Şimdi Ara

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
12.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet]


(En Son Oy Tarihi: 28.1.2024)
Giriş
Mesaj
  • tabi ki neredeyse hepsinden ve burada olmayan çok fazla siteden alışveriş yaptım. Amazon yurtdışı sitesinden yaptığım alışverişlerden memnun kaldım. amazon tr den de birkaç alışveriş yaptım ama hiç sıkıntı yaşamadım.
    Amazonun -özellikle satıcı kendi olduğunda- verdiği güven gerçekten farklı. Diğerlerinden öne çıkmasına şaşmamak lazım.

    Bunun dışında nerede ne ucuzsa araştırır oradan alırım. Çoğu siteyle kötü anılarım da oldu tabi bunlar da tercih ederden 2. planda kalmalarına neden oluyor.
  • Aliexpress yok heralde tr bünyesinde satışı olmadığı için ama anlaşmazlık veya sorun olduğunda satıcıların çoğu (pozitif rate %95 ve üstü olanlar genelde) çok yaedımcı oluyor. Dispute sistemide baya başarılı bana göre ve Türkiyede temin edemediğim ürünleri bulabiliyorum.

    Türkiyeden aldıklarım için yukko derdimde onlar kapandı güzel alışverşler yapmıştık daha sonra hepsiburada gelir satıcının hb olduğu ürünlerde şu ana kadar hiç sorun yaşamadım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

    Ooh kurmay yarbaylar toplanmış.
    Yine kime para kazandırıyoruz gençler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada hiç üzmedi beni pahalı ve ucuz alışverişler yaptım kolay arayüzü ve ulaşılması kolay müşteri hizmetleri çok iyi.
  • hepsiburada derim satıcısı hepsiburada olan ürünler için sadece tabiki

    hızlı kargo seçeneği var 15 lira verip aynı gün alabiliyorsun, mevcut kargo firmalarını kullanmıyor kendi kargosunu kullanıyor.

    hepsiburada farklı satıcılar için ise en kötü yer satıcı ile iletişim kuramıyorsun hangi kargo ile gelecek bilemiyorsun, hepsiburadanın yanında durmadığına dair dünya kadar şikayet var
    uzak durmak lazım ....
  • Hepsiburada cep telefonları ve birçok üründe 15 günlük sebepsiz cayma hakkını kullandırtmıyor, iade kabul etmiyor. Hepsijet denilen rezalet bir kargo firmasına sahip ve en son yaptığım alışverişte kullanılmış kulaklık gönderdi.
    Ürün çeşitliliği oldukça az da olsa İnventus hizmet kalitesi anlamında bir numara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 1 Haziran 2020; 13:22:33 >
  • hepsiburada
  • Amazon.
  • Listedeki çoğu satıcıdan alışveriş yaptım içlerinde bence en iyisi Hepsiburada sağolsunlar bu zamana kadar hiç üzmediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap, Hepsiburada, QP, N11, İtopya, Amazon ve İnventus üzerinden alışverişim oldu bugüne kadar.
    Bunların arasından sadece İtopya ile sorun yaşadım ve tekrar bulaşmak gibi bir niyetim yok. Zaten genel vaziyeti de ortada pek konuşmaya gerek yok.

    İnventus'a bastım oyumu. İkinci bir hakkım olsaydı Amazon'u seçerdim.
    Diğerlerinden de yine alışveriş yaparım ama kafamda hep bir soru işareti yine olur. İnventus ve Amazon için kafam rahat hiç düşünmem.
  • Fena gitmiyoruz arkadaşlar. Katılımlarınız için teşekkürler.

    İlk andan itibaren tamamen amacına uygun olarak ilerleyen konumuzun; zamanla daha fazla arkadaşımıza faydası olacağından şüphem yok.

    *İlk mesajda da belirttiğim gibi, eklenmesini istediğiniz siteler olursa lütfen belirtin.
  • Kendi kargo şirketlerinden ötürü Hepsiburada (Hepsijet) ve Amazon (Kolaygelsin)
  • N11. com ve Gittigidiyor dışında hiçbiryerden alışveriş yapmıyorum.Nedeni: Sıfır risk sistemleri.Parayı havuza aktarıyor karşı tarafa onay vermeden paramı teslim etmiyor satıcıma bir sorun olduğunda anında iptal edip paramı geri iade alabiliyorum.Öteki türlü diğer E Ticaret siteleri battımı paranı bekletiyor.Örnek: İstanbul Bilişim. Amazon da güvenilir site ordanda alışveriş yaptım ama N11. com ve Gittigidyorda herzaman kafam daha rahat oldu.Bugüne kadar tek bir sorun yaşamadım.Anında param iade oldu.Güven veriyor yani en büyük sebebi bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.saklikeyf.com/

    Bunu da ekler misin hocam yararlı ürünler var. Haftada bir de süper sıcak fırsatlar oluyor tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 de parayı koruyor felan demişsinizde satıcayı hiç denetlemiyor sahte satsa bile umurunda değil n11in.Gittgidiyorun müşteri hizmetleri bu konuda daha iyi. Ama n11de ürün çeşitliliği fazla.

    Satıcısı hb olan ürünler yine iyi sayılır artık çek felan kampanyada yapmaya başladı. Tabi hiçbiri amazon olamaz müşteri menmuniyetinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış sonrası desteğe ihtiyaç olabilecek bir ürün ise satıcısı da Amazon olmak kaydıyla Amazon. Eften puften yedek parça kıyafet kablo vs şeyleri kim en ucuza ve ptt/suraat harici kargoyla gonderiyorsa ordan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 lria üzeri kargo bedava olduğu için hepsiburadayı çok seviyorum. 1 liradan 75 tane ürün alsanız, hepsi de farklı kargoyla gelse yine de kargo bedava oluyor. N11i satıcı ile iletişim kolaylığı ve uygun fiyatlar sebebiyle seviyorum. Amazonun sitesi berbat, alıştığımız tarzda değil. Bir ürün ararken sitede kayboluyorsun, müşteriyi zorla anahtar kelime ile arama yapmaya zorluyor. Gittigidiyorda fiyatlar uygun ama Gittigidiyorun müşteri desteği yok gibi bir şey. Bunun dışındaki siteler genele yönelik değil, özel sitelerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene sürekli tbenzer promosyolar ile de çıkarsa istikrar abidesi n11
  • Bu aralar gittigidigor dan alışveriş yapıyorum. Fiyat konusunda bayağı iyi bu aralar.

    Sıkıntı çıkarsa eğer problem çıkarmazlar umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon varken gerisi tamamiyle hikâye. Size şöyle anlatayım. Hepsiburada kitap kampanyasi yaptığında 200 liralık kitap alışverişi yapmıştım. Stephen King falan doldurmuştum. Paketleme içler acısıydı. Telefonlari sardiklari jelatine sarmış yollamışlardı. Kargo posetiyle ezilmis büzülmüş halde geldi kitaplar. En nefret ettiğim şeylerden biridir kitapların kiristirilmasi ;) Şuanki Amazon indiriminde kardeşim Harry Potter serisi istedi. Ilk 4 kitabıni 70 liraya aldim :) Gelen paketleme, tek kelimeyle muhteşem. Küçük karton kolinin altina kese kağıtlarını dizmişler. Kitaplari koymuşlar, kitaplar hareket etmesin diye kalan boşlukları yine kese kağıtlarıyla doldurmuşlar. En üste de birkaç kese kağıdı atip bantlayip yollamışlar. Ben bu paketlemeyi gördükten sonra bir daha çok çok ucuz olmadığı sürece başka yerden alışveriş yapmam. Hatta Cuma günü Hobbit ve Stefan Zweig serisinden birkaç kitap daha aldim. Geldiğinde paketlemeyi size atarım anlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.