Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.633
Cevap
462
Favori
1.270.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşteri hizmetleri ile telefon görüşmeşlerinde paraf gold'tan aidat alınmıyacak demişti.Şimdi 67 tl kesmişler.Ses kaydı var dedim, sallamadılar.kartları kapattım bende.
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    altun gold
  • Parafree ile ag de ödeme yaparken terminale açık olmayan işlem diye bir hata alıyorum,sebebi ne olabilir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sörms

    altun gold
    Tebrikler! Giyim, kirtasiye, oyuncak sektorune ozel 25 TL ParafPara kazandiniz. Kazandiginiz ParafParalari 09.10.2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

    Gelen SMS yukardaki gibi n11 de sorgulattıgımda puan gözükmüyor ama paraf uygulamasında gözüküyor zannedersem sadece giyim mağazasından fiziki posttan işlem yapmam gerekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aidat ücretini iptal etmenin metodunu bulan olursa paylaşsın lütfen..

    Benden de 108 tl kesmişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehliask

    Tebrikler! Giyim, kirtasiye, oyuncak sektorune ozel 25 TL ParafPara kazandiniz. Kazandiginiz ParafParalari 09.10.2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

    Gelen SMS yukardaki gibi n11 de sorgulattıgımda puan gözükmüyor ama paraf uygulamasında gözüküyor zannedersem sadece giyim mağazasından fiziki posttan işlem yapmam gerekecek

    Alıntıları Göster
    n11’de parafparanızdan sadece düşük olan değerlerdeki durumda gözükür
    Yani sizde 25 TL varsa, 30 TL ilk ürün almaya çalışırsanız görünmez
    24,90 TL bir ürün olursa o zaman görünür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HYL İLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK OLMUŞ, EKSTRE'NİN ALTINDA YAZIYOR:

    Kampanya koşulu değişikliği bilgilendirme: Sayın Müşterimiz, 01.11.2019 tarihi itibari ile Her Yer Lounge hakkı kazanımı 100 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında geçerli olacaktır

    WEB SİTESİNDE DÜZELTME YAPMAMIŞLAR.
  • yıllık aidat dönem içi işlemlerde gözüküyor mu?
    ekstrede mi çıkıyor illa?

    yıllar önce telefonla arayıp kart ücreti kesmeme sözü vermişlerdi. ses kaydının saatini tarihini bile not almışım. kesinti yaparlarsa bddkya şikayet edebilir miyim ses kaydı incelemesi için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgilendirilmediysem 2014 yılından itibaren kart ücreti yasal oldu ancak bankalar bunu almıyordu. Şimdi almaya başladılar dedi bir bankacı arkadaş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kart aidatı 67 tl yansıtmışlar.
    İade istedim 50 tlsini puan olarak yükleyeceklerini söylediler. Kabul etmedim kartı kapattım. Herkes tepkisini bu şekil kapatarak gösterirse geri adım atacaklardır.
  • bende dun aksam paraf platınum kartımı kapatın dedım dırek kapadılar ama donecekler dedı.platinum kart almayın.hatta mumkunse halkbankasına bulasmayın.aıdatsız dolu kart var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de bu ay ekstreme paraf gold için 67 tl kart ücreti yansımış... parafın ilk müşterilerinden biriyim.kart ücretini geri alabilen oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkat

    Aidatı yansıttıktsn sonra kaçış olmaz. 11 ay daha kullanıp kapatmak daha iyi
    Aidat 10\2018-10\2019 dönemi için mi yoksa 10\2019-10\2020 dönemi için mi yansıtıldı, bunu öğrenmek lazım, eğer 2019~2020 içinse iptal ettiğinde aidat da ödenmemesi lazım, almadığın hizmetin ücreti olmaz, eğer 2018~2019 ise bir sene önce aidat alınmaya başlandı diye bildirim yapmaları zorunluydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozann

    Bir değişiklik olmamışsa kartın borcunu önden ödeyip öyle kapatıyorsunuz. Daha önce parafly vardı, onu öyle kapatmıştım. Şimdilik gold var kurumla anlaşmadan dolayı kesmiyor.
    Taksitleri zamanı gelince ödüyorsunuz, önden ödemek diye bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aradım ama kart ücretini iade etmediler, şu anda böyle bir uygulamamız yok diyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olduğu belli değil nasıl olduğu belli değil kart ücreti yansıtmışlar, 3 defadır arıyorum 1 saat oluyor hat kapanıyor müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, ben kartı 26 eylül de almadım dahası eylül ayında almadım buna rağmen kart aidatını bu tarihte keyfe keder almışlar, aklı olan bu rakam alınmadan kartı iptal ettirir. Yok bildirmişlermişte bilmem neymiş bildirilen birşey yok, para gerek olmuş anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanılan ürüne aidat yansıtıyorlardır muhtemelen
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    İptal edin o zaman deseydiniz, geri döüş yapacaklar zaten. Hemen kapatmıyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim Ayına Özel 50 TL’ye Varan ParafPara!

    https://www.parafcard.com.tr/19895-ekim_ayina_ozel_50_tl_ye_varan_parafpara_

    Paraf ile 2-31 Ekim 2019 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, optik, saat ve kozmetik sektörlerinde yurt içi tüm Banka POS’larından yapılacak ilk 125 TL harcamadan sonraki her 125 TL ve üzeri harcamaya 10 TL, toplamda 50 TL ParafPara verilecektir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce EKİM yazıp 3404’e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 50 TL’dir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamaz.
    Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralar ile 3444’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.
    Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.
    Paraf, Parafly, Parafree, sanal kartlar, ek kartlar, sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, Paraf Business/Paraf Esnaf/Paraf Kobi (ticari kartlar), HalkCard, ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.
    Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kampanyaya kayıt olunan kartın kayıp, çalıntı veya diğer nedenlerle kapatılması durumunda, kapatılan kart aynı gün içinde yenilenmez ise kampanya kaydı iptal olmaktadır. Kampanya kaydı iptal olduktan sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.
    Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Kazanılan ParafPara’lar, kazanım sağlanan işlemin, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 08.11.2019’dur. Kullanılmayan ParafPara’lar 09.11.2019 tarihinde geri alınacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kuyum ve Mücevherat Kampanyası

    Kampanya 01 Ekim – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Paraf POS bulunan kuyum ve mücevherat mağazalarında Paraf POS’undan yapılacak 100 TL ve üzeri 2 taksitli işlemlerde geçerlidir.

    Kampanya kapsamında 2 taksitli işlemlere fiziki POS’larda POS üzerinden seçmeli olarak +2 taksit seçenekleri sunulacaktır.

    Sanal POS’larda gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri 2 taksitli işlemlere ise otomatik olarak +2 taksit uygulanacaktır. Seçmeli olmayacaktır.

    Kampanya artı taksit eklenmiş hali ile 4 taksit sınırlıdır.

    ParafPara ve sanal kart kullanılarak yapılan işlemler ve iptal/iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

    Kampanyalardan yararlanabilmek için seçilen kampanyanın satış görevlisine belirtilmesi gerekmektedir.

    Yararlanılacak olan kampanyaya ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.
    https://www.parafcard.com.tr/19868-kuyum_ve_mucevherat_kampanyasi_




  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.