Şimdi Ara

hamitttt şoku!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda inanamıyorum hamite yıllık 2.7m€ veriyodum 32 yaşında yeni sözleşme dedim 250 bin euro alıyor artık yıllık sonunda oyun bi kıyak yaptı.

Bu profildeki bazı mesajları bir çocuk yazmıştır. Ciddiye alınmamalıdır.

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • Ben yeni sözleşme önerdiğimde daha fazla para istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytekinoğlu -- 17 Ağustos 2012; 20:26:20 >

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bende 34 yaşında 7M euro istedi, önermedim sözleşme ve serbest kaldı. Gitti TS ile yıllığı 1M'ye anlaştı.

oyundaki en sinir bozucu şeylerden. Seneye düzelmezse oynanmaz oyun

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bende 34 yaşında 7M euro istedi, önermedim sözleşme ve serbest kaldı. Gitti TS ile yıllığı 1M'ye anlaştı.

bu durumlar benım cok hosuma gıdıyor adam eriyor bende guluyorum benımle anlasmadı sımdı erıyor dıye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da olmuştu oyuncudan verim almaya bağlı. Son seneler Hamit iyi oynasa da kadroda bir sürü oyuncu ondan iyi olduğu için ( sanırım ) 350bin€ya falan imzalamıştı yıllık. Birazda ikna etmeye bağlı. Sene başından beri sürekli ara ara aynı teklifle gittim kendisine. İşi bir kerede bitirmiyorum, bol görüşme yapıyorum sözleşmeli futbolcularımla. İşlerine gelirse imzalarlar

Orijinalden alıntı: kuzeytekinoğlu

şuanda inanamıyorum hamite yıllık 2.7m€ veriyodum 32 yaşında yeni sözleşme dedim 250 bin euro alıyor artık yıllık sonunda oyun bi kıyak yaptı.

Oyun kıyak geçmiyor. 1-2 yıl içinde futbolu bırakmayı düşünen yaşlı oyuncularda hep böyle olur bu.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional

• quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

quote:

şuanda inanamıyorum hamite yıllık 2.7m€ veriyodum 32 yaşında yeni sözleşme dedim 250 bin euro alıyor artık yıllık sonunda oyun bi kıyak yaptı.

Oyun kıyak geçmiyor. 1-2 yıl içinde futbolu bırakmayı düşünen yaşlı oyuncularda hep böyle olur bu.

roberto carlosta olmaz o dediğin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

quote:

roberto carlosta olmaz o dediğin

Valla Carlos'u bilmiyorum ama mesela bende Elmander, Hamit, Eboue hep böyle oldular
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional

• Alex bende 36 yaşında 3.2M€ alıyordu 2 senelik sözleşme önerdim 1.2M€ istedi , her maç ilk 11'de sahaya çıkartıyorum ilk 45'de veya 60-70 gibi oyundan alıyorum...toplam 50-60 maça rahat çıktı (2012'den beri) 25'den fazla gol ve asist yaptı... halen taş gibi maşşallah
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.