Şimdi Ara

Hamas İsrail'e Karşı Saldırıya Geçti (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    İyi de sivilleri katletmek konusunda bunu Filistin yaptığında mı konuşacağız? Şimdi "Filistin sivilleri katletmez, hayır!" diye ezberden konuşmayacağız. Ama katletmeyi bu ikili arasında sizce kim daha iyi yaptı?

    O halde, daha önceden katledilen, aşağılanan Filistinli insanlar için dünyamız ne yaptı? Sen de şimdi İsrailli sivillerin katledildiğinden söz ediyorsun. Bu katliama asla sevinmiyorum ama Filistin kendine yapılanı yapıyor. Hırsızın kolunu kesiyor.

    Yine de savaşın kazananı olmaz. Umarım her şey yoluna girer, insanlar yaşar...

    Ayrıca ben sizin için "İsraili savunuyor" demedim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XrebeLLiousX -- 12 Mayıs 2021; 1:36:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NumberOfPi

    Müslüman değilim ben, İsrail medyayı arkasına alabildiği için etnik temizliğe girişiyor. Bütün dünya biliyor kitabına uygun falan da değil yani olaylar, ama dokunamıyor kimse.

    İsrail ordusunu çok küçümseme olur bu. Sadece dünya basınını arkasına alarak bunu hiçbir devlet yapamaz. Adamların istihbarat, nokta atışı operasyon gücü çok fazla. Örneğin bir binaya mı roket atacak. Bunlara göre terörist ilan edilen kişi o binada bilgisini alıyor ya operasyon yapıyor işte oradakiler de desteklediye getiriyor işi ya da SMS atıyor binadakiler çıkın bomba atacağım diye. Kime göre bu doğru neye göre tartışılır ayrı konu ama şu anda bu tür operasyonlarda iş kitabına uydurma oluyor. Kastettiğim bu. Ayrıca Filistin davasının başarısız olmasının sebebi Filistinin içinde bile inanılmaz bir bölünme var. Arap dünyasını saymıyorum bile. Yoksa Araplar birleşsin istediği kadar medya gücü olsun İsrail'in, en fazla 10 sene ömrü olur.

  • İsrail kaşınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mossad o füzeleri biliyor ama bilerek engel olmuyor sonuçta küçücük yer, terör örgütlerini iyi okursanız amacına uygun hareket eden bir terör örgütü bulamazsınız hepsi yıllardır kısır döngü içindedir, bazılarının kullanım süresi dolduğu için yok olur, bu hamas hep yerleşim yerlerine füze atıyor bu zamana kadar askeri hedeflere attığını görmedim olaylar hem İsrail hem de Hamas'ın işine geliyor isteseler 1 günde hamas biter.


    100 füzeden 2-3 tanesi düşmüş, ölenler belki barış isteyenlerden, İsrail'de de barış isteyenler var ama bizim yobazlar gibi tayfa daha çoğunlukta, bugün barış isteyen yahudiler ile kavga ediyorlardı.


    şimdi ne olacak İsrail meşru hakkım diye iyice bombalayacak zaten bu olaylar hamas'ın saldırıp mescid'e kaçması ile başlamıştı.


    o füzeleri İran yolluyordur, en son İran bunları şu saatte vuracağım diyerek vurdu, sonra gittiler mossad ajanlarını indirdiler, Çin ile anlaştılar bunlar ileride hem bize hem onlara bela olacak.


    İsrail'de yaşayan araplar yine manipüle edildi, normalde daha rahat yaşıyorlar ama İsrail'e silahlı müdahale için geçerli sebepler lazım, kendi halkını tahliye etti şimdi bizim yobazlar seviniyor ama yarın siz benim toprağımda nasıl yakıp yıkarsınız diye saldırırsa katil İsrail sloganlarını daha 1 hafta duyarız.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    bazılarına gore ateş eden musluman degılse kotudur herkes haindir herkes bilerek vuruyodur boşa açıklama yapma ama ateş eden muslumansa mutlak bır sebebı vardır hatta kahramandır

  • Gözlerim yaşardı vallahi 2 3 adet mi demiştiniz ?

    Hamas İsrail'e Karşı Saldırıya Geçti
    Hamas İsrail'e Karşı Saldırıya Geçti
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

    Ben mi yanlış anladım sen mi anlatamadın.binadakikere SMS atmak nedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamas İsrail'e Karşı Saldırıya Geçti
  • söz gelimi diye bir şey var, illa orana vurursak %90 oranında başarılı, 150 tane füze düşmüşmüş, 150 tane füze düşse İsrail diye bir ülke kalmaz, 1 tane otobüse, 1 tane petrol tesisine 1 tane yerleşim yerine düştü, basına yansımayanları saysak yine etkisiz.


    bazı saflar da demir kubbenin füzelerini ebabil kuşu diye paylaşıyor, sallayan sallayana.

  • İsrail bu bayramda da çok kan dökecek belli ki, Filistin haritası kısa süre sonra biraz daha küçülmüş olur zannımca. Şuan ciddi bir karşılık vermeyip olayların büyüyüp biraz daha dramatik bir hal almasını bekliyorlar gibi duruyor. Daha sonra bunları dünyaya servis edip kanlı saldırıları için zemin hazırlamış olacaklar. Maalesef olay bu şekilde gibi duruyor. Yanıldığımı sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetKarahanlı12 kullanıcısına yanıt

    Hakaret etme, terbiyesizlik yapma. Bunca delil gözünün önündeyken inanmayan insandan ne beklersin.

    Yakında göreceksin zekayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07E

    Ben mi yanlış anladım sen mi anlatamadın.binadakikere SMS atmak nedir.

    İsrail bir evi bombalamadan önce evdeki kişilere SMS gönderiyor. Evden şu kadar dakika çıkın bu ev bombalanacak diye. Sonrasında da bombalıyor işte. Açıklama olarak da sonra o evde şu şu terörist vardı ki oluyor ayrı konu onu ihbar etmediniz falan filan işte . Birçok buna benzer değişik uygulamaları var.


    Tekrar not düşeyim, bu haklı haksız yorumu değil. Adamlar minareyi çalan kılıfını hazırlıyor işte yaptıkları bu ama günümüz dünyasında da işler böyle yürüyor.

  • IraArel kullanıcısına yanıt

    Ne hakaret ettim ne terbiyesizlik yaptım ayrıca özellikle bir dini inanışda belirtmedim. Hangi delilmiş bu kardeşlik söylede bilelim nasıl diyor siz hidayete erelim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 12 Mayıs 2021; 2:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetKarahanlı12 kullanıcısına yanıt

    ... inandan adamda zeka ne gezer tarzı bir şey söylüyorsun.

    Gökyüzüne bak anlarsın.

  • Ülkemizde ki İsrail sempatizanlarından daha fazla yürek var bu kızda helal seni yetiştirene.


  • İsrail bm'den acil toplantı istedi ve sınıra tank gönderiyor, hava saldırıları başladı, dogmatizm zeka karşısında yine yenilecek, olan yine çocuklara oldu.

  • Hamas İsrail'e Karşı Saldırıya Geçti
  • İsrail sms atıyormuş diyorlar.Valla ibret aldım bu yahudiler ne kadar merhametliymiş biz yıllarca onları tanıyamamışız meğer.Namaz kılana saldırandan merhamet dersi alacak değilim.


    Yahu şu sarı dana trump bile yahudiler ona desteğini çekince neler neler dedi.Bozuk saat misali adam bu sefer doğru söyledi.

    Ancak daha önceleri emlak sektöründe olan Trump, konuşmasının ilerleyen dakikalarında Yahudilerin malvarlıklarına değindi ve 'Yahudilerin gözü paradan başka şey görmez' tarzı kalıplar kullandı. Trump, "Birçoğunuz emlak işinde ve sizi iyi tanıyorum. Sizler acımasız katillersiniz. Hiç iyi insanlar da değilsiniz ama bana oy vermek zorundasınız. Başka seçeneğiniz yok

    https://www.cnnturk.com/dunya/trumptan-abdli-yahudilere-sok-sozler-acimasiz-katiller


    Bu bizdeki israil seviciler zaten İslam düşmanı onu biliyoz ama siz sanıyor musunuz ki yahudiler sadece Müslümanlara tehdit ! Onlar öyle sinsidirler ki senin gıdanı zehirlerler,soyunu kuruturlar seni yavaş yavaş çökertirler.Ateistsin diye sana sevgi besleyeceklerini mi sanıyorsun ey cahil.Üstüne bu heriflerin senin toprağında da gözü var.Allah kimseyi toprağını isteyene sevgi besleyecek kadar rezil hale düşürmesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 12 Mayıs 2021; 2:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.