Şimdi Ara

Halo: Reach'in İlk 18 Dakikası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    3 Kasım itibariyle PC'de ve Xbox One çıkışını gerçekleştiren Halo: Reach güzel bir başarı yakaladı. Halo: Reach, Halo: The Master Chief Collection'ın bir parçası olarak sunuldu ve ayrı olarak da satın alınabiliyor.  
     
    Oyunu satın almadan önce nasıl gözüktüğüne dair fikir edinmek istiyorsanız IGN'in paylaştığı, oyunun ilk 18 dakikasını aşağıdan izleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi dışında, kafanızda bir soru işareti olmasın çünkü Halo: Reach türünün en iyilerinden biri.
     
    Halo: Reach çıkışını gerçekleştirdiği gün eş zamanlı oynayan 160.000 oyuncuya ulaşmıştı. 
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:

    Halo: Reach, Halo: The Master Chief Collection'ın ilk bölümü olarak PC'ye geliyor. Şimdi PC için optimize edilmiş, Noble Team, büyük fedakarlık ve cesaret ile, imkansız oran karşısında sayısız hayat kurtardı Spartalılar, bir grup kahramanca hikaye deneyimi. Reach gezegeni, insanlığın tecavüz ahiti ile nihai hedefleri olan Dünya'nın yok edilmesi arasındaki son savunma hattıdır. Eğer düşerse, insanlık yıkımın eşiğine gelecek.

    Özellikleri:

    • PC Ayarları/Optimizasyonlar: Halo: Reach artık PC için optimize edilmiş ve 4k UHD ve en az 60 FPS'ye kadar her zamankinden daha iyi görünüyor.** Diğer PC yerel ayarları fare ve klavye desteği, ultra geniş destek, uyarlanabilir eşitleme desteği, FOV özelleştirme ve daha fazlasını içerir.
    • Campaign: Halo Saga'nın ilk bölümünü yaşayın ve Noble Six ile 11 unutulmaz görev arasında yolunuzu savaşın
    • Multiplayer: Spartan Kariyerinize bugün Halo: Reach'in elden geçirilmiş bir ilerleme sistemi, nesil tanımlayıcı oyuncu özelleştirmesi, 20'den fazla unutulmaz harita ve Firefight and Invasion gibi klasik oyun modları ile bugün başlayın. Forge ve Theater daha sonra 2020 yılında teslim edilecek olsa da, Halo üzerinden geçirilen topluluk tarafından oluşturulan milyonlarca haritaya ve oyun türüne erişimin keyfini çıkarın.
    • Firefight'ta bugün kullanılmak üzere Xbox 360'a erişin: Sürekli artan zorlukla dağılan sonsuz düşman dalgalarına karşı tek başına veya takım arkadaşlarıyla savaşın.  
     








  • Oynadım ve sildim. her şeyi çok eski kalmış
  • İçinden bile geçtik Oynadım, oynayacağım bana göre her şey X360'daki gibi harika ve öyle kalmaya devam edecek. Remember Reach
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

    Oynadım ve sildim. her şeyi çok eski kalmış


    İlk defa sana katılıyorum vuruş hissiyatı yok gibi bişey rezalet resmen hikayesi güzeldi geriye kalan çoğu şey eski kalmış.
  • Eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı. Maalesef çok eskide kaldı, bence zamanında da iyi değildi, o dönemin rüzgarına kapılıp, böylesine kaliteli online özellikleri olan arena tarzı oynanışına perk sistemi getirmek gibi bir hata yapmışlardı.

    Bazı şeyler oldukları yerde kalmalı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 5 Aralık 2019; 17:52:11 >
  • HALO kötü oyun. Aslında sebebi o. Ot gibi, vuruş hissi yok. Sıkıcı, bayık. Karakter animasyonları berbat. Asla kaliteli oyun oynuyormuş hissi vermiyor.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    İlk 3 oyun kendi zamanı içinde bence iyi oyunlardı ama sonradan çok kötü bozdu adamlar. Özellikle son oyun rezaletin de ötesinde bir oyun. Hatta yapılan reklamları bile yalan dolan çıkmış, bir oyunun nasıl yalanlarla satılmaya çalışıldığına şahit olmuştuk.

    Sonuç olarak, artık bu seriden hayır gelmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 6 Aralık 2019; 8:59:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.