Şimdi Ara

Hangi ingiliççe kursuna gitmeliyim help me plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ankarada yaşıyorum yaşım 19 mesleğim için iyi bir ingilizce öğrenmem lazım kabin memuru olmak istiyorum bunun için iyi bir ingilizce eğitimi veren kurs'a gitmem lazım yazın başlamak istiyorum ve araştırdım fiyatlar konusunda az çok bilgi sahibi oldum ve bütcem üç aşşa beş yukarı 3000-3500 tl civarı olacak ve ingilizceyi temelden başlayarak öğrenmek istiyorum bunun için önerebileceğiniz ingiliççe kursları varmı ve kaç kur almam lazım ve kurlar kaç ay sürer bunun hakkında bilgilendirirseniz beni sevinirim sonuçda az para vermicez boşa gitmesini istemiyorum ve şunuda belirtiyim 1-2 ay gidip 3. ay sıkıldım bırakıyım gitmicem paramı geri istiyorum gibi işi yarı yolda bırakan bi insan değilim bi kursa gidiyorsam hakkını veririm ki onlarda verdiğim paranın hakkını versinler sağlam hocaları ilgili güzel anlatabilen sınıf sayısı kalabalık olmayan paramızın son kuruşuna kadar helal olsun diyecek bir kurs arıyorum ve malesef bir dezavantajım var bu arada dikkatim çok çabuk dağılıyor malesef aklıma bian bişe gelsin gözüme bişe kestiriyim hobaaa dikkatim gittimi gelmiyor arkadaş yokmu bunun çözümü sizdede oluyormu bu yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Kabin memuru ve ingilizce

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109504695

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Kabin memuru ve ingilizce

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109504695

Neden böyle dediniz hocam ? Bende düşünüyorum kabin memurluğunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.