beyler biliyosunuz ki hamza epsilona her fırsatta elindeki konsollara satmayı ve paraya çevirmesi gerektigini soyluyor sizce bunun asıl nedeni ne beyler ? arkasında ne yatıyor ? ben aslında biliyorum ama sizlerden duymak istiyorum |
hamzanın epsilondan konsollarını satmasını istemesinin asıl nedeni

-
-
İleride oyun oynamak için konsol gerekmeyecek çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar bugün yemek yiyebilidiniz mi? Hangi gıdaları tuketebildiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek öğün tükettim hocam bugun ama yalanı yok öğün güzeldi tavuk sote vardi hocam.
yarın allah kerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 10 Temmuz 2024; 0:5:54 > -
Hocam afiyet olsun cidden öğün güzelmiş. Hocam bu internette mevlut grubu takip edenler varmış bedava güzel yemek için bilginiz var mi
hayatını oyunlarla geçirmesini bırakıp onu gerçek bir erkeğe çevirmek istiyor
-
Aynen
Gecen yegenim kadar yakin bir aile dostumuzun cocugu vardi hiç konsolu olmamış yarim saat laf anlattim zararlarindan bahsettim
Çocuğum olsa bilgisayar oyunlarindan haberi bile olmayacak sekilde yetistiririm safiyene bozukluk ve bos is
Bir insan lise 1den itibaren ders yerine kendi i gelistirmek networrk yapmak yerine oyun oynuyorsa geçmiş olsun bizim gibi hayati kayar abicim cok net
Ben cok pismanim ama hala oyun oynuyorum yoksa sıkılıyorum hayatım bu olmus yapacak bir sey yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun oynamak bir lükstür, eğer karşılayacak imkanın varsa oynayabilirsin ancak
mesela ben kendime bir barem koydum. aylık iyi bir miktar kazanmaya başlayıp refah bir hayat kavuşunca kendime oyunlar için izin vereceğim. şu an öyle bir lüksüm yok
-
Hocam en az 3 tanıdığım senin gibi düşünerek çocuk yapti bu çocuğu asla oyuna telefona alıştırmıycaz telefondan çizgi film bile izlemicek sağlıklı olcak falan diye
Max 1 yıl sonra o telefonu seve seve veriyosun çocuğa hocam bundan kaçış yok hocam trde yaşıyosun hatirlatirim
Millet çocuga oyuncak dahi alamıyor parka götürcek zamanı yok eee napsin bu cocuk hop en ucuz dopamin kaynağı telefondan açıyor kayyuyu susturuyor hocam
İlerde senin çocugun olunca da aynısı olcak hocam çocuk 10 yaşına gelince oyun oynatmak istemiceksin ama o okulda arkadaşlarından valorant duycak fortnayt duycak onları oynamak isticek hocam. tüm arkadaslari okul cikisi akşam 6da mik açıp oyun keyfi yaparken sen çocugundan bilim makaleleri okuyup meditasyon yapmasini mi isteyeceksin hocam ? bu evde bir kaosa yol açacak sonunda evde PAINNNNNNNNNNNN diye bağırırken bulursun kendini hocam yani eninde sonunda pes edip o telefonu/oyunu çocuga verirsin hocam şimdi istediğin kadar hayal kur
-
Ben antinatalistim
Fakirim
Tipsizim
Bana anca cok cirkin gacilar bakar onlarla da ben evlenmem hocam serefimle tek ölür giderim
10 yaşında cocukla ugrasana kadar bahceli bir ev alıp bahcesini çiçek böcekle donatsam 1 de kedim olsa yeniden cocukluguma donerim belki
hocam tabii ki en mantıklısı o siz ilk yorumda çocugum olsa diye basladiginiz için ordan devam ettim hocam
çocuk falan çok boş iş
hocam tek cümleyle antinatalist olayını açıklayabilir misiniz çocuk yapma karşıtlıgı mı oluyor oyleyse ben de oyleyim net olarak hocam
çocuk yapmak = hayatın kayması
-
Hocam cocuk yapmaya ahlaken negatif bakan felsefi görüş
Yani bize gore cocuk yapmak ahlaksizlik
Ama eger ki kendi çıkarın için cocuk yapmak istemiyorsan ona childfree denir
Gerci bence ikisi de antinatalizme girer
İstersen antinatalizm kardesligimize alayim seni hocam
YAŞASIN KUTSAL YÜCE DAVAMIZ
YAŞASIN DH ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ
neden ahlaksızlık hocam
dünyada yeteri kadar kaynak yok + çocuk yapınca sadece işsizlik artacak gibi şeyler mi yoksa başka bi neden mi var . eğer oyleyse katılıyorum yine
-
-
bende boyle kahve içmek istiyorum hocam
-
Bayramefendi Osmanlı Kahvecisiyoutube
Filtre Kahve Nasıl Yapılır? | Lezzetli Kahvenin Sırrıhttps://www.youtube.com/watch?v=rb2jaU0lKGQ&feature=youtu.be
SAVUL HOCAM
-
Deniz Barlasyoutube
Savulun Battal Gazi Geliyor Cüneyt Arkın'ın Dublörühttps://www.youtube.com/watch?v=2HhlvETZQvc&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- thermo sulidin likit jel yorumlar
- akciğer filminde sigara çıkmaması için ne yapmalı
- burundan turuncu sümük gelmesi
- kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek şiiri sözleri
- cinlerin çaldığı eşyaları geri getirme
- ets 2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X