Şimdi Ara

Hamileyken üç bayanın saldırısına uğradım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, yaklaşık üç gündür hiç dahil olmak istemediğim konularla uğraşıyor hukuksal olarak hakkımı aramaya çalışıyorum. Bu konuda yönlendirmelerinize ihtiyaç duyuyorum. İşin hukuksal sürecine girdikçe, attığım her adımda doktorundan polisine boşuna uğraşırsın bence boşver tavsiyeleri alıyorum.

    Üç katlı bir apartmanın ikinci katında yaşıyorum. Üst katımda bir komşumuz var ki daha önce eşim vasıtasıyla bayanın eşine, hamile olduğumu ve yetişemediğimi balkonuma çer çöp atmamaları, sofra bezi silkelememeli konusunda haber göndermiştim. Buna karşılık olarak bayanın eşi böyle bir şeyin bir daha yaşanmayacağını söylemiş eşime.
    Ama bu yapılan hareketler hiç değişiklik göstermeksizin devam etti. Bayanların bire bir iletişim kurmasının daha doğru olacağını düşünerek kapılarına çıktım ve kapıyı evdeki bayanın kayınvalidesi açtı. Elimde balkona attıkları ekmekleri çöpleri göstererek ben hamileyim ve yetişemiyorum olmuyor, camdan arka tarafa silkeleseniz ben öyle yapıyorum dedim. Oda camlarda çocuk kilidinin olduğunu, camları açmadıklarını söyledi. Sonuç itibariyle ben yaptığım günahın farkındayım falan dikkat edeceğim dedi. Ve eve indim. Ama bu yapılanlar hala devam etti.
    İki gün önce kuş kafesinin altını balkondan temizlediklerine şahit oldum. Kuş kakası yenmiş kuş yemleri..
    Kendi kapımın önünü süpürürken baktım bayanın kaynanası ve sonradan bayanın annesi olduğunu öğrendiğim kişi aşağıya iniyorlardı. Teyze olmuyor ama daha önce size izah etmiştim hamile olduğunu ve yetişemediğimi neden hala ısrarla sürdürüyorsunuz dedim. Bayanın annesi olduğunu sonradan öğrendiğim kişi, başka kuşlardır onlar tek bizim mi kuşumuz var sesi. Bende sadece üstümüzde siz oturuyorsunuz dedim. Kolumdan tutarak sen benim kim olduğumu biliyor Musun dedi . Bende ben sizi tanımıyorum dedim. Ben senin kim olduğunu biliyorum sen sadece bir itin anasısın, dedi (köpeğim var ve genelde kızım diye hitap ediyorum)
    Sen ne diyorsun bir itin anası falan derken bayan çıktı sen benim annemle nasıl konuşuyorsun dedi, bende onların da bana düzgün yaklaşmadıklarını söyledim. Bu sırada bayanın annesi beni kolumdan tutarak tartaklamaya başladı o sırada bayan gelip saçlarımdan çekti. Hamileyim siz ne yapıyorsunuz bana dokunmaya hakkınız yok dedim, senin hamileliğin bizi ilgilendirmez diyerek beni tartaklamaya devam ettiler. Apartmanımız da geri kalan komşular suriyeliler ve gelip onları durdurmaya çalıştılar hamile diyerek. O bayanları Suriyeliler üstümden uzaklaştırdıklarında seni şöyle yaptıracagız böyle yaptıracagız gibi küfürlere de maruz kaldım.
    Hastaneye gittim, darp raporu için fakat bayan kavgası erkeğe benzemediği için haliyle vucüdümda iz yoktu. Darp raporunda; darp yoktur diyerek psikiyatriye ve kadın Doğuma gönderdiler. Bebek’te de bir problem yok. (5 aylık)
    Kati rapor için psikiyatri ye yönlendirdiklerinde psikiyatri sen bu işten vazgeç bundan birşey çıkmaz dedi. Fiziksel olarak problemimin olmadığını, fakat komşular araya girmeseydi ileri boyutlara uzasaydı bebeğimi düşürebilecek olduğumu söyledim. Ben yine doldurayım da boşuna uğraşırsın dedi.
    Ayıran Suriyeli kadın, tercümanla; ben olayın neden olduğunu bilmiyorum. Ben geldiğim de bayana vuruyorlardı ben hamile vurmayın dedikçe yine vurdular diye ifade verdi.
    Ben ben yapmalıyım? Fiziksel olarak izimin olmaması psikolojimin etkilenmediği anlamına öı geliyor. Hamile biri olarak yaklaşık 2 gündür yemek dahi yiyemiyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle geçmiş olsun. Bu tip insanlarla konuşarak anlaşamazsınız. Polisin böyle konularda yardımcı olduğuna hiç şahit olmadım şahsen. Hamile bir kadına saldırmak nasıl bir şey çözemiyorum, hemde onu en iyi anlaması gereken hemcinsi yapıyor bunu. Show tv whatsapp ihbar hattına olayı birazda büyüterek yazabilirsiniz. Rezil olurlar. Bence konuyu eşinizin çözmesi gerekiyor. Dediğim gibi konuşarak anlaşmaya çalışmayın, biraz tehditkar olmanız gerekiyor.
  • Eşinize söyleyin korkutsun gözlerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Öncelikle geçmiş olsun. Bu tip insanlarla konuşarak anlaşamazsınız. Polisin böyle konularda yardımcı olduğuna hiç şahit olmadım şahsen. Hamile bir kadına saldırmak nasıl bir şey çözemiyorum, hemde onu en iyi anlaması gereken hemcinsi yapıyor bunu. Show tv whatsapp ihbar hattına olayı birazda büyüterek yazabilirsiniz. Rezil olurlar. Bence konuyu eşinizin çözmesi gerekiyor. Dediğim gibi konuşarak anlaşmaya çalışmayın, biraz tehditkar olmanız gerekiyor.

    Merhaba öncelikle teşekkür ederim. O konuda aslında yapılması gerekenler yapıldı. Ben hukuki olarakta elimden geleni yapmak istiyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir sizce de bir sonuç alamaz mıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jinn

    Eşinize söyleyin korkutsun gözlerini.

    Söylenmesi gerekenler eşim tarafından söylendi ve hala söylenmekte yapılmakta. Hukuki olarak umarım eksik yaptığım birşeyler varsa bu gönderiyi okuyanlar beni yönlendirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burcukaratas B kullanıcısına yanıt
    Kesin olmayabilir. Darp raporu olumsuz çıkmış. Görgü tanıklarının size yardımcı olmaları gerekiyor veya kamera görüntüsü vs bulmanız gerekiyor. Bu süreç biraz yıpratıcı olabilir
  • Daha iyi bir semte yada siteye taşının. Varoş insanlarla aynı havayı solumazsanız rahat edersiniz. Küçükken benim annem de bu varoşlarla kavga etti birkaç kez. Siteye taşındık kurtulduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacım alttan almayı ve kendizi eziklemeyi bırakın kendinizden emin konuşun gerekirse tehdit edin rahatsız edin olayı büyütün onlar sizinle uğraşmak istemesinler.

    Hamileyim yetişemiyorum. Bu iki kelimeden başka bişey yazmamışsınız. Hamile olmasanız ve yetişebilseniz bunu yapmaya hakları var mı ? hayır yok. O yüzden demogoji yapmayın. köpeğinin b*kunu götür kapısının önüne koy mesela sende ben mi söyleyim bunları
  • Whatsapp ihbar hattına yazın haber yapılması için o zaman olur bir şeyler. Çok geçmiş olsun bu arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilirkişi olarak yazıyorum illakide vücudunda bir darp izi olması gerekmiyor onların sizi tartaklamasi saçınızı dokunması kolunuzdan cekistirmesi suç çünkü bu sizin pisikolojinizi etkiler hamile olmanız da konuyu exra önemli kılar ayrıca sizin sahidiniz de var onlarda tanıklık edebilir darp raporu olayın sadece şiddet seviyesini belirler az şiddet çok şiddet gibi fakat sonuç olarak azı da çoğuda siddettir ve suçtur .



    Olayın sonucuna gelirsek şikayetçi olursunuz sizin ve onların ifadeleri alınıp ikinizde saliverilirsiniz ve bu durum kayıtlara geçer aynı kişilerin size 2. Ve 3. Aynı şekilde davranışları olursa o zaman işler değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Shawshank

    Bacım alttan almayı ve kendizi eziklemeyi bırakın kendinizden emin konuşun gerekirse tehdit edin rahatsız edin olayı büyütün onlar sizinle uğraşmak istemesinler.

    Hamileyim yetişemiyorum. Bu iki kelimeden başka bişey yazmamışsınız. Hamile olmasanız ve yetişebilseniz bunu yapmaya hakları var mı ? hayır yok. O yüzden demogoji yapmayın. köpeğinin b*kunu götür kapısının önüne koy mesela sende ben mi söyleyim bunları

    :.))) gerçekten güldürdünüz teşekkür ederim yorumunuz için aslında doğruları yazmışsınız. Sizin gibi davransaydım evet olay bu boyuta gelmezdi. Ben biraz daha halden anlamaları açısından yumuşatarak söylemeyi tercih etmiştim. Ama haklısınız doğru olan sizin söyledikleriniz. Yaşadıkça öğreneceğim bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgrozl

    Bilirkişi olarak yazıyorum illakide vücudunda bir darp izi olması gerekmiyor onların sizi tartaklamasi saçınızı dokunması kolunuzdan cekistirmesi suç çünkü bu sizin pisikolojinizi etkiler hamile olmanız da konuyu exra önemli kılar ayrıca sizin sahidiniz de var onlarda tanıklık edebilir darp raporu olayın sadece şiddet seviyesini belirler az şiddet çok şiddet gibi fakat sonuç olarak azı da çoğuda siddettir ve suçtur .



    Olayın sonucuna gelirsek şikayetçi olursunuz sizin ve onların ifadeleri alınıp ikinizde saliverilirsiniz ve bu durum kayıtlara geçer aynı kişilerin size 2. Ve 3. Aynı şekilde davranışları olursa o zaman işler değişir.

    Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bu bilgileri öğrenmeye ihtiyacım vardı. Bende bu apartmanda yaşadığım sürece birşeylerin aynı boyuta tekrar gelmemesini hedefliyorum aslında, eşim devreye girdiği her saniye de bile huzursuz oluyorum çünkü. Tekrar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Polisìn ne yapmasını beklerdiniz?Türkiye`de adalet sisteminde bir sorun var.Polisin yetkileri arasında bu duruma yapabilcek bir şey yok.En mantıklısı şahit bulup savcılığa şikayetînîzî iletmek olur.Geçmis olsun bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ablacım bu ülkede biliyorsun adalet diye birşey yok. sen üç olacaksın, onu ezeceksin. evet sözde bir hukuk devletiyiz ancak o bebeği allah korusun düşürdüğünde bile bir yaptırımı olur mu, bilmem. O yüzden sen değil, eşin dostun akraban sert çıkmalı. 1e 3,5 e 15 gidin. Haa adam yoksa, adres ver biz gelelim. Bir elin nesi, iki elin sesi misali.
  • kocanız gitsin onun kocasını dövsün ...
  • Kavga dövüşle çözülecek şey değil aksine çocuğu için tehlikeli. En iyisi öyle bir yerden taşınmak olur. Camdan sofra bezi silkelediklerine göre varoş bir yer. Ya da siz de onlara rahatsızlık vereceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Çoğu şeyin vurup kırmayla çözüleceğini söylerim ama aslında öyle değildir tabi ki. Türk halkının bir kısmı laftan anlamaz onlar için gerekirse şiddet uygulamak gerekiyor ama yıl kaç olmuş. Hukuk var kanun var işler daha fazla karışmadab yetkili kişilerin konuyu ele alıp çözmesi gerekiyor. Ne diye giriyorlar devletin bünyesine ne diye evlerine ekmek götürmek için para kazanıyorlar. Toplumdaki düzeni ve refahı sağlamak onların görevleri ama baksanız kadın ve kocası işi tek başlarına çözmeye çalışıyor.

    Yakınınız da olup konuya dahil olmayı o kadar çok isterdim ki. Yani bu konunun anneme,ablama,kuzenime,çevremdeki bir arkadaşıma yani herhangi bir tanıdığıma yapıldığını düşününce bile kan beynime sıçrıyor. Uyarılara rağmen kaale almayan dalga geçermiş gibi cevaplar veren üzerine darp eden o insanları o evi başlarına yıkarım,yakarım onları. Hamile hamile 2 can o ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlarımız çok cahil bizim de üst kat balkon giderine salam sucuk ambalajı atıyor el kadar altta olunca tıkanıp balkona çıkıyor annem temizlerken hastalandı kaç uyarıya rağmen düzelme yok sofra bezi silkeleme desen fazlasıyla var mutfakta yemek yerken bir ses gelir balkondan dolu yağar gibi zeytin çekirdekleri düşüyor patır patır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panter20

    insanlarımız çok cahil bizim de üst kat balkon giderine salam sucuk ambalajı atıyor el kadar altta olunca tıkanıp balkona çıkıyor annem temizlerken hastalandı kaç uyarıya rağmen düzelme yok sofra bezi silkeleme desen fazlasıyla var mutfakta yemek yerken bir ses gelir balkondan dolu yağar gibi zeytin çekirdekleri düşüyor patır patır

    hocam bidaha öyle yakaladığında tut örtüyü çek aşağı, gelsinler kapına istesinler, az uğraştır öyle ver, bidaha olursa yakarım örtünü de dersin gör yapabiliyor mu



    , bu kadar yumuşak olmayın, ne demek patır patır zeytin çekirdeği dökmek aşağıya doğru ya..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamile oldugunuz icin karsi karsiya gelmeyin sinirle insanlar neler yapiyor goruyorsunuz.Onun icin esiniz ilgilensin cok fazla stres yapmayin temizlik takintiniz yoksa birakin bosuna yorulmayin.Dogumdan sonra ilgilenirsiniz hukuki olarak bu tarz islere cok fazla bakmiyolar daha dogrusu ugrasmiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.