Hangi Bilimsel Hesap Makinesini Almalı?

-
-
Hocam fiyatlar çok uygunmuş, sıfır bakıyorsanız nereden baktığınızı öğrenebilir miyim ben de almak isterim doğrusu bu fiyatlara bir tane :)
-
Banka kampanyaları vs. ile bu fiyatlara gelmekte hocam. Satın almaya karar verdiğim vakit sıcak fırsatlara da konusunu açacağım. PM' e kapatı olmasa hesabınız özel mesaj vasıtasıyla sizinle paylaşacaktım :(
-
Hayret hocam oysaki herkes mesaj gönderebilecek şekilde ayarlı. Yine de teşekkürler hocam. Piyasadan ortalama 50 TL aşağıda görünce ilgimi çekti.
Konuyu takipteyim bu arada ben de ikisinin arasındaki farkları merak ediyorum. ES Plus 2nd sürüm sanırım biraz daha yeni gibi duruyor ondan pek karşılaştırma bulamadım ilk bakışta.
Aylardır integral çözen matris işlemleri v.b yapan bir şey almak istiyordum elimdekinin yanına. Uygun fırsatı ben de bulursam alırım muhtemelen.
-
Zamanında 2.el fx 991 es almıştım 60 liraya 4 sene götürdü beni mühendislikte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam modellerin benim gördüğüm farkları şöyle:
FX-991EX modelinde ilgili problemin grafiklerini ve kendisini görüntüleyebilmek için QR kod oluşturucusu mevcut.
FX-991EX 552 fonksiyon, FX-991ES Plus 2nd Edition 417 fonksiyon
FX-991EX modelinin ekranı 62 * 192 FULL DOT, FX-991ES Plus 2nd Edition modelinin ekranı 31 * 96 FULL DOT.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 17 Ekim 2020; 20:16:26 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X