Şimdi Ara

Hangi Filmleri Silmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi çapımda bir film arşivim var aralarından gereksiz,izlenmesede olur denilebilecek filmleri tek tek ayırt etmek yerine size sormak aklıma geldi.Harddiskde yer açılması yönünden iyi olur.
    √ işareti olanlar izlediğim filmler.Onların dışındaki filmleri söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 8 Eylül 2012; 0:54:21 >

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• Cmylmz dışında izlediklerini sil bence.

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • o tickleri bence film isimlerinin başına koy daha rahat olmaz mı ayırt etmek

filmlerin çoğu güzel izlemediklerini mutlaka izle bi an önce özellikle pardon,son samuray,salak ile avanak,yeşil yol

ama goal 3 izlememişsin iyi de yapmışsın..izlemedne sil at izleyebileceğin en kötü filmdir...kendi amatör kameranla ve movie maker bilginle daha iyi film çekebilirsin emin ol..zaten ilk 2 filmle alakası bile yok nerdeyse

Orijinalden alıntı: berkan402

o tickleri bence film isimlerinin başına koy daha rahat olmaz mı ayırt etmek

filmlerin çoğu güzel izlemediklerini mutlaka izle bi an önce özellikle pardon,son samuray,salak ile avanak,yeşil yol

ama goal 3 izlememişsin iyi de yapmışsın..izlemedne sil at izleyebileceğin en kötü filmdir...kendi amatör kameranla ve movie maker bilginle daha iyi film çekebilirsin emin ol..zaten ilk 2 filmle alakası bile yok nerdeyse

İyi fikir tickleri kimi zaman görmüyorum bile.Salak ile Avanak izlemiştim işaretlememişim.Goal 3 ü yorumuna güvenerek siliyorum

Jason Statham

• Cogunun ismi Turkce oldugu icin anlamakta zorlandim. Cunku Turkce ismi ile orjinal isminin alakasi olmuyor. Ben anlayabildiklerimden izlemen gerekenleri soyleleyim de onlari da aradan cikart en azindan

50 ilk opucuk, The tourist, Zindan Adasi, Wanted, Son Samuray, Super Baba (sanirim big daddy bu), Salak ile Avanak, Truman Show, Cars 2 (1 kadar olmasa da fena degil), Thor, Yesil yol ilk basta bunlari izleyebilirsin.

Kule Soygunu, Gunah Kecisi, Cizmeli kedi bunlar pek hosuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 8 Eylül 2012; 3:47:27 >

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Cogunun ismi Turkce oldugu icin anlamakta zorlandim. Cunku Turkce ismi ile orjinal isminin alakasi olmuyor. Ben anlayabildiklerimden izlemen gerekenleri soyleleyim de onlari da aradan cikart en azindan

50 ilk opucuk, The tourist, Zindan Adasi, Wanted, Son Samuray, Super Baba (sanirim big daddy bu), Salak ile Avanak, Truman Show, Cars 2 (1 kadar olmasa da fena degil), Thor, Yesil yol ilk basta bunlari izleyebilirsin.

Kule Soygunu fena değil diye biliyorum dediklerinden 3-4 tanesini izledim işaretli değil.Arşivi düzenlemem lazım isimlerini filmin adının çevirisi çok saçma salak oluyor genelde

Jason Statham

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Cogunun ismi Turkce oldugu icin anlamakta zorlandim. Cunku Turkce ismi ile orjinal isminin alakasi olmuyor. Ben anlayabildiklerimden izlemen gerekenleri soyleleyim de onlari da aradan cikart en azindan

Kule Soygunu fena değil diye biliyorum dediklerinden 3-4 tanesini izledim işaretli değil.Arşivi düzenlemem lazım isimlerini filmin adının çevirisi çok saçma salak oluyor genelde

Kule Soygunu aslinda biraz eglenceli fakat finali biraz sacma geldi. Yoksa Eddie Murphy ve Ben Stiller icin izlenebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi film
    13 yıl önce açıldı
    Hangi iptv yi almalıyım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banliyo 13
    Geçmişi Olmayan Adam

Bunları izle. Bu arada kaç GB o klasör?

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

av mevsimi / berlin kaplani / korkunc bir film serisi / cakallarla dans / kolpacino kisaca Turk yapimlarindan tekrar izlemem dediklerini sil

Doğru diyorsun zaten onlara daha dönüp bakmam bile yer tutmasın.441 tane evet sile sile o kadar kaldı dahada azaltıp daha kaliteli filmlerle değiştiriyorum.

Jason Statham

•  Hangi Filmleri Silmeliyim

hocam mouse bozuldu laptop ile böyle çizebildim. anlamışsındır yuvarlak içine aldıklarım gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 8 Eylül 2012; 18:20:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KuuuL78

hocam mouse bozuldu laptop ile böyle çizebildim. anlamışsındır yuvarlak içine aldıklarım gereksiz

Teşekkür ederim ama,Green Street Hooligans çok beğendiğim filmlerden onu silemem.Diğerlerine göz atıp silicem.Caillou,Pepee,Bugs Bunny kalmış orda kuzenlerim için

Jason Statham

• 88 Dakika Al Pacino'nun kötü filmlerinden birisi olarak görülür. Ama imzana bakarak soyluyorum hayranıysan izle zaman geçer.
    Godfather serisini aç hemen izle
    Güneşin Gözyaşları'nda Monica Bellucci vardı sanırsam. Onun hatrına izlenir gözün gönlün açılır
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.