Şimdi Ara

Hangi dershane?(gop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanan biriyim. Herkesin bildiği gibi eğitim sisteminin kötü olması ve düzensizliği herseyi karıstırdı zaten. Herneyse ben gaziosmanpaşada oturuyorum burada gidebileceğim bana adam gibi eğitim verebilecek bir dershane var mı? Ben Fem'e yazılmayı planlıyorum fakat ben teknik meslek liseli olduğum için bana sorun yaratırlar dediler. Fakat şuan sınavlarına girdim ve sınıfta 2 -3 tane meslek liseli var ve sınıfı 10 üzerinden değerlendirirsek 7 diyebiliriz. Mesleksin ezerler orada diyenlerde var git diyenlerde var iyi diyenlerde var kötü diyenlerde var. Uğur'a da git diyen var ne düsünüyorsunuz bilgisi olan bi yardım edebilirse sevinirim.
    SAYGILARIMLA...

Orijinalden alıntı: eren1meren

Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanan biriyim. Herkesin bildiği gibi eğitim sisteminin kötü olması ve düzensizliği herseyi karıstırdı zaten. Herneyse ben gaziosmanpaşada oturuyorum burada gidebileceğim bana adam gibi eğitim verebilecek bir dershane var mı? Ben Fem'e yazılmayı planlıyorum fakat ben teknik meslek liseli olduğum için bana sorun yaratırlar dediler. Fakat şuan sınavlarına girdim ve sınıfta 2 -3 tane meslek liseli var ve sınıfı 10 üzerinden değerlendirirsek 7 diyebiliriz. Mesleksin ezerler orada diyenlerde var git diyenlerde var iyi diyenlerde var kötü diyenlerde var. Uğur'a da git diyen var ne düsünüyorsunuz bilgisi olan bi yardım edebilirse sevinirim.
    SAYGILARIMLA...

niye ezsinler ya yok öyle bisi o konuda sıkıntın olmasın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gop ta kültür ve fen bilimleri iyidir femi arkadaşım gidiyor pek beğenmemiş ama kötüde değilmiş .

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

Orijinalden alıntı: eren1meren

Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanan biriyim. Herkesin bildiği gibi eğitim sisteminin kötü olması ve düzensizliği herseyi karıstırdı zaten. Herneyse ben gaziosmanpaşada oturuyorum burada gidebileceğim bana adam gibi eğitim verebilecek bir dershane var mı? Ben Fem'e yazılmayı planlıyorum fakat ben teknik meslek liseli olduğum için bana sorun yaratırlar dediler. Fakat şuan sınavlarına girdim ve sınıfta 2 -3 tane meslek liseli var ve sınıfı 10 üzerinden değerlendirirsek 7 diyebiliriz. Mesleksin ezerler orada diyenlerde var git diyenlerde var iyi diyenlerde var kötü diyenlerde var. Uğur'a da git diyen var ne düsünüyorsunuz bilgisi olan bi yardım edebilirse sevinirim.
    SAYGILARIMLA...

niye ezsinler ya yok öyle bisi o konuda sıkıntın olmasın bence

Bilmiyorum bunlar rivayet mi ama böyle bi dedikodu var şimdi.. Meslekleri bir sınıfa toplama onları ayrı tutma benim duyduğum böyle valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

para sorunun yoksa fen bilimleri derim.ayrıca hem bölüm dersleri hem dershane ikisini birden idare etmen gerekecek

İşin zorluğunun farkındayım ama yinede kaldırabilirim bu yükü yeterki dershanenin eğitimi iyi olsun bana kısa yolları daha hızlı çözümleri öğretsin yeterli

Orijinalden alıntı: suskun550

gop ta kültür ve fen bilimleri iyidir femi arkadaşım gidiyor pek beğenmemiş ama kötüde değilmiş .

Kültüre birşey diyemem ama fen bilimleri iyidir kalitedir. Feme girdk bakalm hayırlısı
    Dershane Önerisi - Bursa -
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç fiyat sordun mu peki ?

hiç fiyat sordun mu peki ?

kültür dershanesi 2500-2700 arası bişey 4000 den açıyorlar ama buraya kadar iniyorlar fen bilimleri de 5600 demişlerdi 4500 e kadar anca inmişler dahada inmediler fem de 3000 küsür falan

Orijinalden alıntı: suskun550

quote:

hiç fiyat sordun mu peki ?

kültür dershanesi 2500-2700 arası bişey 4000 den açıyorlar ama buraya kadar iniyorlar fen bilimleri de 5600 demişlerdi 4500 e kadar anca inmişler dahada inmediler fem de 3000 küsür falan

Fem 2900den alıyor kültür ile fen bilimleri dediğin gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.