Şimdi Ara

Hangi bir sen Xiaomi Redmi Not 4 veya Uhans Not 4 seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YAKLAŞAN UHANS Not 4 Xiaomi Redmi Not 4 ile yarışacak

    UHANS doğal smartphone sıra arasında yalnız bir gezgin, UHANS Not 4 bu size ile getirecek ne kadar sürpriz amaçlanmıştır. Büyük tasarım, genel olarak en iyi performansı ve en önemli ölçüde uzun ömürlü pil dengesi sunan, belgili tanımlık smartphone hatta çok satanlar Redmi Not 4'e göre gitmek için en iyi bütçe telefonlardan biri olarak kabul edilir.
    Hangi bir sen Xiaomi Redmi Not 4 veya Uhans Not 4 seçmeliyim?
    Tasarım:
    2 telefon benzer çünkü çok Outlook'ta ilk başta oldukça UHANS Not 4 Redmi Not 4, hata mümkündür. Aynı zamanda bir anodize alüminyum şasi de avucunda bile uzun süre kullanılan herhangi bir rahatsızlık neden olmadan kılan UHANS Not uygun 4 Yuvarlatılmış köşeleri olan işlenen alabilirler. Bu arada, CNC bitirmek parlak daha klas bir görünüm sunar. 2 cihazı farklılaştıran bir şey yan tuşlar konumunu, aksine, UHANS Not 4 işlevsel düğmeleri soldaki yerleştirilir.
    Ekran:
    Benzer şekilde, Redmi Not 4 5,5 inç Full HD ekran için karşılaştırıldığında, UHANS Not 4 Şekil 5.5 inçlik HD IPS LCD ekran 2.5 D ile kaplı cam koruma kavisli. Tam-laminasyon teknolojisi sayesinde, netlik ve renk sunumu görüntü sunumu UHANS Not 4 geliştirdi. Ve bir dereceye kadar geri kalmışlık görüntü etkisi yaptı.
    Performans:
    Redmi Not 4 işlem gücü ve performans sunmaktadır. Snapdragon 625 octa çekirdekli işlemci yerine, UHANS Not 4 olduğunu MT6737 tarafından desteklenmiştir 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama ve 128 GB harici hafıza, daha yüksek katman bir, ile donatılmış hala değil iken 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci güç ancak çok daha hemen hemen her şeyi kullanıcılar attı işlemek için yeterlidir.

    Yazılım:
    Deniyorum, Redmi Not 4 Android hatmi 6.0 ile birlikte geliyor o varlık acı ve MIUI 8 tarihinde çalışan büyük dezavantajı. Buna ek olarak, UHANS Not 4 hisse senedi Android göz deneyim-ecek izin nuga 7.0 üzerinde.
    Pil:
    Her iki akıllı telefonlar 4000mAh ve 4100mAh sırasıyla olan etkileyici batarya tarafından desteklenmektedir. Ve kullanım app testleri oluşan tipik bir gün online tarama, oyun oturumları 2 telefon hem de etkileyici bir performans sergiledi. Ağır kullanım sırasında tam bir gün sürdü ve normal bir gün son bir buçuk gün oldu. Etkileyici, değil mi?
    Fotograf makinesi:
    Redmi Not 4 ve UHANS Not 4 bir f/2.0 diyafram ile 13-Megapiksel arka kamera ve 5MP ön-dış yüzey fotoğraf makinesi bulunur. Bu arada, belgili tanımlık fotoğraf makinesi da yüz tanıma ve Güzelleştirme özelliği. Kullanıcılar UHANS Not 4 den çekilen elde edilen görüntüler detay dolu ve doygun renklere teklif bulmak olacak.

    Parmak izi duyumsal:
    Dahası, gizlilik şifreleme ve hızlı erişim dışında UHANS Not 4 arka tarafında bulunan parmak izi duyumsal Ayrıca 5 parmak Anahtarcı 5 belirlenen uygulamalar için ayarlamak bırakmak belgili tanımlık kullanıcı. Bu oldukça komik.

    Açık sunu için 2 belirtimi masa içinde gösterilen:
    Hangi bir sen Xiaomi Redmi Not 4 veya Uhans Not 4 seçmeliyim?

    Hangi aygıt-ecek yapmak onun yol için ellerini seçimi söz konusu olduğunda, tüm bu özellikleri ve karşılaştırıldığında performans ile fiyat nihai karar faktördür. Resmi kaçağı UHANS Not 4 fiyatı aşağı yukarı aynı yapılandırmayla bile Redmi Not 4'ten daha düşük olduğunu göre. Kalmak daha fazla güncellemeleri için ayarlanmış.







  • Güncellemeler
    https://www.youtube.com/watch?v=14p1UBu4Cxo
    Serbest bırakılan spesifikasyonlardan ve görüntülerden feragat ederek, UHANS Not 4'ün tokluğunu ispatlamak için video hazırlandı. Videoda, bükülme ve düşme direncinin profesyonel aletler tarafından test edildiği ve Uhanlar Not 4'den sağlandığı gösterildi. UHANS Not 4 Ağustos ayı ortasında piyasaya sürülecek, ayarlanmış ve ne alacağınızı kontrol edecektir.
  • Güncellemeler ...
    Geçtiğimiz günlerde yapılan Facebook yazılarına göre, 59.99 $ Flaş Satışında Uhans Not 4 ve onaylanan özellikler şunlar:
    5.5 "HD tam lamine ekran
    MTK6737 dört çekirdekli
    Stok Android Nougat 7.0
    3GB RAM + 32GB ROM (128GB genişletilebilir)
    Gerçek 13MP + 5MP
    4000mAh pil
    https://www.youtube.com/watch?v=8raMiGknOhw
    Yeni bilgiler için bizi takip etmeye devam edin.
    Teşekkürler
  • Güncellemeler:

    Parçalanmadan, UHANS Not 4'ün dahili yapısı açıkça gösteriliyor. Kameralar, anakart, parmak izi sensörü, vb. Parçaları bir bütünleşik gövdede düzenli olarak monte edilir.
    Ve 4000mAh pilin tüm vücudun büyük bir hacmine sahip olduğunu tespit edebilirsiniz, bir dereceye kadar güç merkezinin ne kadar güçlü olduğunu açıklıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=44Vj2EcKcQk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.