Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.348
Cevap
27
Favori
101.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.halowaypoint.com/en-us/news/inside-infinite-february-2021

    Yeni ssler yayınlanmış. Dh kaliteyi düşürebilir diye buraya koymadım. Linkteki fotoğrafların üstüne tıklarsanız 4k kalitede açılır. Muazzam görünüyor, bu kalite için teşekkürler Microsoft.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeta Halo nerden nereye geldi kısa sürede, diğer resimleri de ilk sayfaya ekleyeceğim normal bilgisayarıma geçince.


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU



    Gece gündüz döngüsü de çok iyi olmuş, beni Zeta Halo'ya bırakın bu nasıl bir güzelliktir.


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU




  • Bugünkü haberde şöyle bir içerik var, yanlış anlamadıysam infinite'e Titanfall 2 mekaniği ekleniyor.


    "Bu yeni hareket özgürlüğünün bir kısmı, Halo'nun bir kancayı taktığı Grappleshot'dan geliyor. Yeni mekanik, daha küçük düşmanları kendinize sürüklemenize, kendinizi daha büyük hedeflere itmenize ve görünüşte erişilemez alanlara ulaşmanıza izin verecek."



    Bu yeni hareket özgürlüğünün bir kısmı, Halo'nun bir kancayı taktığı Grappleshot'dan geliyor. Yeni mekanik, daha küçük düşmanları kendinize sürüklemenize, kendinizi daha büyük hedeflere itmenize ve görünüşte erişilemez alanlara ulaşmanıza izin verecek.

    Dinges, "Grappleshot gibi bir araca sahip olmak bizi kesinlikle ortamlarımızı oluşturma şeklimizi yeniden düşünmeye zorladı çünkü oyuncuların ulaşabildikleri neredeyse her yere ulaşmalarına olanak tanıyan çok yönlü ve eğlenceli bir mekanik," dedi.

    Bunu göz önünde bulundurarak, Halo Infinite seviyelerinin serideki daha yeni girişlerde görülen doğrusal tarzdan daha da uzaklaşmasını bekleyebiliriz - Grappleshot gibi bir araçla, yolunuzdaki hemen hemen her engelin etrafından dolaşabilirsiniz. ve savaşmaya gerek kalmadan sadece sona ulaş. Doğrusal bir birinci şahıs nişancının eğlencesini alırdı.




    https://www.gamespot.com/articles/new-halo-infinite-screenshots-show-off-its-beautiful-open-world/1100-6488129/?ftag=CAD-01-10abi2f




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 26 Şubat 2021; 12:31:20 >




  • Atmosfer, grafikler güzel gözüküyor. Yeni oyun mekaniği vs beklemiyorum. Üst düzey karakter modellemeleri ve hikaye hikaye hikaye. Halo her zaman xboxı temsil etmiştir. Bu jenerasyonda microsoft ne kadar ciddi olduğunu göstermeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRAPEL


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 26 Şubat 2021; 16:46:13 >
  • Grapel'ın multiplayerdaki rolü ve multi ile ilgili birkaç bilgi var:


    • Çok zor ve nadir de olsa uçan bir Banshee'yi graple ile yakalayıp hijack edebilecekmişiz.
    • Haritada yerden silahları graple ile alabilecekmişiz.
    • Araçlar artık genel hasar'dan daha farklı şekilde hasar alabilecek yani Warthog'un sadece sol tekerleği hasar alıp one göre sürüşü değişebilecek.
    • PvE ve PvP silah dengeleri farklı olabilecek.
    • Yeni ve klasik Halo silahları çıkıştan sonra da oyuna eklenmeye devam edecek.


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 26 Şubat 2021; 21:47:10 >




  • Gel artık gönlümün efendisi gel..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo Insider olduğum için hafta sonu davet geldi , bir an heyecanlanıp Infinite kapalı betası sandım ama değilmiş, Halo 3'e gelecek olan yeni haritaları test etmek için davet göndermişler. Gel artık insafsız gözümüz yollarda kaldı be HALO INFINITE - XBOX ANA KONU HALO INFINITE - XBOX ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 1 Mart 2021; 10:13:29 >
  • Insider olarak benimde beklediğim davetti ama göndermediler ne yazıkki, ülkeden kaynaklı olduğunu düşünüyordum da değilmiş demek. :) bu arada infinite için ortalama zaman belirtildi mi ki insiderlar için?.

  • Halo Infinite Nasıl Bir Oyun? Microsoft Yanıtları

    Microsoft'un yeni Halo patronu Joseph Staten'in popüler soruya bir cevabı var.Microsoft'tan Joseph Staten şimdi soruya kendi cevabını verdi.


    Bir blog gönderisinde Staten, geçen sonbaharda bir yönetim sarsıntısının bir parçası olarak Halo Infinite ekibine katıldığında bu soruyu kendisinin sorduğunu söyledi. "Halo Infinite nasıl bir oyun?" O sordu.Staten, artık oyunu oynadığına ve neyle ilgili olduğunu anladığına göre, Halo Infinite'ın oyunculara Halo serisinde her zamankinden daha fazla özgürlük sağlayan bir oyun olduğunu söyledi. Staten, bunun tam olarak bir açık dünya oyunu olmadığını, bunun yerine oyuncuların kendilerini güçlü hissetmelerini sağlamak ve onlara keşfetme özgürlüğü vermek için tasarlanmış bir "sandbox shooter" olduğunu söyledi.


    "Infinite'ın dünyası inanılmaz derecede büyük ve geniş savaş alanları birbirine sorunsuz bir şekilde bağlanıyor. Manzaraları sizi altın yol hikayesi görevlerinden uzaklaşmaya ikna eden maceralarla dolu," dedi. "Uzaktan bakıldığında, açık bir dünya oyunu inşa ediyormuşuz gibi görünebilir, ancak aslında durum bu değil. Bir Halo oyunu yapıyoruz; amacımızın sizi dünyanın en güçlü aktörü gibi hissettirmek olduğu bir kum havuzu atıcı Zengin, gelişmekte olan bir bilim kurgu savaş simülasyonu. "


    Staten, Halo Infinite'ın işçiliği veya avlanma mekaniğine sahip bir RPG olmadığını, ancak oyunculara olabilecekleri en iyi süper asker olma özgürlüğünü vermeyi amaçladığını söyledi."Bu ayın ekran görüntülerinden bazılarını yakınlaştırırsanız, halkadaki vahşi yaşamın anlık görüntülerini yakalayacaksınız. Ancak Halo Infinite'ın kampanyasında bir zanaat sistemi yok ve hayvanları avlamak ve derilerini yüzmek için zaman harcamayacaksınız. Master Chief için daha iyi teçhizat. Spartalılar Mjolnir saldırı zırhı giyerler. Deri çizmelere ihtiyaçları yok, "dedi Staten.


    "Yapmak için zaman harcayacağınız şey, bir düşman devriyesinin kalbine kayalık bir bakıştan düşmek, liderlerini iyice sıkışmış bir Plazma bombasıyla ortadan kaldırmak, Grappleshot'ınızı kullanarak güç silahını yerden ve ellerinize çekmek ve sonra şarjörünü devriyenin geri kalanına boşaltın, yakındaki vahşi yaşamı yuvalarına geri dağıtın. "


    Staten, Halo Infinite'in geniş oyun alanlarında stratejik oynanışı vurgulayacağını söyledi.


    "Halo Infinite'ı, Spartalı süper askerlerin en iyi yaptığı şeyi yapmak için hiç olmadığı kadar özgür olabilmeniz için tasarladık: bir savaş alanını araştırın, saldırınızı planlayın, düşmanla mücadele edin, kum havuzunun yolunuza çıkardığı sürprizlerle başa çıkın ve sonra bir sonraki savaş için yeniden silahlanın "dedi.


    Bu, temelde Halo için her zaman böyleydi, ancak Halo Infinite ile farklı olan, oyuncuların savaş taktiklerini nasıl planladıkları konusunda daha da fazla özgürlüğe sahip olmalarıdır.


    Staten, "Dünyadaki yolunuzu seçmek için her zamankinden daha fazla özgürlüğe sahipsiniz," dedi. "Gizli bir mağara sistemini iyi korunan bir kaleye doğru takip edin, Warthog'unuzu sis dolu bir dağ geçidinden geçirin, bir Banshee yakalayın ve bir yıldız boşluğu boyunca yüzen bir halka parçasına uçun. Usta'nın kalbinde güçlü bir anlatı kalır. Şefin macerası ve hikaye görevleri arasındaki yolculuğunuz tamamen size kalmış. "


    Özetlemek gerekirse Staten, Halo Infinite'ı şöyle tanımlıyor:


    "Öyleyse , Halo Infinite nasıl bir oyun ? Bu şimdiye kadarki en açık ve macera dolu Halo oyunu. Bu, 20 yıl önce hayalini kurduğumuz Halo oyunu. Ve onu keşfetmenizi bekleyemeyiz. "


    Halo Infinite, Xbox One, Xbox Series X | S ve PC için Sonbahar 2021'de piyasaya sürülecek ve Game Pass ile birlikte sunulacak. Çok oyunculu öğe oynaması tamamen ücretsiz olacak.





  • Dostlar, yazışmalardan anladığım kadarıyla Halo 2021 Kasım-Aralık gibi çıkacak görünüyor. Güncel bilgi var mı?

  • Halo nun filmlerini seyretmek istiyorum. Anime serisi değil sadece filmlerin. Sıralama ne olmalı yardımcı olacak var mı arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık beklentiler çok arttı. 1. Sınıf, eksiksiz bir oyun çıkarmaları lazım. Seriesin kaderini belirleyebilir bu oyun. Launchta çıksa belki idare eder bir seviyede kabul edilebilirdi fakat şu an her anlamda iyi bir oyun bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hayatımda hiç Halo serisinden bir oyunu oynamadım. Ama hep duyduğum merak ettiğim bir seri. Şimdi oynamak istesem hangi oyunları ve hangi sıra ile oynamam gerekiyor? Her oyunu oynamak mı gerekir, yoksa atla dedikleriniz var mı?

  • Halo Reach, Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 ODST( Ara oyun ), Halo 3, Halo 4, Halo 5. Hikaye sıralaması böyle dostum. Halo 3 ODST'DE, Halo 2'de geçen bir bölümde normal askerlerin hikayelerine bakıyoruz. Bu oyunun çıkma sebebi hayranların zamanında normal askerlerin ne yaptığını merak ettiği için çıkmış bir ara oyundur. Ayrıca sıra tabanlı strateji oyunları falanda var ama Infinite öncesi üsttekileri oynasan yeterlidir. Ara oyun olan ODST'yi oynamasan hikaye olarak pek bir şey kaybetmezsin ama güzel oyundur.


    Dostum eğer seriye başlayacaksan seri ile ilgili pek türkçe kaynak yok haberin olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yodayoucancallme

    Halo Reach, Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 ODST( Ara oyun ), Halo 3, Halo 4, Halo 5. Hikaye sıralaması böyle dostum. Halo 3 ODST'DE, Halo 2'de geçen bir bölümde normal askerlerin hikayelerine bakıyoruz. Bu oyunun çıkma sebebi hayranların zamanında normal askerlerin ne yaptığını merak ettiği için çıkmış bir ara oyundur. Ayrıca sıra tabanlı strateji oyunları falanda var ama Infinite öncesi üsttekileri oynasan yeterlidir. Ara oyun olan ODST'yi oynamasan hikaye olarak pek bir şey kaybetmezsin ama güzel oyundur.


    Dostum eğer seriye başlayacaksan seri ile ilgili pek türkçe kaynak yok haberin olsun.

    Anime filmi sıralaması nedir acaba. Dizi değil film


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt

    Dostum maalesef bilmiyorum ama şöyle bir link bırakayım. https://www.reddit.com/r/halo/comments/3xokvp/what_are_the_halo_movies_in_order/

  • Kaynak ne kadar güvenilir bilinmez ama söylentiye göre Infinite Eylül civarında çıkacak. E3'de de multiplayer ağırlıklı bir sunum olacak ve herkesin katılabileceği multiplayer open beta sunum sonrası başlayacak..


    Halo Infinite will release on September 2021 (wiredupreport.com)



    Ben şahsen oyunun Kasım'da yani Halo ve Xbox'ın 20.ci yıl dönümünde çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum.


    Ayrıca oyun Dolby Atmos ve Dolby Vision destekleyecek.


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU




  • Yavaştan moda girelim HALO INFINITE - XBOX ANA KONU 





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 13 Haziran 2021; 13:23:3 >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Akşama güzel bir Series X Multiplayer Gameplay bekliyoruz, umarım hepimizi tatmin edecek bir sunum olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.