Şimdi Ara

Halı Saha Organizasyonu (İstanbul Avrupa Yakası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Havaların serinlemesiyle beraber daha fazla katılımın olacağını düşünerek, sizlere halı saha organizasyonu daveti yapmayı uygun gördüm. Umarım güzel bir organizasyon ve arkadaşlığın başlangıcına vesile olabilir.

    Konuyla ilgili bazı düşüncelerimi/önerilerimi aşağıda maddeler halinde belirtiyorum. Organizasyona katılmak isteyen buradan ve özel mesaj ile bildirirse, daha sonra whatsapp grubu oluşturarak hızlı ve daimi bir haberleşme sağlayabiliriz.

    - Maçın/Maçların hafta içi bir günde 19:00-20:00 veya 20:00-21:00 arası oynanması daha çok katılım sağlar.
    - Ben özel aracım ile 3-4 kişiyi en yakın metro/metrobus hattına bırakarak araç ile gelemeyecek arkadaşların ulaşımına yardımcı olabilirim.
    - Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Esenler'de bildiğim üstü kapalı 3 tane halı saha var. Fiyatları yaklaşık kişi başı 15 Tl civarı oluyor. Varsa sizin bildiğiniz sahalarda da maç ayarlaması yapabiliriz. boş saat konusunda sıkıntı yaşamayız. (Sahayı kadro oluştuktan sonra belirlememiz faydalı olur)
    - İlk Organizasyon ve kapora işi için ben gönüllü oluyorum.
    - Komple 7 kişilik bir takım ile gelebilirim gibi teklifler gelebilir ama bana çok mantıklı gelmiyor. Buradaki amaç benzer sosyal platformdaki arkadaşların tanışması, görüşmesidir.
    - Çoğu kişi nadiren maç oynayıp, çok iyi oynamayan arkadaşlar olabilir. Tek amaç eğlence, beraber 1 saat güzel vakit geçirmek ve spor yapmak. Herhangi baklava vs. iddia olması eğlencenin tadını kaçırır.


    Mesafe veya müsaitlik nedeniyle organizasyona katılım yapamayacak arkadaşların da, öneri ve fikirlerini belirtmesi bizi mutlu eder. Ne dersiniz?







  • Hocam konunun benzerleri açıldı yapilamadi organizasyonlar bildiğim kadariyla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.