Şimdi Ara

Hamit Motoru Açılmamış Araba Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye gaza basacak. Ben dahil herkesi morartacak

• Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı totem gibi

• Riera gibi tutar inşallah, şöyle aralara doğru sıkışalım
  •  Hamit Motoru Açılmamış Araba Gibi
  • hadi lan keşkeee,alıntılayıp alıntılayıp beni rahatsız edin seneyee

bu hamit okuzunden topcu olmazzzzz beklemeyınnnnnnnnnnnn
  • Başlık ince totem
  • hadi bakalım inşallah Riera gibi olsun
  • ya birak o apaciden bi yol olmaz

• Gerçi burda açılmışı var...

http://forum.donanimhaber.com/m_71767684/tm.htm
  • Hamit'e tek konu yetmez diye ikinciyi açtım.
  • Topu aldıktan sonra pas verme işini hızlandırıp ekseni etrafında turlamasa zaten çok daha iyi olacak
  • Benim Hamitle alakalı pek ümidim yok. Seneye belki bir tık daha iyi oynayabilir; ama ona rağmen bu seneki kadar forma şansı bulacağını zannetmiyorum. Sonuçta belli başlı transferlerden sonra o da yedek kalacak. Zaten Hamit hiçbir zaman extreme performans gösteren, takımı kurtaran oyuncu da olamadı. Hani seviyesi, kalitesi belli olan; takımda herkes iyi oynayınca haliyle o da iyiymiş gibi gözüken oyuncuydu. Schalke'deki golü dışında zaten bir şey göremedik bu sene. Takımın kötü oynayıp da Hamit'in iyi oynadığı maç zaten yok.
  • hamit 1.3 mjet linea gibi fazla performans beklemek hayal kırıklığı :D az yakar diyip idare edeceksin.
  • Toteme destek ekibi geldi.
  • Hamit beni her maç deli eden saç baş yolduran adam. Yav topu alıp rakiple karşılaşınca arkasını dönmesi yokmu deli ediyo beni. Çok top kaptırıyo dolaylı olarak takıma çok zararlı. Tam atak anında kaptırdığı toplar gol olmasa dahi takımı kafa olarak geriye düşürüyor. Futbol akıcılığını yitiriyor. Yabancı sınırı azaldıkça böyle futbolcular tükenmez. Motoru sök at daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Hamit beni her maç deli eden saç baş yolduran adam. Yav topu alıp rakiple karşılaşınca arkasını dönmesi yokmu deli ediyo beni. Çok top kaptırıyo dolaylı olarak takıma çok zararlı. Tam atak anında kaptırdığı toplar gol olmasa dahi takımı kafa olarak geriye düşürüyor. Futbol akıcılığını yitiriyor. Yabancı sınırı azaldıkça böyle futbolcular tükenmez. Motoru sök at daha iyi.

aynen +1905
  • O motor açılacak. O kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.