Şimdi Ara

Hangi Enstürmanı Çalıyorsunuz?????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • flüt... çok az gitar... ama en iyi göbek çalarım... vurmalı çalgılara giriyo di mi göbek...
  • flüt
  • Blok flüt mü? [:P]
  • onu orta okulda çaliyodk ya bilmeyen varmi [ngt] [:P]
  • Şu anda Akustik gitar çalıyorum . Lisedeyim . Lise sonlarına doğru Elektro'ya geçeceğim . Sesim güzel olmadığı için vokal yapamıyorum [sml2k] Ama en çok istediğim şeylerden bir taneside vokal yapmak .

her eyes were hypnotizing
    burning deep inside my brain
    the lady in black was here now
    she was here to take me far away...
    take me far away...
  • Para varken ne enstürmanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fülüt bile çalamam
  • bateri, gitar, kısmen klavye, çok az mızıka
  • bi ara saksafona merak salmıştım, sonra vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara flüttü.Sonra oda bitti.
  • İlkokulda flüt çalıyordum.Sonra bi anlık hevesle gitar aldım çalamadım.
  • org
  • Flüt.Bu arada 10 yıllık hort olmuş.
  • Flüt,bi de masada darbuka çalarım
  • Ortaokuldayken iyi flüt çalardım. Okul korosuna falan da seçilmiştim de pek üstüne düşmedim, daha sonra da bıraktım. Çello, piyano hoşuma giden enstrümanlar ama hiç uğraşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samir Handanovic

Ortaokuldayken iyi flüt çalardım. Okul korosuna falan da seçilmiştim de pek üstüne düşmedim, daha sonra da bıraktım. Çello, piyano hoşuma giden enstrümanlar ama hiç uğraşmadım

Kesinlikle

Bir zamanlar ben de sizin gibi çok iyi flüt çalıyordum, sınıfta yanıma gelip ders falan alıyorlardı sözlüler için. Sonra hocam yanıma geldi, çal bakalım dedi. Sözlüde farklı konuya çalışmışım ben de, başladım do re mi vs.
    Kafama kitapla hafif vurmuştu, keşke şimdi gelse de nasıl bi flüt çalıcısı olduğumu görse.

• sazım var kendi kendime çalıp söylemeyi seviyorum ama amatörce sadece herhangi bir beklentim olmadan gitarımda var ama asıl olan sazım
  • 1.5 yıldır klasik, 1.2 yıldırda bas çalıyorum. Arada alır flütte çalarım ama rasgele.
    Bas ta çok iddialıyımdır, birkaç saat çalıştığım şarkıda nota kaçırmam, ne kadar zor olursa olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 15 Eylül 2013; 0:01:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.