Şimdi Ara

Hamit'in Melo'dan eksiği yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim boyle devam eder. Muhtesem oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• la olum bi susun allah askına ya. Şimdi uplatmayın bana geçen hafta hamit jubile yapsn diyen vardı vallaha saka gibi taraftar.
  • Gecen haftada cok iyiydi adam. Sol kanat oynayinca verim alamiyoruz ki bence mevkisi CDM-CM suan.

• Cidden tüm taraftarı şaşırttı. Gerçi açıkta oynasa yine farklı olmazdı. Ama kritik müdahaleler, top kesmeler falan on numaraydı. Geçen haftada iyiydi bu hafta daha iyi. Umarım gittikçe performansını yükseltir. Pas yüzdesi de çok iyiydi.
  • Formu yükselen futbolcular kervanına katıldı. Melo'dan iyi oynadı.
  • Bir maçla ne çok seviyoruz kral ilan etmeyi.

• Melo bu sezon hiç iyi değil. Tribünlere oynamaktan başka bir şey yapmıyor. Gecen sezondan sonra bu sezon iyi değil. Ek olarak da ; hamit'e güvenmiyorum. 1-2 maç sonra eski haline dönecektir.

• Bu maçta gerçekten iyiydi umarım böyle devam eder.

• mükemmel oynadı. ve inanılmaz hırslıydı. topu ısıracak diye korktum bir an.
  • Selçuk'un yerine oynayabilir.Defansif yönden tek kelime ile mükkemmeldi bugün fakat yaşının verdiği durumdan dolayı pek hızlı değil malum.
    O yüzden Melo'nun arada yaptığı dikine çıkışları yapamaz
  • bence bu sene ki melo'dan çok çok daha iyi oynadı, rakip erciyes dahi olsa çok iyi toplar kesti.
  • Bugün sevindirir yarın saç baş yoldurur. Hamit bu. istikrarsız.

• Melo zaten istikrarli oynamuyordu hele cl maclarinda dökuldu.hamitte idareten oynar orda oda eski formu yok.

Oraya mutlak eski Melo kalitesinde bi adam şart cl sseviyesinde iş yapcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

Selçuk'un yerine oynayabilir.Defansif yönden tek kelime ile mükkemmeldi bugün fakat yaşının verdiği durumdan dolayı pek hızlı değil malum.
    O yüzden Melo'nun arada yaptığı dikine çıkışları yapamaz

1 yaş var aralarında
  • kızıcaksınız ama bu hamit melodan daha iyi
    1- yabancı kuralında +1 avantaj
    2- kırmızı kart yedi yemedi korkusu yok,
    3- şutlarıyla gole daha yakın

melonun sevdiğim yanı oyunun yönünü değişmesi ve orta alan sıkıştığında adam geçip atağa kaldırması.
  • Felipe Hamit

Hamit'in Melo'dan eksiği yok.
  • Önemli olan haftaya Fener'e karşı orta sahayı domine etmesi. Inşallah onu da yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Hamit'in Melo'dan eksiği yok.
  • Hamit artık kanat adamı değil, Selçuk'un formu kötüyken iki sezon önce de demiştim Hamit orda denenmeli diye. Nitekim fiziksel olarak kanat özelliklerini yitirmiş olsa da tecrübesi ile göbek mevkiini götürüyor.
  • Lan siz var ya ne kadar iki yüzlü insanlarsınız. Bu forumda iki gün önce sorsan Hamit üzerine para verip yollanmalıydı herkese göre. Bi maçta göklere çıkarıp bi maçta yere vurmayı çok iyi biliyosunuz. Yemin ediyorum tuttuğum takımın taraftarından iğreniyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.