Şimdi Ara

Hangi hosting/domain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben wordpress ile bir site kurmak istiyorum. Sitenin içeriği teknoloji. Sitede yapmak istediklerim aşağıdaki gibidir. Domain ve hostingi nereden almalıyım ve tahminen ne kadar trafik ve disk alanı gerekir? Ya da wordpress.com üzerinden .wordpress.com uzantılı bir site mi yapsam?

    Sitede;
    Teknoloji haberleri
    satın alma rehberleri
    Nasıl yapılır
    Kendi yazacağım yazılar
    Belki ilerde başka şeylerde eklerim.

    Bunun dışında belli bir içerik ekledikten sonra addsense başvurmayı ve para kazanmayı planlıyorum. Bunun dışında reklamda yayınlayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 18 Şubat 2017; 22:33:16 >



  • Merhaba PM Attım,
  • adsense almak çok zorlaştı. Reklamlardan para kazanmak zor. Bence başlangıç olarak wordpress.com'dan bedeva blog oluştur. Baktı tutuyor yazıların o zaman hosting ve domain alırsın.
  • Merhaba. Güvenilir bir hosting firması arıyorsanwww.bisosyo.com olarak bizimde beraber çalıştığımız Güzel Hosting firmasını tavsiye ederim. Profesyonel ve kesintisiz hizmet sağlar. Ayrıca alan adı tesciline ücretsiz kısıtlı hosting hizmeti veriyorlar. İlk etapta alan adını uygun fiyata tescil ettirir, ücretsiz hosting kullanırsın. Baktın site tuttu ziyaretçin var ücretli hosting paketlerine geçiş yaparsın.https://www.guzel.net.tr/aff.php?aff=991




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.