Şimdi Ara

Halo 4'ün Multiplayer ve Senaryo Ayrıntıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Game Informer'ın yeni sayısının kapağını Halo 4 süsledi ve haliyle oyun hakkında yeni açıklamalar da dergiyle birlikte gün yüzüne çıktı. 343 Industries'in yeni oyunuyla ilgili hikaye ve multiplayer detayları derginin okuyucularıyla paylaşıldı. Hikaye ile ilgili olan kısım seriyi oynamamış olanlar için rahatsız edecek bilgiler içerebilir.
     
         Senaryo Halo 3'ün bittiği yerden dört sene sonra Master Chief'in uyanmasıyla başlıyor. Cortana, Master Chief'in gemisinde bir yabancı olduğunu keşfeder. Bu yabancı, geminin dışındaki Covenant istilacılarını gemiye almak konusunda tehdit oluşturmaktadır. Covenant'ın orada ne işi olduğuyla ilgili bir ayrıntı bilinmiyor.
     
         Oyunun senaryo bölümü yine dört kişilik co-op moduyla birlikte geliyor ve yeni silahlar içeriyor. Ayrıca multiplayer modu da senaryoyla bağlantı içeriyor. Microsoft HaloInfinity.net ve HaloInfinityMultiplayer.com alan adlarını satın almıştı. Bu Infinity senaryoyla bağlantısı olacak. Henüz detaylar paylaşılmadı.
     
         Spartan Ops ise oyunun kendi senaryosundan ayrı bir hikayeye sahip olacak ve yine dört kişilik co-op desteği barındıracak. Çeşitli hedefler içeren görevlerle sinematikler bulunacak ve bunlar haftalık olarak eklenerek Spartan Ops'un içeriği sürekli güncellenecek. Bu güncellemeler Halo 4'ün çıkışından aylar sonra bile oyuncuları bağlı tutmak adına gelmeye devam edecek.
     
         Bir diğer değişiklik de Halo 4'ün silah setlerinde göze çarpıyor. Artık herkes aynı silahlarla başlamak yerine artık kişiselleştirilebilir silah setleri tercih edilebilecek. Birinci ve ikinci silahlar, zırh yetenekleri, bomba tipleri gibi pek çok ayar yapılabilecek. Elbette bu haritanın etrafında silah bulmayacağınız anlamına gelmiyor.
     
         Son bir kaç yenilik de artık her oyuncunun depar atabilecek olması ve Forerunner Vision ile duvarların arkasını görebilecek olması. Batman tarzındaki X-ray görüntüsü zırhınıza yapacağınız bir geliştirme ile ekleniyor. Spartan Point'lerinizi harcayarak bu tip yetenekler açabilecek ve Ops görevleri ile görsel geliştirmeler kullanabileceksiniz.
     









  • gelısmeler cok guzel duruyor. Temel yapıyı bozmadan bunları eklerlerse oyun tadından yenmez. 4 kısı co op un ayrı bı guzellıgı olmus. Cok umıtlıyım 343 ten. Merakla beklıyoruz.. ( onur burak yavuz bensız co op dusunulemez :p )
  • Forerunner Vision ve Default Sprint + Ability olayı ve Weapon Spawn'ı bozmaları bitirmiş MP'yi hayal kırıklığı.
  • yeni yetenekler güzelde umarım silahlar konusunda bir dengesizliğe sebep olmaz..kişileştirilebilir olmaları güzel olmuşda,görüntüleri dışında etkisel farklılıklara sahip olursa işde o zaman MP gerçekten cıvkı çıkar..Renk ve görünümleri değiştirilebilir olsun yeter..Zırh ve kask camları gibi!
  • Senaryonun devam bölümü gerçekden güzel olmuş yani bitti efektinden sonr aiyi bir başlangıç:))
  • oyun mütiş görünüyor özzelikle spartanops mütiş olmuş ama en kötü yönü ise firefight tın gitmesi spartan ops firefight ın yerine geçti (bilmiyenler için)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.