Şimdi Ara

Hamit ve gökhan gönül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün hamit sağ bek oynadı sanki milli takımda sağ bek yokmuş gibi. Gökhan gönül varken hamitı sağ bek oynatmak ne demektir abi. Üstelik gökhan son zamanlarda çok iyi hamitın 3-4 tane top kaybetti ve hepsi çok tehlikeli atak oldu. Hamit defansif oynayamıyo. Sabrıyı alsa daha iyiydi yemin ediyorum. Umarım bir daha bu hataya düşmez Abdullah Avcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Bence Portekiz maçındaki dizilişi tercih etti..Orda şansa 3 tane gol attık gene öyle olacak sandı herhalde.Keşke tunayın yerinde Hamit arkasındada Gökhan oynasaydı ama demeyle olmuyor işte.

Katılıyorum bence de o maç iyi oynamadık Gol dışında atağınmız yoktu volkanda o gün günündeydi yendik. Özellikle futbolcuları mevkisinin dışında oynatan td lerden nefret ediyorum. Mesela aykut kocaman krasiç kariyeri boyunca sağda oynamış adamı solda oynatıyo. Sow kariyeri boyunca santrafor oynamış adam solda oynatıyo. Kuyt kariyeri boyunca sağ ve santrafor oynamış adamı sağ sol forvet arkası her yerde oynatıyo. Sonra adam neden bu kadar kötü oynadı oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.