Şimdi Ara

halı yıkama makinaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimde halı yıkamak için halı yıkama makinesi almak istiyorum. bana önereceğiniz herhangi bir makina markası varmı. 500-600 arasında bütçem var.

• ilgi ve alakanızdan ötürü öncelikle teşekkür ederim. bu belirttiğiniz modleri inceledim. birte thomas twin t1 modeli var. bu model hakkında bir bilginiz varmıdır.
  • Arnica Hydra Rain Plus fiyat olarak iki mislisi . thomas twin t1 eski model, yeni cikan bir modelli var t2. Almanyada testlerde Thomas Twin t2 iyi not aldi " Arnica iyi not aldi
  • thomas bütçesini aşar ama bizdede twin t2 modeli kullanıldığından söyleyebilirmki makinenin kendi temizliği ve hantal oluşunun dışında verdiğin parayı hakediyor ama eski makinemiz fakirdi fıyatına göre ürünleri çok güzel düşünebilirisniz fakiri
  • Thomas'ın servis ağında bir sıkıntı olduğunu duymuştum. Distribütör firma ile anlaşma fesh edildi o firma'ya ait piyasadaki ürünlere Thomas garanti vermiyor gibi şeyler konuşuluyordu fakat şuan ne durumda bilmiyorum..
  • Çok ucuza FAKİR kalitesi, isteyenler bana ulaşabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_61476699/mpage_1/f_/key_hali+yikama//tm.htm#61476699
    Piyasanın 3'te 1 fiyatına acilen satıyorum. Ürünü alacak olan zaten şaşıracak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.