Şimdi Ara

Halk neden akp zenginliğine göz yumarken diğer partilere laf atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela dinayet bakanı mercedes s class aldı villa aldı hemde israf haramdır diyen dini bir adam ama insanlar sesini çıkarmadı hatta bazıları yakışır bakanıma dedi mhp yada chp mensubu adam bmw veya audi alsın direk haber yapıyor akp seçmenleri diyorlar yuh be biz açız sen nasıl binersin bmw ye ayıp değil mi utanmıyormusun milletten diye söyleniyor herkes.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 24 Temmuz 2015; 18:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ya bence bunlara diyeceksin ki, "Vergileriniz ile bana araba alin ev alin akp kazansin" verirler.. İyi fikir aslinda ha.. Arada din iman da de. Tam olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunların öncelik sıralaması vardır bilirimisin

    hdp ve pkk daha büyük bir balon şimdide savaş istemiyoruz diyolar.bunları tırnak makasıyla kulaklarını kesiceksin
  • Yakın çevremde, sürekli görüştüğüm rahat 50 akpli var

    Menfaat sağlamayan 5 kişi var,geri kalanlar ihale,koltuk kapan insanlar

    Çoğu da akp mitingine benim zorlamamla gitmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence halk ikiyüzlülüğe kızıyor.dünyada ülke yönetipte birtakım avantajlardan yararlanmayan adam yok.vardır bin kişi de 2-3 kişi.istisna yani.baştan ben yapmam etmem dşyen bile o ortama girince şaşırıyordur.namuslu filmini düşünün.neyse herkes neyin ne olduğunu biliyor.ben akp nin direkt hırzızlık yolsuzluk yaptığını düşünmüyorum sadece fırsatları değerlendiriyorlar.herkes ihaleleri birbirine veriyor.örnek vermem gerekirse bana sorsalar x kişi ile mi iş yaparsın bilal erdoğanla mı düşünmem bile.burada babasının suçu ne şimdi?shp yani chpnin eski hali iken belediyede tanıdığım insanlar vardı.tanıdık derken illa samimi olmam gerekmiyor kim ne olduklarını biliyordum.bunların neler yaptıklarını bildiğim için chplilerin çıkıp dürüstü oynaması hem komiğime gidiyor hem kızdırıyor beni.olum seni de biliyoruz neyin tribini yapıyorsun bana yani?rezidansçılar gibi şimdiki.




  • hocam mhp yada chp mensubu bir insan zaten dediğin markalardan aşağı pek binmezler devletin o seviyesindeki insanlara çok da para değil ekonomiyede para değil ha eleştirenler vardır açıklarsın anlamazsa boşverirsin (parti bazında demiyorum her partiden çıkıyor aynı kafa)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.