Şimdi Ara

hangi hafif ve canavar notebook ......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar yeni bir notebook alacagiz(bana diil patrona ) patronun istedigi hafif olmasi bu birinci kriter .ikinci kriter ise widescreen olmasi . gelelim son kritere guncel bir sistem olmasi ay bu eksik vs denilmemesi. notebooktan pek anlamiyorum suan hangisini almali neye odaklanmali pek fikrim yok .inceledigim istemler masallah 2.8 yada 3kg civari varmidir bundan hafif onerebileceginiz modeller .eger cevap atarsaniz cok sevinirim.( not :intel fanatizmi malesef var simdi amd alsak bune denilebilir intel olmasi lazim yani).

• senin işin çok zor be dostum.. ancak kolay gelsin diyebiliyorum

• Şu sistem fena değilmiş..

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN413HEW19

fiyat da tam patron fiyatı.. bize fazla ama senin patron alır bunu..
  • ama onun altındakinin fiyat/performans oranı çook çok daha iyi. ben nasıl olsa patron diye kafama göre koydum işte
  • bence patrona sony yakışır ha 2,8 ha 2,6 o kadar da fark etmez..madem wide screen, madem teknolojik bişey aranıyor 2,5-3 kilo bişi olacak bu..haha, sanki pazardan domates alıyoruz..neyse benim önerebileceğim alet bahahakan'ın ilk tercihi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipkissia_maskozis

bence patrona sony yakışır ha 2,8 ha 2,6 o kadar da fark etmez..madem wide screen, madem teknolojik bişey aranıyor 2,5-3 kilo bişi olacak bu..haha, sanki pazardan domates alıyoruz..neyse benim önerebileceğim alet bahahakan'ın ilk tercihi

Sony Vaio 'lar çok şık.. hakikaten görünüm olarak benim de favorim olan bir notebook.. ama...

Çok fazla şikayet var, özellikle pil konusunda... Sony Türkiye kendisi getirmiyor, başka distribütör fimalar getirtip satıyor, servis faaliyetleri oturmamış, parçaları aşırı pahalı v.s.

Yani görüntüsü dışında çok fazla dezavantajı var.. Gönül isterdi ki, bu kadar güzel dizayna 4/4 lük bir şey olsun ama olmamış..

• quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

ama onun altındakinin fiyat/performans oranı çook çok daha iyi. ben nasıl olsa patron diye kafama göre koydum işte

arkadaş özellikle hafif olmasını istemiş.. benim söylediğimle senin söylediğin arasında 400gr fark var.. hiç azımsanacak birşey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

Çok fazla şikayet var, özellikle pil konusunda... Sony Türkiye kendisi getirmiyor, başka distribütör fimalar getirtip satıyor, servis faaliyetleri oturmamış, parçaları aşırı pahalı v.s.

hangi firmalar olduğunu biliyor musun acaba?
  • cok saolun arkadaslar hepsini incelemeye basladim isallah sonu hayirli olur. kovulmayalim isin sonunda
    yeni oneriler varsa yazalim arkadaslar hatta tuysiklet olan ama vurdumu oturtan notebooklarida yazabiliriz
  • evet de senin söylediğin o kadar para etmez ya. gerçi onu da ben tavsiye etmiştim ama etmez yine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipkissia_maskozis

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

hangi firmalar olduğunu biliyor musun acaba?

Mesela;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/content.asp?content_id=1

• quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

evet de senin söylediğin o kadar para etmez ya. gerçi onu da ben tavsiye etmiştim ama etmez yine de

walla ben fiyatlarına hiç bakmadım... ne de olsa patron alacak.. önemli olan ne istediği
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takaya

Merhaba,

Bilgisayar patronunuz için alınacaksa, önerim: 15.2" PowerBook (2.54kg ve1440x960 çözünürlük). 12" olanı da 2kg. Prestiji nedeniyle Avrupalı ve Amerikalı patronlar, genellikle PowerBook kullanıyorlar. Öneririm.

Saygılarımla.

vay takaya hemen apple tavsiye etmişsin

ama o adama powerbook olmaz. o adam kullanamaz o aleti. işletim sistemine, programlarına alışana kadar kız gibi bilgisayarı çöpe atar valla
    onun için en güzeli windowslu bir alet

• apple canavar gibi ama windowsta windows of allahim ya.neyse okumaya devam
  • Hafif ve performanslı bir notebook istiyorsan, Asus W3V derim.. 15.4"'ler 2.7-3 kg arasında değişir ve taşıma açısından çok da hafif değildirler.

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-134-2
  • quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Hafif ve performanslı bir notebook istiyorsan, Asus W3V derim.. 15.4"'ler 2.7-3 kg arasında değişir ve taşıma açısından çok da hafif değildirler.

40 yıl para biriktirsem alamam

• quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Hafif ve performanslı bir notebook istiyorsan, Asus W3V derim.. 15.4"'ler 2.7-3 kg arasında değişir ve taşıma açısından çok da hafif değildirler.

hocam o asusa o parayı veren cidden salaktır ya. benim üstün körü verdiğim linklerdeki piyasanın en iyi markaları olan aletler bile ondan daha ucuz

• wallahi asus iyimis cebi iyi yakar ama suana kadar karsilastigim en hafif notebook bu oldu yanlisim varsa duzeltin .yanliz asusun 4200 hddsine diyecek laf bulamiyorum yuh yani
  • Arkadaşım hafif ve güncel teknoloji olsun istiyorsan toshiba portege serisi ve sony vaio TR5A ve benzer modellerini tavsiye ediyorum.Eminim patronunda beğenecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.