|
Hangi Açıköğretim Fakültesi Daha İyidir?

-
-
İstanbul daha iyidir tahminimce ama açıktan gerek var mı bence yok. Bir katkısı olmaz bence sana. Onun yerine bitirdikten sonra tezsiz yüksek lisans yap 2 kat yarar sağlar.
-
Açıköğretimde dersler nasıl görülüyor -
Hocam yurtdışı yüksek lisans hedefim var zaten. -
Bir platform var. Oraya giriş yapıyorsun. Sana o dönem tanımlanan dersler için ders materyalleri açılıyor. Kitaplar, videolar, deneme sınavları vs. Hazırlığı bunlarla kendin yapıyorsun. Sınav zamanı gelince de sınav merkezlerinde sınava giriyorsun. -
Up -
Anadolunun diğerlerine göre daha oturmuş bir sistemi var diyorlar, istediğin bölüm orada varsa oradan oku bence.
İstanbul ve Atatürk'te lisans seçeneği çok daha fazla ama bu da avantaj, istanbul ve atatürk daha zormuş sanırım bazı bölümlerde. Auzef ,aöf diye gözüküyor diplomada o zaman hepsi aynı kapıya çıkıyor önemli bi farkları olacağını düşünmüyorum -
Hocam sistem vs. önemli değil. Zaten hiçbirinin eğitimi eğitim değil. Sadece konuyla ilgili genel kültür sağlar. Sınavları da ne kadar zor olsa da kolay. Yani içerikten ziyade CV’ye eklediğimde hangisi daha çok ilgi çeker. Sanki İstanbul adı bir nebze öne çıkarır gibi geldi bana. -
Bence hiçbiri ilgi çekmez.
ATA AÖF SPORLUYUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Temmuz 2021; 11:2:59 > -
İstanbul o zaman daha iyi. Orada ybs de var ben olsam ybs okurdum. İşletme iktisatı herkes okuyor zaten aöften iş dünyasında nasıl bir katkısı var bilmiyorum.
-
İTÜlü son sınıf bir imalat mühendisi ile konuştum. YBS okuyor açıktan. En son staja başvurduğu yerde veri bilimi üzerine çalışmak istediğini söylemiş. CV de de İTÜ yanında YBS görünce ilgilerini çekmiş. Ve stajı kapmamda etkisi vardır dedi. Siz boşuna mı okudum diyorsunuz ATA’yı. -
YBS Anadolu’da da var ama benim aklıma İstanbul yatıyor. Ama acaba yurtdışında YBS mi İşletme falan mı daha çok anlam ifade eder. -
Anadolu’da daha erken bitirebiliyorsun bölümü. Aöf kaydolan kişilerle konuştuğumda Anadolu daha iyi demişlerdi. İlk aöf Anadolu üniversitesinde açıldığından sistemi daha düzgün bide -
Hocam isterseniz istanbul ybs, anadolu isletme ayni anda da okuyabilirsiniz bu mumkun ama muhendislik yazacaksaniz dersleriyle agir gelebilir vize final haftalari ayni zamana sıkışabilir 3 bölümün de. Ben olsam istanbul ybs okurdum
-
Sağolun hocam bu önemli bir şey. -
Benim okuma sebebim tamamen dgs ile belki ilerde denerim diye 2 yıllık yazdım. (programcılık) YBS benim ana lisans bölümüm iş hayatında aöfün etkisi olabilecegini açıkcası ben hiç sanmıyordum dediğiniz gibiyse şaşırdım.
-
Evet farklı AÖF ler aynı anda okunuyormuş. Ama dediğiniz gibi işler karışmasın diye 1 tane şu anlık kafi. İstanbul YBS şu anlık listemin başında sağolun. Ve hali hazırda müh 1. sınıfım. -
yurtdışında açık öğretimler üniversite sayılmıyor -
Ben de mühendislik yanında şu an ATA Programcılık okuyorum. Geçen şene ilk kez öğrenci almıştı. Ben de okuyum bari dedim. Buradan onu okuyan beklemiyordum şaşırdım doğrusu. -
Hocam gerçekten mi? Transkript falan var. Köklü üniversitelere bağlı fakülteler.
Benzer içerikler
- turizm işletmeciliği okunur mu
- 345 tyt türkçe cevap anahtarı
- hangi açıköğretim üniversitesi daha iyi
- 3d tyt matematik zor mu
- tyt biyoloji kanal önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X