Şimdi Ara

Halkın birbirini şikayet etmesini teşvik etmek iç savaşa teşvik değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Misal binaların teras katlarını herkes kafasına göre kapatıp tonlarca tuğla beton yükleyip, binanın statiğini bozuyorlar ve depremde bu binalar yıkılıyor. (Bina sallanırken salıncak gibi çatı katındaki ağırlık artınca zemine ne kadar (f) kuvvet etki ettiğini inşaat mühendisi tanıdıklarınıza danışabilirsiniz)

Şimdi burada dışardan bile bakınca kapsamlı ve statiği bozan tadilat yapıldığı belli. Ama hükümetin sistemine göre binada oturan diğer bir komşu bunu şikayet etmediği takdirde hiçbir işlem yapılmıyor. Şikayet edince komşuların birbiriyle arası bozuluyor yada farklı olaylar yaşanabiliyor. Bu olaylara iç savaş diyoruz çünkü halk içerde birbirine giriyor. Yani bu sistem kasıtlı olarak iç savaşa teşvik etmiyor mu?

Hükümet bilerek bu kanunları değiştirmiyor ve şikayet olmadığı sürece herşeye göz yumuyor sonuç olarakta yıkılan bina sayısı ve ölüm sayısı yaralı sayısı öksüz kalan çocuk sayısı artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 14 Temmuz 2023; 10:57:53 >

• iç savaş nasıl olur nedir git bi youtubeden öğren gel şikayet farklı birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iç savaş sadece silah elınde catısma degıl . Egıtım sıstemı kafanızı ezbere alıstırmıs. Sen hiç adlıyeye gıttın mı veya depremde yakınını kaybettınmı? iç savasın ne boyutları oldugunu az sagına soluna cceevrene bakarsan anlardın ama at gozluguyle ezbere iç savasın sozluk anlamını okumakla youtube da vıdeo ızlemekle olmuyor. Ben içindeyım goruyorum herseyı youtube ızlemeye benzemez

iç savas bana gore bu. Halkı bırbırıne dusurmek . Yanı zaten yasal olmayan bısey var ve senın canına kasteden bır durum. Devlet bunu onelmeek yerıne sıkayet olmasını ıstıyor ve sıkayet edenı de edılenle paylasıyor . Şikayet olmadıktan sonra da suc ıslemeyene goz yumuluyor. Bu sıstem suc işlemeye tesvık oluyor kasıtlı olarak hukumetın yaptıgı bu . ayrıca devletın kurularını da denetleyen yok kurumlarda kafasına gore takılıyor. Benım basıma geldı adam statıgı bozmus sıkayet ettım kurum bana cevap yolluyor basıt tadılatlar yapılabılır demıs. Neden? cunku kurumu denetleyen yok. Basıt tadılat ıcın bıle ızın alınması gerekıyor statıgı bozmadıgına daır muhendıs yazısı gerekıyor ama devletın kurumu calısanları bıle devletı takmıyor , hele vatandası hiç takmıyorlar

bu lafı söylemek bence halkı kışkırtmaktır ve üst elden yargıya taşınmalıdır.

onun harici abartmadan tadilat yapılır, neden olmasın? Ne salaklar var öyle mobilyalar almışlar ki duvarlardan ağır insanlar çıkarırken kurarken kendilerinden geçiyor, bir kuruş ta bahşiş vermiyorlar. O taş gibi mobilyalar altında kalmamak için en üst kat tercih ediyorum, bazen de bu dublex oluyor ve terası kapatıyorum.

Statik hesabi etkileyip bina yıkılması riskiyle kıskançlık bağını nasıl kurdunuz detaylıca anlatabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

15 temmuzun kutlu olsun.

Beynine hayran kaldim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.