Half life 1 0x01dc1de1 bellek writen olmadı hatası

-
-
Konu günceldir.
-
Belleğin içine şeytan girmiş
-
deme öyle :(
Virüs taramasından bişey çıkmadı ama.
-
Deme öyle :( Truva şeytanıdır o, Virüs tarama programı bulamamıştır.
-
nasıl çözebilirim peki?
-
Windows arama çubuğuna cmd yaz, Yönetici olarak çalıştır, gelen ekrana sfc /scannow komutunu yaz. bitmesini bekle. Eğer, yine çalışmazsa windows 10 veya 11 kur.
-
yaptım, işe yaramadı. Format dışında bir çözüm gerekli.
-
Bu linki bir incele.
DirectX sürümünü güncelle, Ram'leri çıkar, yeniden tak. Sistemi malware programları ile tarat.
-
Linki inceledim, dediklerini yaptım işe yaramadı. Senin dediklerini de yaptım yine aynı hatayı alıyorum ama bu arada malware dediğin gibi trojen buldu 2 tane karantinaya aldı.
-
Kardeşim şöyle bi baktım da, aynı konudan her yere konu açmışsın. Yabancı sitelerde bile gördüm. Gülmekten yarıldım, helal sana
-
Oyunun forumunun bulunduğu çoğu yere konu açmıştım. Yabancı siteden farklı modlar alıp onları oynuyorum zaten bazı modlar orjinalinden daha güzel çıkıyor. Sorunu yarı çözdüm sayılır. Oyun konsolunu açabilmek için uygulama adına-console ekliyordum bunu sildim, bunun üzerine sierranın çok eski bir sürümü bulup (daha önce yeni-eski birçok non-steam sürümü denedim işe yarmaamıştı) onu yüklerken ses ile alakalı, oyunla alakalı birkaç patch de yükledim (tam olarak ne işe yarayan patchler oldugunu bilmiyorum) oyunu açıp oynayabiliyorum. Ama bi süre sonra takılıp donup kapanıyor. (Kapanma belki moddan kaynaklı olabilir)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X