Şimdi Ara

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Yeni kurduğum sisteme giriş seviyesi bi anakart aldım ancak bozuk çıktı. Şimdi onun yerine başka bir anakart almayı düşünüyorum. İleriye dönük olması açısından Z97 çipsetli olsun istiyorum. İleride illa ki ramleri, işlemciyi ekran kartını değiştiririm. Sizce aşağıdakilerden hangisi alınmalıdır? Ya da siz aynı fiyat aralıklarında ne tavsiye edersiniz?

    Gigabyte için tam olarak Z97 çipsetin getirilerini karşılamıyor diyorlar ama...

    http://www.vatanbilgisayar.com/z87-g43-gaming-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-z97-hd3-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html

    Diğer Bileşenler:

    Corsair 300R 600W
    İntel İ5 4590
    Kingston 2X4GB Ddr 3 1600 Mhz
    1 TB WD Blue
    Asus R9 270X 2GB







  • Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3100MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
    GIGABYTE'dan vazgeçme derim ;)
  • butcen fazla değilse
    en uygun z97

    http://www.vatanbilgisayar.com/z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html

    biraz daha cıkabilirsen
    sli desteği olsun istersen

    http://www.vatanbilgisayar.com/z97-g55-sli-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-anakart.html

    gaming serisi ozelliklerinden olsun istersen

    http://www.vatanbilgisayar.com/z97-gaming-3-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzocsata-30-usb-30-anakart.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzocsata-30-usb-30-anakart.html

    Msi gaming serisinin extra özellikleri
    Gaming Device Port
    Daha yüksek FPS ve daha düşük ping peşindesiniz, peki neden üst sınıf bir oyun faresini eski moda standartlarda kullanıyorsunuz? MSI Gaming Device Port, yüksek seçim oranına (500-1000 Hz) sahip fareler için optimize edilmiştir ve tepki süresini 8 ms'den 1 ms'ye düşürerek farenizin oyunlarda çok daha akıcı tepki vermesini sağlar. Bu portlarda kullanılan altın kaplama ise dayanıklılığı arttırarak LAN partisine giderken PS/2 ve USB portlarınızın sağlamlığından şüphe duymanızı engeller.

    Oyunlarda Avantajlar Çok daha hassas Daha akıcı oyun deneyimi Daha hızlı reaksiyon Teknik Avantajlar Sıradan konnektörlere oranla 3 kat daha fazla altın Takma-çıkarma işlemlerinde 10 kat daha uzun parça ömrü Paslanmayı önler

    OC Genie 4
    OC Genie, dünyada anakart üzerinde entegre edilmiş ilk otomatik hızaşırtma düğmesidir. Yeni nesil OC Genie ile artık çok daha fazla performansa ulaşacaksınız. OC Genie düğmesi beklediğiniz gibi çalışıyor, fakat artık çok daha fazla kontrol elinizin altında. OC_MODE üzerinden normal "Turbo" modundan "GAMING" moduna geçtiğinizde PC'niz bir adrenalin iğnesi yemiş gibi davranır. Siz ileri seviye hızaşırtmacıların daha ince ayarlara ulaşabilmesi için "My OC Genie" de hazır!
    Çoklu ekran kartı için optimize edildi
    MSI GAMING anakartlarda bir veya daha fazla PCI Express 3.0 yuvası bulunur. Bu yuvalar arasındaki boşluklar, çoklu GPU konfigürasyonlarında optimal hava akımı sağlayacak biçimde düzenlenmiştir. Böylece PC'nizin aşırı ısınmasından endişelenmeden NVIDIA® SLI™ veya AMD Crossfire oyun sistemleri kurabilirsiniz. Lucid Virtu MVP 2, işlemcinizin dahili Intel HD grafik çekirdeklerini harici ekran kartınızla birlikte kullanmanıza olanak tanıyan en yeni GPU sanallaştırma teknolojisidir. En önemli özelliği olan Sanal V-Sync ile oyunlarda geleneksel V-sync dezavantajı olan fare tepkisinden ödün vermeden akıcı, sabit FPS değerlerine ulaşabilirsiniz.


    Killer™ E2200 Oyun Ağı
    Killer™ E2200 akıllı ağ platformu, online oyunlarda ve yüksek kalite medya akışlarında maksimum ağ performansı sunmak için tasarlanmıştır. Advanced Stream Detect™ teknolojisi sayesinde Killer E2200, oyun trafiğine öncelik tanıyarak daha akıcı ve takılmasız bir oyun içi deneyim sunar. Bu özel otomatik trafik öncelik sistemi sayesinde oyun ve gerçek zamanlı sohbetler, düşük öncelik taşıyan sistem aktivitelerinden önce işlenir. Piyasanın en kontrol edilebilir ağ donanımı ile oyunlarda gecikmeler en aza iniyor.

    Audio Boost

    Kulaklarınızı gerçek kalite ile ödüllendirin, Audio Boost ile kulak zarınızı parçalamaya hazır olun! Audio Boost ile oyunlarda kristal parlaklığında sesin keyfine varacaksınız! Ses devreleri diğer özelliklerden tamamen yalıtıldığı için daha yüksek kararlılık ve daha az sinyal girişimi sağlıyor. Tümleşik kulaklık amplifikatörü, stüdyo sınıfı kulaklıklar kullanabilmenize ve oyun PC'nizle en iyi kalitede ses deneyimini yaşamanıza olanak tanıyor. Tümleşik stüdyo sınıfı 600Ω kulaklık amplifikatörü Saf ses sinyalleri için altın kaplama bağlantı noktaları Elektromanyetik Girişim korumalı ses yongası Yüksek kalite ses kapasitörleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azk -- 11 Temmuz 2014; 10:41:22 >




  • Arkadaşlar teşekkür ederim.

    @azk Eline sağlık güzel açıklamışsın. Msi anakartın özellikle ses kalitesi aklımı çeliyordu ama yine gigbyte tercih ettim. Daha önce yüzümü kara çıkarmadı umarım yine çıkarmaz.
  • psychomantis kullanıcısına yanıt
    Model olarak bi yorum yapamamda aldığım gigabyte anakartlarım şu zamana kadar pek üzmediler beni anakart firması olarak iyi bir marka hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 14 Temmuz 2014; 11:01:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.