Şimdi Ara

halkimizin bu ekonomik durumu hakettigi gercegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onca yolsuzluga ragmen akp oy attilar bu ekonomik kriz hakedilmis bir krizdir

adamlar tarimi hayvanciligi bitirdi yandaslari heryere atadilar

yolsuzluklar diz boyu millet hala musluman parti diyip oy veriyor

%2-3 un harcamakla bitiremeyecegi kadar parasi var geri kalanlar pislik icinde

din istismari halbuki yaptiklari meydanda kuran sallamak din istismaridir

bence allah bu halki lanetlemis benim gorusumdur tabi kimseyi baglamaz

her durumda gelip akp yi savunanlar gelip savunsun allaha karsi bile savunabilirler

isra 16.ayet

Bir memleketi yok etmek istediğimiz zaman, o toplumun refaha gömülmüş seçkinlerine, zenginlikten şımarmış elebaşlarına son uyarılarımızı iletiriz veya o şımarmış elebaşlarını komuta makamına getiririz, eğer onlar günahkarca yaşamaya devam ederlerse o zaman üzerlerine azap ile ilgili hüküm gerçekleşir de, artık orayı yıkıp yerle bir ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 15 Aralık 2024; 19:7:53 >

ortada yapilan bir din istismari yanlisi ve bunu destekleyen kisiler var

sende din istismarini destekliyomusun bilemem

kimsenin kimseyi ak pariye muhtac ettigi yok herkes oyunu ozgurce kullaniyor

halk bile bile lades oluyorsa krizlerden kriz begenecek

sucu baskasina atmaya calisarak kendi sucundan kurtulamazsin

Ülkede öyle SIĞ bir muhalefet var ki halen daha Din ile flan iktidarda kalıyor sanıyorlar AKP 'yi :D

Yaa benim çevremde 1 kişi yok önceden Refah Partisine veya Saadete oy atan. Veya dini sahiklerle oy veren. Tersine çoğu Ecevit'e flanda oy veriyordu eskiden. Ama şimdi AKP'ye oy veriyorlar. Ve çoğu alkolünüde içer ama onların önceliği MİLLİYETÇİLİK. Ama körlemesine kafatası milliyetçiliği veya Türkçüyüz Milliyetçiliği değil.

Devlet çıkarı düşünen milliyetçilik. CHP onu anlayamadığına iktidar olamıyor. Sanıyorlar ki CHP hak hukuk diyerek Kayyum atamalarını protesto ederek DEM'i savunarak iktidar olacak. Yaa o seçmen öyle bakmıyor ki DEM parti mi HDP'mi Kayyum atanacak tabi diye bakıyor. Veya TİP'li meclise gelemeyen tutuklu vekil halkın umrumda mı acaba. Ama CHP ölüyor kendini paralıyor onu savunacam diye. Veya DEM'in aşırı çıkışlarına sessiz kalınması Milliyetçi seçmende aaa bak bunlar DEM'e laf edemiyor. 3-5 oy için sessiz kalıyorlar algısını doğuruyor ama bunları anlayamıyor bazıları.

Veya adam zaten zor geçiniyor hayatı zor TOGG ile İHA-SİHA ile belli şeylerle gururlanmak sevinmek istiyor. Muhalefet onları karalayacam diye o seçmeni kaybediyor. Yaa ülkemizde hayırlı olsun biz daha iyisini yapacaz deyip geçsene. Yok illaha yok o ithal yerli değil yok para etmez yok çöp flan karalayacaklar illaha.

Sanıyorlar ki Allah Din Kitap diyerek AKP'ye oy veriyorlar :D Gerçekten Halktan bu kadar kopuklar işte.

En basitinde yakında yaşanan Suriye meselesi bile. Esad Düştü düşecek 5 saat önce CHP çıkıyor Esad ile görüşün diyor. Veya Esad düşmüş sevinmek yerine Muhalif kanallar düşmese daha iyidi kafasına giriyor.

Not: Bu ülkede CHP'li Ecevit nasıl tek başına yüzde 42-43 oy aldı bir Sorgulamak lazım. Alındımı alınıyor. Ama adam Ortanın Solu dedi Ne ezen ne ezilen halkça düzen dedi Çifçiyi Emekçiyi savundu. Milli meselelede yani Kıbrısta dik durdu. Öyle muhalefet lazım ülkeye. Yeri geldimi orduyu sahaya sürüp Kıbrıs'a çıkartma yapabilecek.

Hiç aynaya bakmıyorlar, bütün suçu seçmene atıyorlar, seçmene aptal diyorlar koyun diyorlar ama aynaya baktıkları falan yok 100 yıldır.

Dönüp aynaya bakacaksın ben neden oy alamıyorum diye. CHP bir defa anket yaptırsın o zaman vatandaşa sorsun "CHP'ye neden oy atmıyorsunuz? " diye. Böyle bir araştırma var mı CHP'de? Yok. At suçu vatandaşa yan gel yat kıyamete kadar muhalefet. Kapansın gitsin ne diye var ki.

• İnsanları Ak Partiye muhtaç ediyorsunuz suç sizde

ortada yapilan bir din istismari yanlisi ve bunu destekleyen kisiler var

sende din istismarini destekliyomusun bilemem

kimsenin kimseyi ak pariye muhtac ettigi yok herkes oyunu ozgurce kullaniyor

halk bile bile lades oluyorsa krizlerden kriz begenecek

sucu baskasina atmaya calisarak kendi sucundan kurtulamazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oy veren seçmenin oy tercihlerinde din mevzusu iktidarı belirleyecek oranda değil. Din konusu belirleyici olsaydı Refah Partisi veya Saadet PArtisi'de yüksek oy alırdı veya iktidar olurdu. Konu din mevzusu değil.

Ak Parti'nin alternatifi ana muhalefet partisi olan CHP'dir.

CHP'nin muhalefetteki söylemleri ve yönettiği şehirlerdeki hali insanları Ak Parti'ye mecbur bırakıyor.

Burada bütün suçlu insanları Ak Parti'ye mecbur bırakan CHP'dir. Suçlu ne seçmen ne Ak Parti, tek suçlu CHP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

din konusunda kim güçlü ise o dindar sayılır. toplumun algısı böyle.

bu ekonomik krize ragmen akp yuksek oy aliosa din istismari sayesindedir

cok yanlis bilgilere sahipsin bu yanildigin 1.nokta

kac secim baska parti denememis halkin denemedigi partiyi kotuleme luksu yoktur buda yanildigin 2.nokta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ülkede öyle SIĞ bir muhalefet var ki halen daha Din ile flan iktidarda kalıyor sanıyorlar AKP 'yi :D

Yaa benim çevremde 1 kişi yok önceden Refah Partisine veya Saadete oy atan. Veya dini sahiklerle oy veren. Tersine çoğu Ecevit'e flanda oy veriyordu eskiden. Ama şimdi AKP'ye oy veriyorlar. Ve çoğu alkolünüde içer ama onların önceliği MİLLİYETÇİLİK. Ama körlemesine kafatası milliyetçiliği veya Türkçüyüz Milliyetçiliği değil.

Devlet çıkarı düşünen milliyetçilik. CHP onu anlayamadığına iktidar olamıyor. Sanıyorlar ki CHP hak hukuk diyerek Kayyum atamalarını protesto ederek DEM'i savunarak iktidar olacak. Yaa o seçmen öyle bakmıyor ki DEM parti mi HDP'mi Kayyum atanacak tabi diye bakıyor. Veya TİP'li meclise gelemeyen tutuklu vekil halkın umrumda mı acaba. Ama CHP ölüyor kendini paralıyor onu savunacam diye. Veya DEM'in aşırı çıkışlarına sessiz kalınması Milliyetçi seçmende aaa bak bunlar DEM'e laf edemiyor. 3-5 oy için sessiz kalıyorlar algısını doğuruyor ama bunları anlayamıyor bazıları.

Veya adam zaten zor geçiniyor hayatı zor TOGG ile İHA-SİHA ile belli şeylerle gururlanmak sevinmek istiyor. Muhalefet onları karalayacam diye o seçmeni kaybediyor. Yaa ülkemizde hayırlı olsun biz daha iyisini yapacaz deyip geçsene. Yok illaha yok o ithal yerli değil yok para etmez yok çöp flan karalayacaklar illaha.

Sanıyorlar ki Allah Din Kitap diyerek AKP'ye oy veriyorlar :D Gerçekten Halktan bu kadar kopuklar işte.

En basitinde yakında yaşanan Suriye meselesi bile. Esad Düştü düşecek 5 saat önce CHP çıkıyor Esad ile görüşün diyor. Veya Esad düşmüş sevinmek yerine Muhalif kanallar düşmese daha iyidi kafasına giriyor.

Not: Bu ülkede CHP'li Ecevit nasıl tek başına yüzde 42-43 oy aldı bir Sorgulamak lazım. Alındımı alınıyor. Ama adam Ortanın Solu dedi Ne ezen ne ezilen halkça düzen dedi Çifçiyi Emekçiyi savundu. Milli meselelede yani Kıbrısta dik durdu. Öyle muhalefet lazım ülkeye. Yeri geldimi orduyu sahaya sürüp Kıbrıs'a çıkartma yapabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Aralık 2024; 20:0:10 >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Muhalefeti RTE dizayn ediyor..istediği adayın kendine rakip olmasını sağlıyor bir şekilde

Konunun din ile alakası yok, sen yanlış analiz yapıyorsun, yanlış analiz yaptığınız için de 100 senedir iktidar olamıyorsun zaten. CHP'nin şu ortamda bile iktidar olamamasının sebebi muhalefetteki ülke karşıtı söylemleri ve yönettiği şehirlerin içler acısı hali.

İnsanlar neden CHP'ye oy atsın tek bir sebep söyle bana.

İnsanları Ak Parti'ye muhtaç bırakıyorsunuz olay bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 15 Aralık 2024; 20:9:4 >

Refah partisi zamanında refah p. Ve saadet toplumun zencisi veya 2. Sınıf partilerdi . Show TV muhabiri başörtülü vekilin (m.kavakci )evinin önünde okul çocuklarına "Türkiye laiktir laik kalacak "diye tezaruat yaptırıyordu ekranda da reha muhtar vardı sanırım . Halk kim güçlüyse ondan taraf oluyor . Şu anki durum 1960 darbesi ve 12 Eylül darbesine benziyor daha çok . RTE medyanın %97sine kontrol ediyor paranın çoğunu kontrol ediyor biraz Allah peygamber diyor ( Kenan Evren misali) halkın hoşuna gidiyor bu durum

Hiç aynaya bakmıyorlar, bütün suçu seçmene atıyorlar, seçmene aptal diyorlar koyun diyorlar ama aynaya baktıkları falan yok 100 yıldır.

Dönüp aynaya bakacaksın ben neden oy alamıyorum diye. CHP bir defa anket yaptırsın o zaman vatandaşa sorsun "CHP'ye neden oy atmıyorsunuz? " diye. Böyle bir araştırma var mı CHP'de? Yok. At suçu vatandaşa yan gel yat kıyamete kadar muhalefet. Kapansın gitsin ne diye var ki.

Mesele bak tamda şu :)

Diyon ya Erdoğan Halkın Hoşuna gidecek şeyler diyor. Muhalefet SAF VE CAHİL Mİ ? Onlar neden demiyor veya diyemiyor ?

Neden sürekli halkın hoşuna gitmeyecek şeyler söylüyor ?

Sıradan bir vatandaş olarak benim gördüğümü SÖZDE BU KADAR BİLGİLİ ULULARIN ULUSU ÇOK AKILLIYIZ HER ŞEYİ BİLİRİZ DİYE GEÇİNEN MUHALEFET BİLEMİYOR MU ?

Yaa 3-5 tane ezberleri var orada dönüp duruyor muhalefet ve halkta karşılığı yok işte neden aynı sığ muhalefet devam.

Seçmene hakaret bunlar saf cahil dine kanıyorlar veya makarnaya kömüre veriyorlar diyerek oy mu alacak muhalefet ? Veya halka hakaret edenleri onur konuğu yaparak mı iktidar olacak muhalefet ?

Mesela kimsenin umrunda değil diyanet veya bütçesi ama 20 yıldır aynı tantana. Her hafta kesin 1 haber diyanet ile ilgili :D Yaa marjinal bir çıkış yapacaksan ben iktidar olunca kapatacam deyinde görelim.

Veya Erdoğan'ın korumaları uçağı kaldığı yer giydiği yediği şeyler kimsenin umrunda değil. Ama sanki çok matrah bir şey gibi 25 yıldır buradan muhalefet ypaılıyor. Yok saray edebiyatı yok Arabası varmış uçağı varmış YOK FAYDASI YOK SEÇMENDE

Veya Kayyum atamaları seçmenin umrunda mı sizce ? Ama kendini paralıyorlar orada.

Mesela muhalefet neden Bim-Şok-A101 gibi marketkerde çalışan genç emekçiler için bir şey söylemezler. Neden moto kuryelik yapan kelle koltukta gezen insanlara bir şey vaad etmezler. Neden 16-25 yaş arası garsonluk veya hizmet sektöründe çalışan gençlere ulaşmazlar Neden kafayı bozmuş gibi muhaleftte siyaset hep ALeviler Kürtler ve DEM-TİP veya Ağaç - köpek çevresinde döner ? Özellikle Ağaç ile Köpek oldumu ortalık karışıyor.

Sen bizim ülkemizde insanın köprüden yoldan havalimanından barajdan rahatsız olacağını mı sanıyorsunuz. Ama muhalefet bunlara karşı gibi kalıyor ortada.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

istanbullular memnunki yine seciyor ankarilalar memnunki yine seciyor sanirim bildigin tum bilgiler hatali

ecevitin istismar yaptigini soyleyen olmadi zaten

din istismari akp ile basladi refah partiside oyle bisi yapmamisti

soyledigin hersey hataliyken tartisamayizki biraz seviyeni yukseltmelisin

E sen dedin Ak Parti din istismarı ile iktidar oluyorlar dedin, Ecevit din istismarı yapmadığı halde iktidar oldu. Demek ki iktidar olmak için din istismarı yapmaya gerek yokmuş.

Bak seviye böyle olur biraz siyaset bileceksin papağan gibi din istismarı yapıyor ondan kazanıyorlar analizin külliyen yanlış.

Neyse siz bu kafayla devam edin biz memnunuz inşallah böyle gidersiniz bu kafayla zaten kıyamete kadar muhalafetsizin, ben sana hiç yazmadım farzet tamam Ak Parti hep din istismarı ile hep iktidar oluyor böyle devam et aynen bencede  

Şehirlerde CHP'ye oy atılmasının sebebi ekonomik duruma vatandaşın verdiği tepkidir bunu herkes biliyor. Ekonomi biraz düzelince şehirlere de elveda diyeceksin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Aralık 2024; 20:28:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Güçten bahsetmiştim ben. 40 kanala birden canlı yayına çıkmasından bahsediyorum asgari ücreti emekliye veya memura gönlünden %10 zam yapması havadan emekli ikramiyesi çıkarması vs gibi şeyler var .... Saadet partisinin ne yetkisi var yaparsa reis yapar çünkü yetki onda diyorlar ... Aksener'in ne kadar gücü var Kürtlerden Alevilerden zaten oy alamaz ( çünkü yandaş kanallar öyle diyor ) yine reis alır CHP geleceğine reise verelim diyor vatandaşın önemli bölümü.

Oysa medya çok sesli olsa merkez bankası gerçekten bağımsız olsa ve reis sonsuz para bastırması engel olunabilse yargı denetim görevini yapabilse işte o zaman farklı olabilirdi

mantikli 1 cumle kuramiyorsun sasirmadim

akp ile basladi din istismari ondan ekonomik krize ragmen millet oy veriyor

gelip diyosunki ecevit istismar yapmamisti konuyla ne alakasi var ben akp ile basladi istismar diyorum zaten okudugunu anlasan sorun yasamicaz aslinda

kendi aklina gore istismar yapmadanda kazaniliyor demeye calisiosun

ama mantik hatan su o donem kimse din istismari yapmiodu

bak sana vaktimi ayirip mantik hatanida acikladim

3-4 kez oku su yazdiklarimi saglam anla

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.