Şimdi Ara

Hangi Anakartı Almalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 tane ankart beğendim teki (MSI P35 Platinum Combo DDR2/DDR3 ICH9R E-SATA ANAKART) diğeride (GİGABYTE GA-P35C-DS3R) bu anakartı alma amacım genelde oyuna yönelik tabi bunun yanında internet msn ve günlük hayatta herkesin yapacağı bilgisayar işlemleri
    bunların ikiside P35 serisi bazıları 965 serisini söylüyor birde Nvidia 680i serisini oyun için diyor. Nvidia 650i SLİ lerde var birde gelecekte çıkacak olan çekirdeklerede uyumlu olmasını istiyorum 45nm ,coross gibi yeni nesil işlemciye uygun olsa iyi olur ama amacım oyun öncelik birde alacağım anakart fiyatı en fazla 240 falan yaklaşık birde asus 512 extreme magic ekran kartı almayı düşünüyorum yardımlarınız tavsiyeleriniz için teşekkürler.



  • bence p35 ten şaşma ga p35c-ds3r
  • bencede gigabyte al p35 ds3l olabilir
  • p35c ds3r
  • arkadaşlar birde cwp yazarken neden bu anakartı seçeçeğimi sölerseniz çok sevinirim birde araştırma yaptım elime iki tane daha anakrt geçti biri (ASUS P5k-E WİFİ LGA775 PCIX DDR2 Motherboard)İKİNCİSİDE (ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard)
    İYİCE kafam karıştı çift pcı istiyorum ama burda sadece iki pcı yuvasıda 16x olan P5N-D var yardım lütfen
  • abit ip35(ich9r olanı)--asus p5ke-wifi...
  • Gigabyte son zamanlarda çıtayı iyice yükseltti. Özellikle katı kapasitör kullanmaya başlayarak daha uzun ömürlü, daha istikrarlı ve daha yüksek performans veren ürünler ile piyasada en çok tercih edilen ürün olmayı başardı. Öyle ki tanıdığım ve bilgilerine, deneyimlerine çok güvendiğim pek çok Asus sempatizanı arkadaşım artık Gigabyte ürünlerini tercih etmeye başladı. Evet, Asus hala kaliteli ürünler çıkarıyor, başka kaliteli markalar da var ama Gigabyte kesinlikle daha kaliteli ürünler çıkarıyor. Özellikle yeni duyurmaya başladıkları Dinamik Enerji Tasarrufu özelliği, bu marka için çevre duyarlılığının da ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. RoHS özellikli ürünler üretmeye başladıklarında dikkatimi çeken bu marka, bu yeni özelliği ile daha bir gözüme girdi. Özellikle küresel ısınmanın bu boyutlara ulaşması, iklim değişiklikleri, kuraklık, canlılar açısından hayati öneme sahip su kaynaklarının kirlenmesi, biyolojik çeşitliliğin azalması, insan sağlığının hiç olmadığı kadar büyük tehditler altında olması açısından çevre bilinci son derece önemli. Konu dışına çıktığımın farkındayım ama çevre duyarlılığı benim için son derece önemli. Lütfen, çevreyi değil, kendi hayatımızı tükettiğimizim farkında olalım. Bu farkındalığın yanında biz de duyarlı olalım ve bu duyarlılığı da kullandığımız ürünler ile gösterelim. Lütfen, seçeceğimiz ürünler yarınlarımızı tehdit etmesin !!!

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiseversayar -- 22 Şubat 2008; 13:12:10 >




  • Asus P5ke wıfı p35 güzelanakart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.