Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: R-10 , R-10
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.129
Cevap
31
Favori
363.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jason Schreier bakalım bu sefer de bilecek mi. :) Herhalde Güvenirliği tartışmasız biri olduğu için genelde hep doğru çıkıyor. Bu yıl duyurulacağını söylemişti.

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

aracılığıyla.

İşte karşınızda, HLX / HL3'ün bir VR oyunu olmadığına dair bir onay daha. Peki Steam için çıkan söylentilerdeki VR demolarına ne oldu merak ediyorum...''

x (formerly twitter)
    ‎Gabe Follower (@gabefollower) on X
    https://x.com/gabefollower/status/1988697615282696588

• Moralinizi bozmak gibi olmasın.Bence bu oyun çıkmayacak.Adamın keyfi gayet yerinde neden vaktini bu oyuna ayırsın.

Oturup kod yazacak hali yok, sınırsız parayı verecek sınırsız çalışanına, kafasında olan şeyleri söyleyecek yapacaklar.

Tabi istiyorsa oyun yapmak, istemiyorsa dolarları ile şişmeye devam edebilir.

Hani bir söz vardır.Dertsiz başım.Ağrımaz başım.Adamın bu oyunu çıkartmak gibi bir dert arayacağını hiçmi hiç ihtimal vermiyorum.

Valve You Tube kanalı profil fotoğrafıda değişmiş :)

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Kasım 2025; 0:3:48 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Bradalaryoutube
    HALF-LIFE 3 DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK!!
    https://www.youtube.com/watch?si=lN0eGrxRQ7XSF95O&v=g5dxZqh0KEM&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • joven kullanıcısına yanıt

Şirket Alyx oyunu ile bu korkularını yendi bu 5-6 yıl önce söylediler o zamanda beri geliştiriyorlar ve HL2 belgeselinde Gabe bizzat şunu söyledi "Sektör olarak şu anda önümüzde çok sayıda fırsat var."

Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X
    Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti
    RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • HL3 için resmi duyurusu kasım için bekleyenler bir başka kasıma kaldı.

• Ya benden başka bekleyen var mı bilmiyorum ama ŞAHSİ FİKRİM nvidia ile ortak projeleri var. Rt li half life 2 remastered yapıyolardı. O çıkmadan 3 gelmez. O da ne alemde haber de yok. Hype ı artırmak için önce onu salmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 13 Kasım 2025; 17:40:2 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Onu direk valve üstlenmiyor daha çok Nvidia tarafı yapıyor ve üzerinde çalışıyorlar hala. HL3 ile alakası yok yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onu biliyorum da ilgiyi diyorum yeniden half life üzerine çekmek için dedim. Rtx Remix Project duyurulalı epey oldu 🙂 Gençler bilmediği için orjinal seriyi bu şekilde ilgi duyabilirler yayınlanırsa.

• Ne bekliyorduk, ne geldi. Ciddi olarak yapımcılıktan ziyade Publisher tarafına iyice kaydığını düşünüyorum Valve'ın artık. Oyun gelecekse de VR veya NONVR şeklinde Machine/Frame sattırmak için geleceğini düşünüyorum bu şekilde. Bu oyun da HL3 veya Episode 3 olmayacaktır. Yine üzdün Lord Gaben.Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 

"Bu arada, Valve büyük duyurularını henüz bitirmedi. Yakında başka bir şey daha olacak."

Drew Gottlieb, Steam Frame üzerinde çalışan bir yazılım geliştiricisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Kasım 2025; 22:49:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.