Şimdi Ara

HAMAM BÖCEĞİYLE SAVAŞIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün geceydi.. herzamanki gibi yatmadan önce çişimi yapıp dişlerimi fırçalayıp yatağa girmeyi planlıyordum, saat 4:12 sularıydı.. girdim banyoya, açtım klozetin kapağını,ve uyku akan gözlerimi zar zor açarak çişimi yapıyordum.. ve ne olduysa o anda oldu, bacaklarımın arasından hamamböceği geçtiğini gördüm ve birden gözlerim faltaşı gibi oldu. yarıda bıraktım çişimi ve kendimi banyonun dışına attım,kapıyı kapattım, kapının altından kaçmasın diyede havlu sıkıştırdım kapının altına,
    ve birden aklıma çok şeytani bi fikir geldi, beni gecenin bi yarısı böylesine korkutan ve çişimin yarıda kesilmesine sebep olan o küçük yaratığa işkence yapacaktım. hemen mutfağa koştum ve [Çılgın Profesör Mod : ON ] oldum.mutfağın balkonunda camsil,domestos,yumoş,nar ekşisi,limon suyu vardı, camsil çok az kalmıştı dibinde, bu yüzden bunu kullandım ve bu saydığım malzemelerden birer tutam camsile ekledim, daha sonra karabiber, pul biber, kimyon,nane,tarçın,tuz,eskilerden kalma epilepsi ilacım (600mg) annemin tansiyon ilacı,öksürük şurubu,asprin,kola,süt ve son olarak çikolatalı parfümümden içine döktüm, daha sonra kapağını kapatıp çalkaladım, bi karışım bu kadarmı iğrenç kokar, ben ölüyodum nerdeyse, kahverengi gibi bişey olmuştu rengi, daha sonra iyice havaya girdim, ve yiğenimin su tabancasını alarak hazırladığım karışımı su tabancasının deposuna doldurdum, sonrada telefonumdan şu şarkıyı açarak iyice havaya girdim ;

artık ne uykum kalmıştı nede başka bişey, savaşmaya hazırdım, bandanamıda taktım;
     HAMAM BÖCEĞİYLE SAVAŞIM !

üstümdeki tişörtüde çıkardım, altımda sadece boxer vardı, (niye soyundum bende bilmiyorum sanki savaşmaya değilde sevişm.. töbe töbe) müziğin havasına kendimi kaptırdım heralde o yüzden öyle soyundum, sonra banyonun kapısının önüne geldim, elimde silah, altımda boxer,kafamda bandana..ışıkları açtım, ve o an nasıl bi havaya girdiysem artık kapıya bi tekme koydum kırdım kapıyı ve AAAAAAAAAAAAA ! ! ! diye bağırarak banyoya daldım, tam karşımdaydı, sakince beni izliyordu, bi süre bakıştık, şarkı nakarata girince gaza gelip dalıcaktım, 2 saat nakarata girmesini bekledik şarkının,(tavla falan attık o ara) tam nakarata girdi, hamam böceği birden çamaşır makinesinin altına girdi.pusu kurdum ve onun çıkmasını bekledim, 10-15 dk sonra yavaş yavaş saklandığı yerden çıkmaya başladı, banyonun ortasına doğru geldi ve ben yine bağırarak saldırmaya başladım,ama düşmanım öyle kolay lokma değildi, ani bi hareketle üstüme atladı, çıplak vücudumda geziniyordu, acayip huylanmıştım, düşsün diye zıplıyorum hopluyorum ama o direniyordu, heryerimde gezip beni deli ediyordu, yere attım kendimi ve yuvarlanmaya başladım, yuvarlanma esnasında bi bacağı kırılmıştı ve yere düşmüştü, artık hızlı hızlı koşamıyordu, yavaşça yaklaştım ve köşeye sıkıştırdım, silahı doğrulttum, tshiieieheheheh ! ! ! diye güldüm kötü kötü, tam ateş edecekken birden hamamböceğinin gözünden yaş geldiğini gördüm, yavaşça yaklaştım,evet ağlıyordu, bu inanılmaz bişeydi gerçekten, niye ağlıyon la dedim, ve oturduk dertleşmeye başladık, kocasından dayak yiyomuş bütün gün,buda yetmezmiş gibi bide ben çıkmışım karşısına, bi gün yüzü görmemiş falan baya dertliydi, sonra AYTEEEENNN !! NERDE KALDI LAN BENİM YEMEĞİM ÖKÜZ KARIII !! diye bi ses duydum, "kocam çağırıyor gitmeliyim." dedi, ve gitti.

giderken onu gizlice takip ettim, çamaşır makinesinin altında gecekonduda yaşıyolarmış, durumlarıda pek iyi değil, kocası sarhoş içkici herifin teki, gizli gizli bunları izledim, yemeğin tuzu eksik bahanesiyle ayteni dövmeye başladı bu adam, çok sinirlenmiştim, yardıma ihtiyacı vardı aytenin, ve ayağa kalktım çamaşır makinesini tutup çektim kenara ve elimdeki silahla kocasını vurdum, ayten ağlamaya başladı, sonra geldi bana sarıldı, kocası ölmüştü artık...
    artık rahattı bu hayatta. karışanı edeni olmayacaktı, artık dayak yemeyecekti kocasından, kazandığı parayı kendine harcayacaktı, artık ayten gün yüzü görecekti..

ben..
    bense çişimi kaldığı yerden devam ettirdim, dişlerimi fırçaladım, ve aytene iyi geceler ayten diyip yatağıma girerek uyudum, okuduğunuz için teşekkürler, hoşçakalın..

Hayaller kurardık biz yıllar önce.
  • _____________________________
  • üşenmeyip okuduğunuz için sağolun arkadaşlar, ilgi olursa bu tarz yazılara devam edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel story kardeş

Vikings
    Talk to the Trees
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Blocklasam mı blocklamasam mı karar veremedim bak.

bu ikilemde kaldıysan blockla kardeşim :)
  • Güzeldi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.