Şimdi Ara

Hamit cokmu iyi de..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG'u kesebilecek kadar iyi bir sag bek midir?
    Robbenin ve snijder in bi tane atagini kesemedi anca mac sonu formasini alir robbenin.
    Selcuk inan gibi bi adami nasil yedek birakiyorsun anlamiyorum valla.
    Ayrica bence ilerde top tutabilen bir forvet ile oynamamiz daha iyi olmaz mi?
    Semih ayarinda bi santrafor yokmudur?yada semihi biraz alistirsa.tum mac adam gibi atagimiz yok ayip be?!
    Tamam hollanda ile oynuyosun ama sende bos beles bi takim degilsin yani nasil bir rezillik bu.bu futbolla estonya macindanda bisey beklemeyin derim ben.
    Ayrica yazmayi unutmusum taktigimiz neydui bizim anlayamadimda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FC Bayern M ☆ Fenerbahçe SK ☆ Liverpool FC
    ☆ You Will Never Walk Alone ☆

• öncelikle gg de formsuz şuan.ayrıca hamitin milli takımda geçmişte yaptıklarıda ortada.ha hamiti almazsın gg yi oynatırsın kimse bir şey demez zaten.peki hasan ali ne yaptıda hakan baltayı kesti bende size onu sorarım.forvete burak ve umut varken semihin adını bile anmam.nasıl bir futbol görüşünüz var hayret ediyorum...

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

GG Fenerbahçe'de hamit galatasarayda Oynadığı İçin ilk 11'de Başka İzahı Yok

o kadar saçma konuşuyorsunuz ki. Selçuk niye oynamadı?Balta niye oynamadı?
    Hee evet herkes size karşı. 17'ye 1 bile değil hatta milli takım falan da size karşı hep. Siz teksiniz, mutlu musun?

Böyle düşünmeyen Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın lütfen

Selcuk inan galatasarayda o nasil olacak ppeki??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İMPARATOR
  • quote:

Hocam Fenerliyim ancak bence uzaktan yakından alakası yok Hamit yıllardır milli takımda zaten.
    Ama oynayacak durumu yok GG oynamalıydı kesinlikle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Ve Ben.. ! :)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

öncelikle gg de formsuz şuan.ayrıca hamitin milli takımda geçmişte yaptıklarıda ortada.ha hamiti almazsın gg yi oynatırsın kimse bir şey demez zaten.peki hasan ali ne yaptıda hakan baltayı kesti bende size onu sorarım.forvete burak ve umut varken semihin adını bile anmam.nasıl bir futbol görüşünüz var hayret ediyorum...

Hasan Ali kötü oynamadı ama ?

İfrat tefritsiz olmaz.
  • Sizi dürtmek için alıntı yapmayacağım o üstün ötesi egolarınız depreşmesin.
    Hasan Ali bu gün kötü mü oynadı ki Hakan balta niye oynamadı diyorsun ? Bana göre Hasan Ali baltadan çok daha iyi bir bek.
    Selçuk inan'ın oynamamasını ben sizden ağır eleştirdim rahat olun.
    Benim oradaki özellikle anlatmak istediğim konu,bir mevkide gsli veya FB'li tercih edilirken öncelikli olarak gslilerin ele alınmasıydı egoların coşmuş baya yok 17e 1 falan muhabbeti yapmışın.
    Formsuz GG formda bir hamitten SAĞ BEK mevkisinde her türlü üstündür,hamitin senelerdir her sağ bek oynadığında vasat,sağ açık oynadığında çok iyi olduğunu herkes biliyor.
    (Aklı selim insanlar üzerine alınmasın) (Hoş oldumu şimdi bu yaptığım,bence olmadı ama durumu anla biraz)

FC Bayern M ☆ Fenerbahçe SK ☆ Liverpool FC
    ☆ You Will Never Walk Alone ☆

• quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

quote:

Orijinalden alıntı: ax

öncelikle gg de formsuz şuan.ayrıca hamitin milli takımda geçmişte yaptıklarıda ortada.ha hamiti almazsın gg yi oynatırsın kimse bir şey demez zaten.peki hasan ali ne yaptıda hakan baltayı kesti bende size onu sorarım.forvete burak ve umut varken semihin adını bile anmam.nasıl bir futbol görüşünüz var hayret ediyorum...

Hasan Ali kötü oynamadı ama ?

bence kötü oynadı.ayrıca bu hakan baltanın yerine oynamasını açıklamaz.sonuca göre hareket etmemeliyiz.selçukta bugün çok kötü oynayabilirdi bilemeyiz ama herkes oynaması gerektiğini söylüyor.açık söyleyim hasan ali kötü bir bek.caner ondan çok daha iyi.hatta caner ofansif olarak türkiyedeki en iyi bek...

• hamit'i harcadılar resmen orda. çok bitkin düştü zaten maçın sonlarında...
  • ya hasan ali kötümü oynadı diyenlerle, bu gece selçuk inanı oynatmayan zihniyet aynı işte.hak ın yerine balta kesin oynardı o kadar diyorum.
  • Hamit kaliteli bir oyuncu değil..GG de bitik..Defans formsuzdu ama asıl anlamadığım oyunu Emre'nin kurmaması ve hiç katkısının olmamasıydı..Selçuk İnan'ı neden 11'e almadığı da bence soru işareti..Ama yine de ezilerek yenilmedik, Abdullah Avcı'yı bulduğu enteresan kaliteli ve teknik bir takım kurma çabasından dolayı eleştirmiyorum şu anda..Ama oyuncu tercihlerini daha iyi yapmalı..Bir de istek yoktu bugün sahada..Mesela Portekiz maçında sanki final maçı gibi çıktık, darmadağın ettik adamları..Hollanda'ya da yapabilirdik..Bir de Umut, Burak ve o diğer forvete işimiz kaldıysa, bitiğiz demektir..Koca 75 milyondan, 10 senedir 1 yeni Hakan Şükür çıkmıyorsa bir gariplik var demektir..
  • GG, Robben'i durduracaktı sanki bana konuştuğunuz laf mı?

____Arda._________Selcuk.________ Hamit

____________ Emre_______Mehmet

Hakan/hasan___ omer____semih______gg

___________________tolga_____________

Bu kadroyla ciksaydi cok iyi olacakkti hamiti sag bekte oynatmamaliydi hatta. Hamiti oynatmayip ardayi sagda oynatip sercani sola alabilirdi arda sagda cizgiye inince iyi orta aciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.