Şimdi Ara

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
12.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet]


(En Son Oy Tarihi: 28.1.2024)
Giriş
Mesaj
  • n11 hepsiburada ve gittigidiyir üçgeninde en iyi açıkara n11.ürün zenginliği açısindan olsun.kalite açışindan olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç tanesi dışında hepsiyle alışveriş yaptım. Çoğundan iyi fiyata iyi ürünler aldım. Benim için tek bir seçenek yok. n11 den ilk açıldığında çok faydalandım amazondan da hb danda vs vs, benim için hangisi işime yararsa o birincidir. Birgün amazon olur bir gün hb, bir gün n11 yada diğerleri fark etmez :)


    ekleme : amazonun 3d yapamama politikası sıkıntılı, çok suistimale neden olacak durumlar oluşturur birinin kartı elinde olan yada kopyalayan kişi rahatlıkla sms kodu istemeden istediği kadar alışveriş yapabilir bu sakıncalı bir durum, yani böyel bir firmanın bunu göz önünde bulundurmaması ve bu konuda iyileştirme yapmaması büyük bir sorun bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Mayıs 2020; 20:46:48 >
  • Amazon, hepsiburada ve kapanmadan önce yukko dan alışveriş yapıyordum. Amazon açık ara en iyisi diyebilirim. Yukko müşteri desteği olarak çok iyiydi ama ürün çeşitliliği yoktu. Hepsiburada ise sorun yaşadığım zaman sorunum çözülüyor ama kesinlikle Amazona yaklasamazlar. Üstelik çok yavaşlar son zamanlarda. N11 için ise ilk çıktığı zamanlarda(çok iyi kampanya yapıyorlardı) hesap açmıştım ve ilk siparisimde sebepsiz yere hesabımı kapatmışlardı o zamandır bulaşmıyorum N11 e. Zaten Amazon ve hb de sorun yaşadığım bütün siparişler hep pazar yeri satıcısi olan ürünlerdi. Eğer Amazon ve hb de bulamazsam son çare trendyol kullanıyorum ama bunların da bir saçma iade politikası var ki.50tl lik üründen 2 tane aldınız ve 100tl ye 40 TL indirim kullanip 60tl oderiniz diyelim. Biri bozuk çıktı ve iade edecekseniz. Size 30tl iade etmeleri gerekirken 10tl iade ediyorlar. Çok alışverişi olmadı ama iade yapılacağı zaman kargo parasını da müşteriye kitlemeye çalışıyorsalar şaşırmam yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En çok alışveriş yaptığım siteler sırayla: n11, Hepsiburada, Trendyol, incehesap. Ufak şeyler için n11 her zaman en iyi fiyatı veren yer oluyor. Ayrıca sonradan ödemeyi onaylamak da çok iyi. Mesela termal macun aradım en uygun fiyat n11, fairy tablet aradım yine en ucuz n11, kablosuz mouse arıyorum yine n11 en ucuz :) Ayrıca burda deli gibi Amazon diyen olmuş ama bir kere alışveriş yapmadım. O iğrenç arayüzde ne aradığını bulabiliyorsun ne de en uygun fiyatı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada’nın müşteri hizmetleri ağı bayağı iyi. Amazon’dan çok eskilerden bir kereliğine siparişim var sıkıntı yaşamadım. Gittigidiyor da altyapısı sağlam diğerleri içinse bilgi alın ama uğraşmayın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle en iyisi benim için Vatan ancak Vatan'ın genel olarak fiyatları yüksek o yüzden kim ucuz olursa ondan diyelim.
  • 1.vatan
    2.hepsiburada
    3.teknosa
    4.n11

    en kötüsü trendyol bir daha asla,genelde yukardaki 4 lü kulanırım zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNet1 -- 31 Mayıs 2020; 22:54:11 >
  • Satıcısı Amazonsa 100 TL ye n11 yerine 110 TL ye amazondan alirim.Ama hepsinden alışveriş yapmisligim var çeşit bakımından Amazon rezalet diğerlerine göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu açmışsın ayrıca şunuda belirtmek isterim biri trendyolda bir sorun yaşıyor "salakmısın niye oradan alışveriş yapıyosun" deniyor, diğeri hepsiburadada sorun yaşadım diyor yine dh yorumları "aptalmısın onun konusu geçen açıldı çok sorunlu firma niye ordan alışveriş yapıyon müstahak sana" deniyo n11 e girmiyorum bile ulan be kendini zeki sanan insani varlıklar herkes her e ticaret sitesini alışveriş öncesinde bilip araştırmak zorundamı, birinin e ticaret sitesi hakkında yaptığı bir negatif durum için herkes bu siteyi kara listeyemi almalı? İnsanları bu sitelerde alışveriş yaptığı için suçlamayın, hukuğa uymayan düzenbaz siteler nasıl oluyorda bunca şikayete rağmen sitesi açık olabiliyor nasıl ciddi cezalar yemeden işlerine devam ediyorlar bunları sorgulayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 31 Mayıs 2020; 23:1:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    300 oya doğru arkadaşlar.

    Sürekli böyle saymak istemiyorum tabii ama eminim ki; sessiz kalan ve bir şeyler yazmak isteyen birçok arkadaşımız vardır.

    Alıntıları Göster
    400 oya gelmek üzereyiz.

    *ÖNE ÇIKAR butonunu kullanalım lütfen.




  • Hepsiburada ve Trendyol benim için bitti. Bebek bezi alırım anca bu ikisinden. O da standart ürün olduğundan, kargoda hasar görme ihtimali olmadığından ve satıcısı hayat kimya olduğundan. Amazon kesinlikle açık ara daha kaliteli hizmet veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım en çok hepsiburadadan alışverişim olmuştur. Hepsiburada satıcısı ise güvenerek alıyorum. Piyasada itopya sorunlu deniliyor ama ben hazır sistem ve pc aksesuar aldım hiç sorun yaşamadım. Sanırım benim şansıma. Ayrıca n11i de öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 600-700 liralık alışveriş yaptım gittigidiyordan beni hemde 2 kere mağdur etmesine rağmen mağduriyetimi gideriyorlar siteler arasında fiyat karşılaştırınca uygun fiyatlılar burada denk geliyor bana.
  • Hepsiburada. Arayüzü güzel, alışveriş keyifli. Amazon müşteri hizmetleri olarak iyi de olsa berbat bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventustan anakart siparis gecmistim. Anakarti ryzen 5 2600 ile kullanacagimi ongorup bios update yapilmasi gerektigini istersem kendileri yapip gonderebileceklerini soylemek icin aramislardi.

    Alisveris de sorunsuzdu. Cok ince bir hareketti beni kazandilar.

    Bu arada bu tip konulara bayiliyorum. Insanlar tecrubelerini yaziyor biz de okuyup ona gore hareket ediyoruz. Demokrasi bu iste. Eger herkes yorum yazsa yorumlara baksa kimse kimseyi magdur edemez kalitesiz firmalar rekabette elenir.
  • Ooh kurmay yarbaylar toplanmış.
    Yine kime para kazandırıyoruz gençler?
  • Genel alışveriş kategorisi için Avansas'ı tek geçerim. Nedeni ise pazar yeri mantığında olmaması, kendi deposundan stoklu satması ve ertesi gün kendi aracıyla teslimat yapması.

    Buna ek olarak yalnızca kendi sattığı ürünler için Amazon'u tercih ederim. Müşteri hizmetleri gayet iyi.

    Son olarak da Webdenal küçük fakat müşteri hizmetleri açısından memnun edici bir firma.
  • Amazon,inventus,webdenal
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.