Şimdi Ara

HAMA KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARICI ALDIM,İZLENİMLER,FOTOLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
100.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazları araştırdım =P Yeni çıkan bazı modellerin 2 televizyonda faklı kanal izleyebilme özelliği mevcut, ama türkiyede satışta olan bir cihazda bu özelliği göremedim.http://www.rflinkusa.com/products_ACS5820.html bu ürün bahsi geçenlerden bir tanesi mesela =) hemde 5.8ghz frekanslı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnny3254

    ...ancak bu seferde oturdugum yerden kumanda edemiyorum çünkü ses ancak alıcının arka tarafı bana dönükse temiz geliyor
    acaba ne yapabilirim konusunda bir fikri yada önerisi olan varmı?


    Alıcının baktığı tarafta biyere çok uzak olmamak kaydıyla küçük bi ayna yerleştir bakalım iş görecek mi?

    Bir zamanlar evimize gelen televizyon tamircisi kendisi televizyonun arkasındayken deneme yaparken kumandanın sinyallerini tv'ye bu şekilde aktarmıştı da "Hayli ilginç ama güzel keşif " demiştim..

    Geçenlerde bir teknoloji mağazasında eşimle dolaşırken duvarda dizili 50-100 tane lcd tv'den sadece bir köşedeki 5-6 tanesi menü sayfasına geçmişti.. "hadi bi kumanda bulup bunları görüntü moduna getirelim" dedik, kumandayı bulduğumuzda bu menüsü açık tvler tam arkamızda kalıyordu ve karşımızdaki tv de aynı şekilde menü ekranında ve parlak ekranlı bir lcd tv idi. menü tuşuna bastık, arkamızdakiler de düzeldi ama biri kaldı, bi türlü hepsini aynı anda denk getiremedik




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darksun80

    Bu cihazları araştırdım =P Yeni çıkan bazı modellerin 2 televizyonda faklı kanal izleyebilme özelliği mevcut, ama türkiyede satışta olan bir cihazda bu özelliği göremedim.http://www.rflinkusa.com/products_ACS5820.html bu ürün bahsi geçenlerden bir tanesi mesela =) hemde 5.8ghz frekanslı.


    Dostum, bu cihaz CATV sender olarak belirtilmiş ve ek olarak kendi tv tuneri varmış.. yani kablo tv sinyallerini aktarıyor.

    Uydu çıkışından aktaracağınız görüntü için farklı odalarda aynı anda farklı kanalları izlemeye yardımcı olmaz. Bunun için lnb'den gelen sinyalleri aktaran ve uydu alıcı tunerli bir cihaz ya da ikinci bir uydu alıcı cihaz olmalı..

    Birinci uydu alıcının loop çıkışına bağlanıp lnb'den gelen sinyalleri aktarıyorsa ikinci uydu alıcıya giden kablodan kurtarmış olabilir, yapabildiğini sanmıyorum, böyle bişeyden bahsetmemişler..




  • merhaba arkadaslar,

    benim hedef televizyonda scart girisi yok, sadece s-video girisi var. bu cihazlarin alici tarafinda aygitini s-video uzerinden baglama sansimiz var midir ?

    bilgisi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim.
  • s-video olmasa da normal RF anten çıkışı veya kompozit çıkış olabilir genelde skarta ek olarak. skart-kompozit dönüştürme de yapabilirsiniz..
    almak isrediğiniz cihazın marka/modeline göre değişir çıkışlar, alacağınız modelin özelliklerini inceleyin.
  • bu cihazla bilgisayardaki görüntüy normal tüplü tv. ye yada büyük ekranlı LCD.tv.ye aktarmamız mümkünmüdür. mesafe yaklaşık 10-12 metre
  • parazitlenme ve cızırtı konusunda nacizane gorusum degasus ozellıgı olmayan tvlerde monitorlerde bu manyetik etkılenmeler olur hoperlorlerı dahaı bıraz yakınlastırsanız ekranlarınızda renk degısımlerı olması mumkundur cunki tvler ve monitorler bu manyetık akımlardan etkılenırler.bunun ıcın satılan cıhaz var fakat turkıyede satılıyormu onu bılemem cunkı ozellıklerınde paylastıgınız alana cıhazı takıp calıstırdıgınızda maynetık alıs verısı kesıyor.fiyatı yaklasık 30 ytl.
    ürünün adını TV CRT Monitor Picture Tube Degaussing Coil Repair Screen olarak arastırabılırsınız.
    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muzo86

    bu cihazla bilgisayardaki görüntüy normal tüplü tv. ye yada büyük ekranlı LCD.tv.ye aktarmamız mümkünmüdür. mesafe yaklaşık 10-12 metre


    Ekran kartınızda s-video çıkışı falan vardır, varsa o çıkışı kullanarak yapabilirsiniz. Ek olarak ses kartınızdaki çıkışlardan sesi de ekleyip onu da aktarmanız gerekecek başka bi yöntemle zaten aktarmadıysanız, onu da yapabilirsiniz.

    Bunları yaparken çeşitli dönüştürücü kablo veya parçalara ihtiyacınız olabilir.

    Aktaracağınız görüntü için bilgisayardaki birebir pixel değerleri ile lcd tv'de falan görüntü almayı düşünmüyorsunuz umarım.. bunun için yeterli ve uygun bir yöntem değildir. Ancak analog yayınlardaki gibi bir görüntü aktarırsınız, tüplü tv'ye aktaracaksanız denenebilir.

    Pardon LCD yazmışsınız zaten, anten veya kablolu yayınlar gibi alırsınız görüntüyü, denemeden cihaz alamayın bence..

    Kolay gelsin..




  • henüz yapamadım;

    bir yanı DVI diğer yanı HDMI kablo aldım ekran kartının DVI dan alıp LCD tv.ye aktaracaktım ancak olmadı servis panasonic lcd. tv.nin desteklemediğini söyledi. ancak compozit kablo destekler dedi şimdi o kabloyu değiştireceğim bakalım compozit kablo ile olacakmı bilmiyorum
  • Ekran kartınızda DVI çıkış varsa bunu kullanabilmeniz gerekir. Neden yapamayakmışsınız anlamadım?
    Panasonic LCD TV var, HDMI girişi var, DVI çıkışlı ekran kartınız var ama desteklemiyor öyle mi? Hangi model bu Panasonic? Modeli söylerseniz bir de biz bakalım..
  • Bu cihazla, laptop bilgisayarı LCD'ye kablosuz bağlamak mümkün mü?
  • İyi bir görüntü alamazsın söz konusu LCD kablosuz bağlantı ise , Saygılar...
  • LCD ve bilgisayar arasında hatta LCD ve uydu alıcı arasında bile bence bu tür cihazları düşünmeyin derim.. tüplü tvler için daha uygun seçenekler bunlar.. tabi iyi performans alınabilen durumlarda o da..
  • RF sinyalini kablosuz aktarabilen bir cihaz arıyorum, bende uydunun yanında birde kablo tv var onu aktarmak istiyorum varmı önerisi olan?
  • bu görüntü aktarıcılarla 2 ayrı tvden aynı anda reciver aktarımı sağlanarak izleme olanağına sahip olunabiliyor mu?farklı kanallar izlenmek istense bu bir çözüm olabilir mi yani?
  • Arkadaşlar

    Bu cihazı dreambox DM 500s ile kullanan var mı?Bağlantılar nasıl oluyor.
  • arkadaslar bende de bu bu makineden var. markası hama. iki oda arasında görüntü ve ses akarımını parazitlide olsa yapım ama kumanda işlemiyo. makine konuyu acan arkadasınkinin aynısı. ne yaptısyam kumanda calısmadı. uyduda next. problem nedir acaba. bi yerlerde yanlısmı yaptık acaba. bu arada odalar bitşik yani arada tek duvar var
  • Arkadaşlar bu cihazın AV kablosunun modeli resmi vs. yok mudur?
    Nasıl bulurum bu kabloyu.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

    teşekkürler..
  • Bizde digitürk ve ayrıca kablo tv var.Evde bazen kablo tv de haber kanalları ve oturum programları açıldığında ben digitürk izlemek istiyorum odamda.Bunun için size sormak istedim.Birde laptopta tv kartı olduğu zaman bu aktarıcı ile aynı tv de olduğu gibi laptopta da digitürk izleme şansım olur mu?Umarım cevap yazarsınız.
  • Arkadaşlar ben hama marka görüntü aktarıcı aldım

    Yanlız 37 ekran tv ye görüntüyü bir türlü aktaramadım

    ev de tek duvar var kanal değişiyor ama görüntü yok

    sebebi ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.