gün sonra (7200 dakika kaldı) kurtulacağım. Bizim burada super online fiber yokhttp://i.hizliresim.com/W0Wav8.png adsl/yalın var diyor sitede. Super online müşteri hizmetlerini aradım 4-5 kez biri fiber internet kullanabilirsiniz biri de yalın internet hizmeti alırsanız yardımcı olalım diyor yine aradım başkası çıtı fiber kullanabilirsiniz diyor. Türknet müşteri hizmetlerini aradım 45 dakikalık bir görüşme oldu hanımefendi ye sorduğum da sizin özgür iletişimi kullanmak istiyorum taahhütsüz olduğu için memnun olurum dedim. Fiber internet kullanabiliriyim dediğim de bekletti kullanabilirsiniz dedi. Birde vodafone müşteri hizmetlerini aradım baya bir bekledim ulaştım yaşadığım yeri adresi söyledim. Sizin fiber internetizi kullanmak isitiyorum dedim 70Mbps ye kadar kullanabilirsiniz dedi.http://i.hizliresim.com/372MZM.png sitede 77Mbps ye kadar. Foruma yazarken bir kaç kez daha aradım super online'ı biri yalın internet biri de fiber kampanyamızı seçip kullanabilirsiniz diyor. Aynı şeyleri söylediler.

    Vodafone fiber internet ve türk net kullananlar tecrübe edenler deneyimini söyleyebilir mi? Aydın Kuşadas'ında yaşıyorum kadınlar denizi mahallesi şehit hava pilot yüzbaşı akgün sezginer sokak/cadde Vodafone geniş aile paketini alıp geçeyim mi?







  • bu değerler ile hangi servis sağlayıcı olursa olsun saha dolabına yakınsın sadece müşteri hizmetleri ve ilgi konusunda fikirler almalısın bence yada firmaları ara dene hangi firma seninle nasıl ilgileniyor :)
  • Taahhüt istemediği için Turk.Net alıp denemek daha mantıklı değil mi?
  • yaklaşık 2 aydır doping vdsl kullanıyorum çokta memnunum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevrende kullanan varsa bir danış her il hatta her bölgede hizmet kalitesi değişiyor
  • TurkNet 77 tanımladılar 70 hız geliyor ping değerleri TT'den daha iyi yavaşlama yok memnunum yani Allah'a şükür :)
  • Vodafone sitesinden sorguladığınız kadarıyla VDSL alabildiğinizi görebiliyorum, bir de Türk Telekom sitesinden sorgulayın, Hipernet çıkarsa VDSL destekliyor demektir.

    TurkNet kullanıyorum, 3 ay oldu ve çok memnunum. 51 mbps kullanıyorum ve hiçbir şekilde kesinti yok, ping değerleri mükemmel. İlk olarak TurkNet'i denemenizi tavsiye ediyorum, taahhütsüz zaten beğenmezseniz rahatlıkla başka bir servis sağlayıcısına geçebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta Türk Telekom'u iptal ettirmeyip TurkNet'in vereceği evraklarla TurkNet'e başvurmanız ve direk geçiş yapmanız, hem çok hızlı olur hem de sorunsuz olur. Benim 5 günde geçiş işlemlerim tamamlandı ve internet kesintisi yaşamadım. Geçiş yapacağınız için portunuz değişmez ve port sıkıntısıyla karşılaşmazsınız.
  • SÜREKLİ GÜNCEL OLAN HİZMET VAR TTKOMUNhttps://fibernerede.turktelekom.com.tr GİRİN UYDU GÖRÜNTÜSÜ İLE HALLEDİN CHROME KULLANIYORSANIZ GÜVENLİ DEĞİL DER GELİŞMİŞTEN İLERLE .com sitesine ilerle diyin açılır. BEN DENEDİM DOĞRU ÇIKIYOR ORADAKİ YERE GİDİYORUM KAPAKLARDA EX YAZIYOR GÜZERGAH BOYUNCA. FİBER VAR FALAN DEMİYOR HATA DOLAYISIYLA YOKSA HİZMET YOKTUR FALAN DER FİBER VARSA ULTRA İNTERNET DER VAR İSE TÜRKNET İ ALIN DERİM . ÖZGÜR İLETİŞİM OLANINDAN 100 MBİT GARANTİSİ VAR ALTYAPI NE KADAR DESTEKLİYORSA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo48 -- 16 Mart 2017; 20:0:33 >




  • vodafone kullananlar genelde memnun olduklarını söylüyorlar bence bağlatın deneyip görün mobildede güzel vodafone kablolu internetide iyidir
  • Turknette yoğun saatlerde hızı düşenler var ama sen bilirsin.

    Vodafone 50mbit altı vdsllere 3mbit, 50mbit ve üstü paketlere 4mbit upload veriyor diye duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.