Şimdi Ara

Hangi Bilgisayarı Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yakınım bana bilgisayar alacak. Bu üçünden birini seç dedi. Hali ile yok ben başka bir şey istiyorum diyemiyorsun. Şimdi ben bunlardan birini aldıktan sonra ekran kartını kendim alıp takmak istiyorum. Daha çok online oyunlarla aram iyidir. Atıyorum Cs Go Lol gibi oyunları severim. Bunlardan hangisini almalıyım sonradan kendim ekran kartını alıp takacağımı düşünürsek ?


    1

    2

    3







  • 2.Linkte bir sorun mu var bilmiyorum açılmadı.1 ve 3.linkteki bilgisayarlardan bi cacık olmaz.İkisine de en fazla gt 1030 veya rx 550 takabilirsiniz.Tavsiyem hiçbirini almayın.Yakınınıza sorsanız başka bir alternatif yok mu?
  • 3 sistem de maalesef çok kötü. Sonradan ekran kartı takacağınızı belirtmişsiniz O kasaların güç kaynakları iyi değildir. İşlemcileri çok eski ve güçsüz alacağınız ekran kartlarına sorun çıkarabilir. İ5 yazmasına aldanmayın. Bunlardan çok daha iyi 2.el kasa alabilirsiniz.
  • Bu tarz bilgisayarlarda ya 1. Nesil ya da dizüstü işlemcisi kullanıyorlar. Bence hiç bulaşma bunlara. Ekran kartı uyumlu olmayabilir olsa bile oyunlarda performans alamazsın. Onun yerine 3000 TL’ye hazır sistemler var onlara bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.