Bildirim
hangi araç az yakar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu yakıt fiyatlarıyla lpgli araba net daha az yakar.
_____________________________ 2019 Egea 1.6 110 Bg Etorq Otomatik... -
Motorun ne olduğuna da bağlı. İş hacim de bitmiyor. İkisinin de atmosferik olduğunu farz edelim. 1.2 nin torku daha düşük olacağından dolayı en ufak rampa da bile bayılma yaşatabilir. Bu da ekstra gaz vermek demek. Bu da otomatikman daha fazla yakması demek. Şöyle bir örnek vereyim. Aracım 2.0 16 valf 140hp Laguna. Aynı aracın 1.6 olanı da var ve yeri gelince 2.0 dan daha fazla yakıyor zira kasayı çekemiyor ve yokuşlarda gaz istiyor. Halbuki 2.0 olan torklu ve güçlü olduğundan dolayı akıp gidiyor. İkisi de aşağı yukarı aynı yakıyor sayılır fakat 1.6 olan ekstra yoruluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aradım bulamadım, maziyi gecelerden.
Yeni dertler de buldum, eskiyi unuturken.
-
1.2 diye az yakacak diye bir durum yok hatta çoğu 1.2 1.6 dan daha çok yakar. Özellikle rampalarda veya sollama durumlarında araç daha fazla zorlanacaktır. Bu da yakıt artışı demektir. Lpg ye uyumlu 1.6 araç daha ekonomik olacaktır.
_____________________________ 2007 corolla hb sol A/T
2015 Auris Advance Skypack Multidrive s
chery tiggo 7 pro excellent
-
hybrid araçlar az yakar.
Toyota'nın CHR'ını kullandım 1 seneye yakın,nasıl arıyorum şimdi onu bilemezsin.
şehiriçi 3-4 lt ile , şehirdışı basınca 7-8 litre ile mutlu mesut yaşıyorduk kendisi ile.
_____________________________ -
1.2 de lpg li olsun. lpg her türlü az yakıyor.
ama dersen 3 milyonluk arabayı da alırım az yaksın yeter, o zaman elektrikli bakabilirsin. şebekeden wallbox ile şarj edince en az yakanlar elektrikli araçlar.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
Türkiye dışındaki araçlar az yakar, güzel ülkemde her araç çok yakar malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Araba hafif motorda küçük hacimli ama gücü kasaya göre yerinde olursa az yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.6 lpg li , litre bazında bir tık fazla yaksada lpg fiyatları ile birlikte maçı alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
Benzinlinin 10 lt yaktığı yerde lpg 20 litre yaksa bile
Lpg daha az yakar tl olarak ki
20 litre yakmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler