Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.904
Cevap
17
Favori
339.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ha bu arada ölmüş konuya 100 tane cvp yazılmıs :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    teori kısmına girmeden yorum yaparsam( teoriler gerçekten güzel ancak temellerinde bu senaryo varken öyle mükemmel oturmuyor bence.. yani temel sağlam değil en başta).. aynı zamanda durdurmak ne demek?? yani öyle bir şey olabilir mi?? zaman durduysa senin içince durmuştur kısaca sen hareket edemezsin.. gman istediğini yapar çıkar.. yada zamanı aynı anda nasıl tuturacaksın ki? olayı bu şekilde açıklamaya girince zaten olay boyut atlayarak paralel evlendir, quantum fiziğidir uzar gider ki zaten içinden çıkılmaz durumların..

    gman zamanı durdurunca sadece onun borusu ötmeli.. mantıksal olarak evrendeki herkes donmalı... sonucta tam aynı anda sende dondursan gibi bir mantık yürütürsek ki matematiksel olarak mümkün değil.. "an" kavramı işin içine ediyor.. hadi enerji kalkanı vs. zamanın durmasından etkilenmemeni sağlıyor desek bile (oda nasıl bir güçse), vortiguantların 3-5 tanesi birleşerek müthiş bir güce sahip olması gerekir otomatik olarak.. yani o zaman neden gordon gibi bir adamla muhattap olsunlar??

    onu geçtim ışınlanma var adamlarda.. hani ışınlanmanı engelleyen bir kalkan vs. olsa gordon zaten ilk başta breenin yanına ışınlanamazdı.. ışınlan git hallet gel işini bitsin.. bu 2 sini birleştirince karşı konulamaz bir gücün oluyor sonuçta.. mesela aynı güç heroesta da vardı izleyenler bilir japon elemanda ama gücünü kullanamaması için bin dereden su getirip dizinin içine etmişlerdi..

    ben olaya düz bakmıyorum ki kendi içindeki kurgu ve çelişkiler vs. açısından bakıyorum herşeye.. şöyle diyeyim magic knight rayearth diye bir anime vardır mesela.. belki düzdür herşey ama olayların sonunda öyle bir sonla karşılaşılır ki 50 kere oha çekersin ve geriye döndüğünde o ohayı çekmen için herşeyin düzenlendiğini anlarsın.. ama hlnin mevcut yapısı içinde senaryoyu doldururken bunu yaptırmaları o kadarda mümkün gözükmüyor.. en başta ellerinde öyle bir senaryo yoktu çünkü..

    Şu yazdıklarından yola çıkarsak henüz bilim kurgu nedir onu bile bilmiyorsun. :)




  • hepsi yalansa şu Half Life 2 EP3 ses kayıt çalışmalarıda yalan dimi valave !! ??
  • Tabiiki yalan ama valveye bukadar yüklenmiyelim gerçi türkçe bildiklerine şüpheliyim ama şimdi bukadar kamu baskısı olursa adamlar iyice sinirlenir çıkartmaz o oyunu ardından olabn bize olur biz valve nin stüdyolarını basarız hakkımızda hukiki işlem başlatılır ve olan bize olur
  • Tabiki yalan? Adamlar yapıyoruz demedi çıkıyor demedi gittiniz 3-5 şeye bakıp gaza geldiniz. Uçmuşsunuz yine ama alıştık artık şu hallerinize..
  • kendindem geçtim bari çocuklarım oynasın moduna girdim.
  • 5 Yıl! E3 sürprizi L4D3 olursa Valve büyük tepki çekecek.
  • Valvenin HL Serisi için son yılı. Eğer bu sene de çıkmazsa HL nin eskisi kadar meraklısı oalcağını sanmıyorum. Benzeri ve çakması Crysis 2 gibi oyunlar çıktıktan sonra ilgi zaten azalacaktı. Şimdi biri çıkıp bana Crysis Half life 2 den iyi demesin deli etmesin beni. HEV varken Nano Suitin adı sanı oyunu hiçbir şeyi yoktu. Half lifedeki Dropshipi biraz makyajla uzay gemisi haline getirmişler. Nano suitin konuşması ise %1 milyon HEV den çalıntı. Adamlar özgün olamıyorlar. Valve steamı çıkardı çıkaralı kendisini bu günlere getiren Half life ye değer vermez oldu. İnşallah çöker steam da kalırsınız dımdızlak ortada.
  • Valve steam ı korsan ı azaltmak için yapmıştı half-life ı isteyen flash bellek ile bir bilgisayardan diğer bilgisayara taşışa bile çalışyordu tek cd key soruyordu onuda regler yada serialler ile çok rahat kırıyorlardı. Adamlar steam ı korsanı azaltmak için yaptı gerçi steam oyunlarını steamsız direkt çalıştıracak bir çok emulator var ama onuda sürekli güncelleyerek çözüyorlar ama emulatorler de kendilerini güncelliyor ve bu arada steam a üye olunca steam forumlarına kaydolmuş oluyorsunuz bir forumun sosyal ağın ne kadar üyesi olursa o kadar kar ediyor.
  • portal 2de ki üzerinde borealis yazan can simidini gördünüz değilmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne krisis 1 ne krisis 2 ne bedılfayt 3. hiç biri halflayfı tutmuyo valla
  • Windows 7 ultimate 64 bit SP1 Türkçe , Cinematic mod 11 i destekler mi desteklerse indirip kuracağım

    Bİlgisayarın özelliklerini yazmaya gerek duymuyorum bf3 ü kaldıran pc onuda kaldırır ama windows 7 ile uyumlumu diye soruyorum.
  • Uyumludur, oynayabilirsiniz

    Olur da açmazsa zaten uyumluluk modu mevcut.
  • 32 Bit desteklemiyormuş ondan sordum cimematic mod 11 i indirmeye başlıyorum şimdi. Teşekkür ederim
  • Saman tadı vermeye başladı artık çıktı çıkcak muhabbetleri !!!
    Valve sanada çıkarcağın oyunada ... diye devam etmek istiorum ama olmuyor .
  • Tarihe gececek ilk post bence hl2 ep3 cıkmadı dersi verirler artık üniversitelerde...

    Edit: Bu konuya ilk 5 yıl önce girmiştim vay anasını !!!!!
  • ne kadar sevdiğim oyunlar olsa da left4dead ve tf2'nin half-life serisini öldüren kanser olduğunu düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş, cs de bunlara katılabilir. valve tüm odağı multiplayer oyunlara vermiş durumda şimdi de dota 2 çıktı.

    edit: aslında left4dead sevmiyorum lan, killing floor'u tek geçerim. valve yaptı diye sevmek zorunda mıyım lan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Ocak 2012; 9:07:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofinindünyası

    E3 te LFD3'ü göreceğiz gibime geliyor, içimde böyle bir his var..

    episode two yarım kalan hikayeyi çoktan unuttum zaten

    Portal 3 ünde olabilitesi var bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

    portal 2de ki üzerinde borealis yazan can simidini gördünüz değilmi?

    Görmeyen arkadaşlar için bir video buldum iyi seyirler



    Video gözükmezse diye direk link veriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=PVbqOwh2s3M

    EDİT: Kısaltmayı açabilmek için tarayıcınıza "youtube" yazıp girdikten sonra ara kısmına bu kısaltmayı yazıyorsunuz " PVbqOwh2s3M "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Ocak 2012; 12:46:13 >




  • Ben daha ileriye gitmemizi engelleyen şeridide geçtim borealis e doğru gidiyorum istersen ss de yollayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.