Şimdi Ara

Hamile Kadının Aracına Saldıran Trafik Magandaları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
1
Favori
43.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
678 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son dakka
    Ifadeye çağrılmış. Ama geri salınir mersk etmeyin. Burasi tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    Olaya toptan yaklaşmak lazım. İşin büyük kısmı önleyici tedbirlerdir, eğitim gibi. Geri kalan kısmı da caydırıcı ve cezalandırıcı yöntemlerdir. Adalet sisteminin ehil olması çok önemli tabi her durumda. Bundan sonra cezaların ağır olmaması bir kişiyi kurtarırken cezanın ağır olması toplumu kurtarıyor. Bununla birlikte adalet sistemi de dahil olayın tüm paydaşları sorumlu olacak ki kimse yanlışa yeltenmesin.

    Alıntıları Göster
    Yani masum bir insanın elinin kesilmesi çok da önemli değil, bir çok kişi bu ceza yüzünden cayabilir diyorsun yani?

    Git Arabistan'da yaşa bakalım, binlerce insanın eli kolu kesik bilmem ne.

    Önemli olan eğitim, kaçıncı yüzyıldayız tartıştığımız şeye bak.




  • Bu gibi olaylara farklı mecralarda paylaştığım fikrimi buradan da paylaşıyorum.

    Bu gibi şuçu sabit olan böyle adamların vatandaşlığını düşüreceksin. Sonrada en uygun ülkeye (mesela Suriye) sınır dışı edeceksin. Böyle adamların toplulumuzda yeri yok. Bunu dövsen de sövsen de boykot etsen de bu adam 1 aya unutulacak, 6 aya hiç bir şey olmamış gibi olacak. Es kaza bir ceza falan alırsa o da 5 yıl ertelenecek yani 5 yıl sonra o da yalan olacak.

    Kendini diğer insanlardan üstün görüp emniyet şeridini kullanma hakkını kendinde bulan, gerçeği yüzüne vuran olduğunda da böyle magandaca tepki gösteren bir insanın ıslah olacağına inanmıyorum. Böyle görmüş, böyle yetişmiş. At kuyuya unut misali, at vatandaşlıktan, burada iş miş de yapamasın, ne hali varsa görsün başka memleketlerde.

    Suriyede yol vermedi diye kirpinin üstüne çıkıp tepinsin de görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 8 Temmuz 2019; 10:1:19 >




  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Elin kesilme aşamasına gelmeden diyetini ödemeni istiyorlar ,sen o çaldığın neyse onun diyetini ödemezsen elin kesiliyor.Öyle pat küt olup biten birşey değil...Ayrıca şahitde lazım el kesme olayı olabilmesi için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemon0606

    Sen daha olayı tam anlamamışsın. Sürücü kadın değil. Kimsede gerizekalı değil. Sen orada o kadar trafik çilesi cek. Kendini uyanık sanan bir sığır hem kul hakki yesin millet beklerken acil bir durum olmadan emniyet şeridinden gitsin önüne kirmaya kalksın sonrada yol vermeyince saldırsın.
    Emniyet şeridinden gidiyorsa çekersin videosunu gönderirsin. Yok önüne kırmışta yol vermeyince olmuş sokağa çıksan her an bu tarz şeyler oluyor kimse bir anlık olay için bunları yapmaz.
    Şu da gerçek Istanbul'da emniyet şeridinden giden araçları fazlasıyla sıkıştırıp 5-10 dk bekletenler var herkes kendi cezasını bu tarz yöntemlerle kesecekse..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Alim

    Ya hayir kadin sana ne yapti ki bu kadar kin öfke içinde oluyorsun. Ne diyebilir. Anama sövse ben güler geçerim.
    Olay ortada herif arkamda birileri var şirketim var güç elimde bu kadını dovsem bi sey olmaz en fazla para cezası öderim kafasında.
    Oldu ki kapıyı açtı. Kadına vuracak mıydı? Ne yapacaktı ?
    Öldürecek miydi ? Kadin kendini savunmasa ne olacaktı ?
    Kadin lan bu kadin.. Güçsüz birine bu şekilde saldırmak insanlık mi?
    Hala olayın perde arkasıni bilmeden konuşmayın deyip boşluk yapabiliyorsan senin de bu canavardan farkin kalmıyor.
    Hepinize adam akıllı meydan dayağı lazım.
    Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna denmemiş
    Her saniye bu tarz yol vermeme önüne kırma olayları oluyor. O zaman ülkede iç savaş çıkardı. Olayın ardı var. Bu arada dışarıdaki adam ara polisi gelsin diyor. Eğer yanındaki o olayları yapmasaydı polis gelecekti. Suçlu biri bunu yapmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 8 Temmuz 2019; 10:8:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav zaten tipinde meymenet yok adamlarin. Hele dikiz aynasini kirip kaputa vuran tam maymun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olaydaki şerefsizleri savunan onlar kadar şeref yoksunu ve haysiyetdir. En az onlar kadar tehlikelidir. Üstüne alınan şerefsiz varsa cevap yazabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu problemin kalıcı çözümü için eğitim şart. Başka türlü kafa kessen bile böyle adamlar olacaktır. Ancak eğitim uzun süreli bir iştir. en az 20-30 yıl gerektirir. Bir de hırsızlığı meslek edinmiş ve kendi çocuğunu da bu yönde yetiştiren bir adam çocuğuna, okulda verilen eğitim yetersiz kalabilir.
    El kesme gibi bir uygulama kısa sürede işe yarayacaktır. En azından bu işi eğlence/adrenalin için yapanlar ve yüzsüzce meslek olarak yapanlar da büyük bir azalmaya sebep olabilir. Kendileri vazgeçmezse aldıkları ceza ile zaten hırsızlık yapamaz duruma getirildiklerinden yine hırsızlık olaylarında azalma yaşanmış olur. Cezanın ciddiyedi ve şiddeti elbette suç oranını düşürecektir. Ancak bahs geçen İslamdaki el kesme ise bunun bir çok şartı var. Günümüzdeki gibi kamera kayıtlarıyla su götürmez bir şekilde ispat edilmesi lazım. Kişinin gerçekten ihtiyaçtan/açlıktan çalmadığının kesin tespit edilmesi lazım (bkz: baklava çalan çocuklar).
    Küçükken Hürriyet'te bir haber hatırlıyorum. Arap ülkelerinin birindeki el kesme cezasının fotoğrafını koymuşlardı. Bir konteynerda yerde, bayıltılmış ve eli kesilmiş 10 yaşlarında bir çocuk ve kenarda da kesilmiş eli duruyordu. Pazar yerinde bir kadın eşarpım çalındı diye bağırmış, çevredekiler bu çocuğu yakalamış, kadın da evet bu çocuktu diye şahit olmuş. Ne çocuk reşit olmuş, ne ortada kanıt var, ne de görgü şahiti bağımsız ve doğru teşhis yapabilecek pisikolojide.

    Bugün el keselim dediğimizde, evet, mantıklı olduğuna katılıyorum. Ancak bu el kesme hadisesi yamula yamula yıllar içerisinde yukarıda anlattığım duruma gelecektir, o yüzden karşıyım. Birileri kestikleri el başına para almaya başlayınca kimse masum mu suçlu mu diye bakmayacak. Kesilen el hep mazlumların olacağı için kimse de umursamayacak. Bu arap zihniyeti, göstermelik müslümanlık bizde sürdüğü sürece böyle İslam adı altında yapılan şeyler çok ama çok tehlikeli.

    Ben oyumu eğitimden yana kullanıyorum:) 20 30 yıllık süreçte de en azından şimdiki cezalar biraz daha ciddi hale getirilerek suçlar önlenmeye çalışılabilir.




  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Koskoca bir kente haksızlık ediyorsunuz. Antalyada da 34 plaka araç görünce temkinli olur insanlar. Ama kimsenin aklına silah taşımak gelmez. Ben pendikte yaşayıp 07 plaka bit araç kullanıyorum. Asla emniyet şeridine girmem e5 te 85 km/sa hızı geçmem. Eşim ve oğlumda aynı şekilde kullanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar beğenen ilk cümlenin hatırına vermiş heralde yoksa durum vahim.

    Eleştirilen şey hastane yapılması mı, hastanenin konumu mu, hastanenin vasfı mı, yoksa personel yetersizliği mi?

    Son yıllarda yapılmış olan ve halen yapılan ceza evlerine bir bakın derim. Cezaevi koşulları olarak da içiniz rahat olsun dünya sıtandartlarının gerisindeyiz. Ayrıca hakimin takdiriyle kişiye hapis içinde hapis yaşatılabiliyor yeter ki bu yetki doğru kişilere uygulansın.

    Bu ülkede suçlunun ceza çektiği nerede görülmüş!

    Haberdeki magandanın içeri girmesi için ne yeni cezaevine gerek var ne de yeni bir yasaya; sadece görevini yapan savcı ve hakimlere gerek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkunkurun

    Saldırıya uğrayan kişi ben olsaydım çok etkili bir yöntemle saldırganı etkisiz hâle getirebilirdim. Bu durumda yapılması gereken etkili nefs-i müdafaa yöntemi:

    1) Vites R'ye takılır
    2) Saldırgandan 5-10 metre veya arkadaki aracın izin verdiği kadar uzaklaşılır
    3) Vites D'ye veya 1'e takılıp gaz köklenerek direksiyon da saldırganın üstüne kırılarak araç sürülür.
    4) Saldırgana çarpılıp yere yıkılarak etkisiz hâle getirilir
    5) Saldırgan etkisiz hâle gelmemişse veya sayıları birden fazlaysa aynı işlemler saldırgan(lar) etkisiz hâle gelene kadar uygulanır
    6) Bunu yapmakta kötü bir şey yok sonuçta insanlık hali saldırıya uğrayıp panik olup fren yerine gaza basılabilir.

    Gerçi videodaki olayda trafik sıkışıktı ama sıkışık olmayan trafikte saldırıya uğrarsanız saldırgana çarpar çarpmaz frene basmayın. Saldırgan çarpmanın etkisiyle kaputa oturduktan sonra aracı 30-40 km/h hıza çıkarana kadar sürün sonra da ani fren yapın. Daha etkili bir savunma olacaktır.

    Dediğim gibi kasti bir durum yok saldırıya uğramanın etkisiyle panik olup fren yerine gaza basmak insanlık halidir herkesin başına gelebilir. Kimseye "Kasıtlı adam yaralayın" demiyorum yani.
    Trafikte hiç kavga ettin mi John Wick kardeş?O saydığın herşey 6-7 saniyelik bir olay.

    Önceden trafikte onlarca kavgaya karışan bile,milisaniyeler içinde şu dediklerini düşünüp yapmaz,yapamaz.Anca lisede dayak yiyip eve gelip ah şöyle yapsaydım ah böyle yapsaydım olayı senin yazdıkların.Sakin kafayla bile eksik düşünmüşsün..

    Seydioğlu baklava denilen yerden su bile alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.haberturk.com/seydioglu-baklavaci-olayinda-hasan-sel-kimdir-baklavaci-hasan-sel-hakkinda-bilgiler-2502185

    Seydioğlu Baklavaları sahibi Hüseyin Sel ve Hasan Sel kimdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İstanbul Pendik'te kendilerine yol vermedikleri gerekçesiyle bir otomobilin önünü kesen ve araca saldıran Hasan Sel ve Hüseyin Sel sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. İşte detaylar...

    TRAFİK MAGANDALARI BAKLAVICI ÇIKTI!

    O magandalardan birinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı. Hasan Sel’in milyonlarca liralık sermayeli farklı sektörlerde şirketlerinin sahibi olduğu kaydedildi.

    BAKLAVACI HASAN SEL'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

    Zanlı H.S.'nin il dışında olduğu ve telefon ile yapılan ilk mülakatında, “Annem şeker komasına girmişti. Ona yetişmek için acelem vardı. Ama o araç sürücüsü beni engelledi. İl dışındayım yarın gelip teslim olup ifademi vereceğim” dediği öğrenildi.

    Hamile Kadının Aracına Saldıran Trafik Magandaları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Hakim karşısına çıkarsa şayet , soran olmayacakmı. Madem aracında acil hasta vardı neden aracını yol verme gerekçesi için terk ettin.
    Yine aynı şeyi soruyorum arkadaşlar. Siz terk edermiydiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 8 Temmuz 2019; 12:3:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Zanlı H.S.'nin il dışında olduğu ve telefon ile yapılan ilk mülakatında, “Annem şeker komasına girmişti. Ona yetişmek için acelem vardı. Ama o araç sürücüsü beni engelledi. İl dışındayım yarın gelip teslim olup ifademi vereceğim” dediği öğrenildi."
    okadar acelesi var ama bu olayları yapacakkadarda vakti var :) ne ifade ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    https://www.haberturk.com/seydioglu-baklavaci-olayinda-hasan-sel-kimdir-baklavaci-hasan-sel-hakkinda-bilgiler-2502185

    Seydioğlu Baklavaları sahibi Hüseyin Sel ve Hasan Sel kimdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İstanbul Pendik'te kendilerine yol vermedikleri gerekçesiyle bir otomobilin önünü kesen ve araca saldıran Hasan Sel ve Hüseyin Sel sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. İşte detaylar...

    TRAFİK MAGANDALARI BAKLAVICI ÇIKTI!

    O magandalardan birinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı. Hasan Sel’in milyonlarca liralık sermayeli farklı sektörlerde şirketlerinin sahibi olduğu kaydedildi.

    BAKLAVACI HASAN SEL'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

    Zanlı H.S.'nin il dışında olduğu ve telefon ile yapılan ilk mülakatında, “Annem şeker komasına girmişti. Ona yetişmek için acelem vardı. Ama o araç sürücüsü beni engelledi. İl dışındayım yarın gelip teslim olup ifademi vereceğim” dediği öğrenildi.

    Yalana gel yalana annesi şeker komasındaymış. Bu adamlar en ufak ceza almadan biter bu olay. Para cezası vermek mantıksız zaten adamın milyon liralık şirketleri var para koymaz. Hapis cezası vereceksin bunlara ki aklı başına gelsin. Ama vermezler adalet yok çünkü.

    Madem annen komada geçtikten sonra bas git niye durup millete saldırıp vakit kaybediyorsun. Senin baklavalardan yediği için komaya girmiştir belki kadın tabi doğruysa.




  • kurallar olmasa hayvanlardan bi farkimiz kalmazdi diyolar ya cok dogru
    su herifin en az 6 ay hapis yatmasi lazim.. trafikte baska aracin yolunu kesip, surucuyu taciz ediyor ve malina zarar veriyor
    allahimmm bu insanlar neden bize cok az denk gelir
    hayir dayida da hicbi numara yok tamamen oz evlatlarini doverek kasilmis ego ve ozguvenle iniyor arabadan
    ah keske diger arabada 3 4 izbandut olaydi da bakalim o zaman da inebilcek miydi
    yoksa baksana ayakta duracak hali yok p*zevengin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.