Bildirim
Hangi Deri Ceket
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Hangi Deri Ceket
(En Son Oy Tarihi: 16.06.2016)
Giriş
-
senin uzerinde bu sekilde durmayacaklari icin hicbiri diyorum. . .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İkisi de çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Kahverengi güzel ama siyah her turlu şeyle gidiyor, kahverengiyi uydurmakta zorlanırsın
kardeşim model olarak ikiside kötü ama ikisi arasında kaldıysan kahverengi derim çünkü siyah harbiden kötü çok parlak _____________________________ 
-
-
Geçen cumada bi eleman şu siyahlı gibi dar bi deri ceket giymişti,namazı kılana kadar ne eziyet çekti. Ikiside kotu
-
giyim kuşam internetten olmaz, üzerinde giyip görmen lazım _____________________________ -
Bu saatten sonra deri ceket alınır mı ? Ben de beğenmiştim bi tane havalar baya baya ısındı diye vaz geçeceğim sanırım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DoranSLX
Bu saatten sonra deri ceket alınır mı ? Ben de beğenmiştim bi tane havalar baya baya ısındı diye vaz geçeceğim sanırım
Hocam 260tl ye düşmüş. Aldım bende. Mağazada denemiştim indirimli fiyatı 550tl idi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
denemeden kıyafet alınmaz.
kıyafet konusunda sakın ön yargılı olmayın.
şu rengi hayatta giymem, şu tarzı hayatta giymem dediğimiz şeyler üzerimizde 10 numara durabilir.
ya da bu iki deri ceket üzerinden gidersek, gözüne siyah olan hoş gelirken üzerinde bi bakarsın kahverengi çok güzel durur._____________________________ 
I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last. -
siyah olan baya güzel çöp diyenlere bakma
altına da renkli hırkalardan giyersen gayet iyi olur
kahverengi olandan 1 aya bıkarsın,siyahı al beni dinle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun hocam uzun seneler kullanırsınız umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt