Şimdi Ara

Hamburger Hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz üzere son zamanlarda bu ürünler çıkmaya başladı. Kendi bataryası ile müzik imkanı sağlayan bu ürünlerin ses yüksekliği ne kadar? Bir dizüstü bilgisayar kadar var mı? Birde ortalarından açık haliyle kapalı hali arasında ne fark var? Açılınca daha iyi mi ses veriyor?

Hamburger Hoparlörler
     Hamburger Hoparlörler

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Kullanan yok mu? Konu yeri mi yanlış yoksa?

demekki henüz kullanan yok ama ben 1 tane sipariş vermiştim gelince fikrimi yazarım.

Trust me, I am an Engineer...
  • Umarım kısa sürede gelir bende almayı düşünüyorum. Ancak sesi konusunda kararsızım.

X-mini II kullanıyorum. (Bunun dışında bir kaç tane denedim, denediklerimin hepsinden iyi.)

Şimdi; ses yüksekliği olarak dizüstü bilgisayarlardan fazla. Evet açık haliyle daha iyi ses veriyor. Özellikle normal olarak basslar artıyor.
    Şarj süresi çok çok iyi. Tabii bunların hepsi x-mini m (canım benim) için geçerli.
    Daha Fazla Göster
  • Hamburgerler iyidir ya:) ankaraya gezmeye gittiğimde vatandan 11tl ye almıştım bi tane. Ama Allah var yüksek ses veriyor. Hani önemli olan boyu değil işlevi sözünü doğrulayan bi hoparlör:)
  • bende de x-mini v1.1 var diğer firmaların ürünleri ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli ve yüksek ses veriyor ve ayrıca bir birine bağlamak suretiyle çoklu olarak kullanılabiliyor. şarz süreside tatmin edici. sanırım bu firma ilk hamburger tarzı hoparlörleri çıkaran firma ve bundan dolayı ürün bir çok ödül almış. kısacası hamburger tarzında bir hoparlör alacaksan x-mini markasından kesinlikle şaşmayacaksın. inanılmaz doğal ve kaliteli ses veriyor. ayrıca körüklerini açtığın zaman bass seslerde çok etkileyeci..

Orijinalden alıntı: wikileaks

bende de x-mini v1.1 var diğer firmaların ürünleri ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli ve yüksek ses veriyor ve ayrıca bir birine bağlamak suretiyle çoklu olarak kullanılabiliyor. şarz süreside tatmin edici. sanırım bu firma ilk hamburger tarzı hoparlörleri çıkaran firma ve bundan dolayı ürün bir çok ödül almış. kısacası hamburger tarzında bir hoparlör alacaksan x-mini markasından kesinlikle şaşmayacaksın. inanılmaz doğal ve kaliteli ses veriyor. ayrıca körüklerini açtığın zaman bass seslerde çok etkileyeci..

Ben de x-mini v1.1 arıyorum nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Orijinalden alıntı: Ultimate_96

quote:

bende de x-mini v1.1 var diğer firmaların ürünleri ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli ve yüksek ses veriyor ve ayrıca bir birine bağlamak suretiyle çoklu olarak kullanılabiliyor. şarz süreside tatmin edici. sanırım bu firma ilk hamburger tarzı hoparlörleri çıkaran firma ve bundan dolayı ürün bir çok ödül almış. kısacası hamburger tarzında bir hoparlör alacaksan x-mini markasından kesinlikle şaşmayacaksın. inanılmaz doğal ve kaliteli ses veriyor. ayrıca körüklerini açtığın zaman bass seslerde çok etkileyeci..

Bu siteden birçok kez alışveriş yaptım 2 gün içinde evinize getiriyorlar ups ile ve ayrıca kapıda ödeme seçeneğide var
    http://www.bunlardanistiyorum.com/4583/X-mini/X-mini-v1.1/
    Ama ben şahsen X-mini II yi öneririm siteden bakabilirsiniz diğer xminilere

ERror MACro

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkansamet

quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_96

quote:

Bu siteden birçok kez alışveriş yaptım 2 gün içinde evinize getiriyorlar ups ile ve ayrıca kapıda ödeme seçeneğide var
    http://www.bunlardanistiyorum.com/4583/X-mini/X-mini-v1.1/
    Ama ben şahsen X-mini II yi öneririm siteden bakabilirsiniz diğer xminilere

Bundan almak istiyorum ben Fiyatı iyiymiş baya. Yurtdışından alınsa bile kargosuyla beraber daha pahalıya geliyor. Bu hoparlörlerin sahtesi var mıdır? Site güvenilir mi?

Edit: 15 $mış amazonda. Sahtesini yapmaya tenezzül etmezler heralde. Sipariş verdim bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 10 Haziran 2011; 21:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Bundan almak istiyorum ben Fiyatı iyiymiş baya. Yurtdışından alınsa bile kargosuyla beraber daha pahalıya geliyor. Bu hoparlörlerin sahtesi var mıdır? Site güvenilir mi?

Siteden birkaç alışverişim oldu , güvenilirler.
    Ürünün sahtesini görmedim hiç ama taklidi çok var(onların da adı/markası başka zaten)

ERror MACro
  • Tamam saolun arkadaşlar. Verdim siparişi, gelince hakkındaki fikirlerimi yazarım buraya.
  • Bence Goldmaster Mobile-10 al. Çok sesi var hemde cızırtısız. Goldmaster almanı tavsiye ederim. Ben çok memnunum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.