Şimdi Ara

hamzanın epsilondan konsollarını satmasını istemesinin asıl nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biliyosunuz ki hamza epsilona her fırsatta elindeki konsollara satmayı ve paraya çevirmesi gerektigini soyluyor

sizce bunun asıl nedeni ne beyler ? arkasında ne yatıyor ? ben aslında biliyorum ama sizlerden duymak istiyorum

• İleride oyun oynamak için konsol gerekmeyecek çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bugün yemek yiyebilidiniz mi? Hangi gıdaları tuketebildiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

tek öğün tükettim hocam bugun ama yalanı yok öğün güzeldi tavuk sote vardi hocam.

yarın allah kerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 10 Temmuz 2024; 0:5:54 >
    Hocam afiyet olsun cidden öğün güzelmiş. Hocam bu internette mevlut grubu takip edenler varmış bedava güzel yemek için bilginiz var mi

• hayatını oyunlarla geçirmesini bırakıp onu gerçek bir erkeğe çevirmek istiyor

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Aynen

Gecen yegenim kadar yakin bir aile dostumuzun cocugu vardi hiç konsolu olmamış yarim saat laf anlattim zararlarindan bahsettim

Çocuğum olsa bilgisayar oyunlarindan haberi bile olmayacak sekilde yetistiririm safiyene bozukluk ve bos is

Bir insan lise 1den itibaren ders yerine kendi i gelistirmek networrk yapmak yerine oyun oynuyorsa geçmiş olsun bizim gibi hayati kayar abicim cok net

Ben cok pismanim ama hala oyun oynuyorum yoksa sıkılıyorum hayatım bu olmus yapacak bir sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

oyun oynamak bir lükstür, eğer karşılayacak imkanın varsa oynayabilirsin ancak

mesela ben kendime bir barem koydum. aylık iyi bir miktar kazanmaya başlayıp refah bir hayat kavuşunca kendime oyunlar için izin vereceğim. şu an öyle bir lüksüm yok

Hocam en az 3 tanıdığım senin gibi düşünerek çocuk yapti bu çocuğu asla oyuna telefona alıştırmıycaz telefondan çizgi film bile izlemicek sağlıklı olcak falan diye

Max 1 yıl sonra o telefonu seve seve veriyosun çocuğa hocam bundan kaçış yok hocam trde yaşıyosun hatirlatirim

Millet çocuga oyuncak dahi alamıyor parka götürcek zamanı yok eee napsin bu cocuk hop en ucuz dopamin kaynağı telefondan açıyor kayyuyu susturuyor hocam

İlerde senin çocugun olunca da aynısı olcak hocam çocuk 10 yaşına gelince oyun oynatmak istemiceksin ama o okulda arkadaşlarından valorant duycak fortnayt duycak onları oynamak isticek hocam. tüm arkadaslari okul cikisi akşam 6da mik açıp oyun keyfi yaparken sen çocugundan bilim makaleleri okuyup meditasyon yapmasini mi isteyeceksin hocam ? bu evde bir kaosa yol açacak sonunda evde PAINNNNNNNNNNNN diye bağırırken bulursun kendini hocam yani eninde sonunda pes edip o telefonu/oyunu çocuga verirsin hocam şimdi istediğin kadar hayal kur

Ben antinatalistim
    Fakirim
    Tipsizim

Bana anca cok cirkin gacilar bakar onlarla da ben evlenmem hocam serefimle tek ölür giderim

10 yaşında cocukla ugrasana kadar bahceli bir ev alıp bahcesini çiçek böcekle donatsam 1 de kedim olsa yeniden cocukluguma donerim belki

hocam tabii ki en mantıklısı o siz ilk yorumda çocugum olsa diye basladiginiz için ordan devam ettim hocam

çocuk falan çok boş iş

hocam tek cümleyle antinatalist olayını açıklayabilir misiniz çocuk yapma karşıtlıgı mı oluyor oyleyse ben de oyleyim net olarak hocam

çocuk yapmak = hayatın kayması

Hocam cocuk yapmaya ahlaken negatif bakan felsefi görüş
    Yani bize gore cocuk yapmak ahlaksizlik

Ama eger ki kendi çıkarın için cocuk yapmak istemiyorsan ona childfree denir

Gerci bence ikisi de antinatalizme girer

İstersen antinatalizm kardesligimize alayim seni hocam

YAŞASIN KUTSAL YÜCE DAVAMIZ
    YAŞASIN DH ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ

neden ahlaksızlık hocam

dünyada yeteri kadar kaynak yok + çocuk yapınca sadece işsizlik artacak gibi şeyler mi yoksa başka bi neden mi var . eğer oyleyse katılıyorum yine

Hocam 9999999 tane neden var omg

Dunyada ekmek su enerji kalmadi 6 milyardan sonra iklim bozuldu

Simdi kahvalti edicem sonra eklerim hocam

Dur sana filtre kahvemi atayım

hamzanın epsilondan konsollarını satmasını istemesinin asıl nedeni

bende boyle kahve içmek istiyorum hocam

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisiyoutube
    Filtre Kahve Nasıl Yapılır? | Lezzetli Kahvenin Sırrı
    https://www.youtube.com/watch?v=rb2jaU0lKGQ&feature=youtu.be

SAVUL HOCAM

Deniz Barlasyoutube
    Savulun Battal Gazi Geliyor Cüneyt Arkın'ın Dublörü
    https://www.youtube.com/watch?v=2HhlvETZQvc&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.