sahibi kim hocam. hamsterin twitter sayfasi cevap vermiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 7 Kasım 2021; 14:32:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamster coinde 40 milyon tl paramız gözüküyor fakat çekemiyoruz (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam tweetleerinin altına yazın sürekli illaki görür geri dönüş atarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
coin bu mu ?
-
evet fakat resmi gozukmuyor cunku eski contracttan almis
yeni contract ı cüzdana ekleyince coinler gozukmuyor mu ? 0 mı ?
eski coinden yeni coine swap yapmayı denesin
o da olmazsa çöp
-
her seyi denedik hocam buyuk ihtimal çöp
nasıl gaza gelip hamster diye coine 2bin dolar attınız ya hahaha. geçmiş olsun
-
ben atmadim hocam telegramdan birisi bana ulasti yardim et dedi
2000 dolar gibi bir para atacak, ve türk birisi ve o parayı unutacak, 200x yapsa da satmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 7 Kasım 2021; 16:36:50 > -
Geçen sene bir tanıdığın basına geldi benzer olay. Coinin adı neydi unuttum ama aynı böyle bir şey yaşandı hesapta 2 milyon dolar civarı para gözüküyordu ama bir türlü çekmeyi başaramadılar. Çok uğraştılar yurt dışından falan insanlarla temas kurdular falan filan ama olmadı. Konuyu takip edim eğer bir sonuca ulaşırsanız yazarsınız.
ethereuma çevirip çeksin
-
poocoinde değeri 1 dolar gözüküyor
ben kılıfın arkasına zor günlerde işime yarar diye koyduğum parayı 1 senedir hiç unutmadım her gün aklımdaydı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X