Şimdi Ara

HALA MÜHENDİSLİK OKUYAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elektrik Elektronik vb turevleri 11 bin mezun veriyor ki bazıları yazılıma yoneliyorlar elektronik alanında uzman olanlar ( bilgisayar Müh ile ayni dersler var ) bunlar bilg Müh ile rakip oluyorlar ve bilg Müh 8000 mezun verdiğinide unutmayalım devlete alım dersen senede 800 bile değil elektrik alanına yogunlasiyim dersen özelde iş alanı çok ama yinede 10 bin kişiyi kaldırmaz bu sektör

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin tuzunuz kuru olabilir ki ben zaten sizin ise girip giremeyeceginizi sormadım diğer okuyanlarinda ise girebilecegine kefilSeniz konuşun yoksa millete bu bölümü öneri p milletin vebalini üstünüze almayın derim . bende sizinle aynı şeyi söyledim ztn ıyi okula okuyun diye ama bunların genele vurursak oranı yüzde 10 bile etmez . kaç tane kurumsal firma var da torpil yok diyorsunuz ? büyük şirketlerin sayısı bellidir ve buraları ODTÜ boğaziçi vs doldurur diğerlerine sıra dahi gelmez aile sirketinde neden çalışmasın ayrıca ? bu okullardan degilseniz üniversitede staja bile alinamazsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum üyelerinin ne kadar ergen olduğunun kanıtı bu başlık. Yav arkadaşım siz ne dediğinizin farkındamısınız? Boğaziçilerden bilkentlerden odtülerden bahsediyorsunuz buraların en dandik bölümü 5 binden kapatıyor zaten. Adamlar resmen bu okulların dışında okul okuyanlar işsiz kalıyor diyor. Ulan kaçınız bu okullarda sanki?(Hayali boğaziçi bilkent öğrencilerinden bahsetmiyorum.). Nasıl ki her öğrenci boğaziçi bilkent ayarında bir okuldan mezun değilse her şirkette koç, sabancı ayarında bir şirket değil. Ne demişler davul bile dengi dengine. İyi üniversiteden mezunaan iyi yere girersin ortalama üniden mezunsan ortalama yere girersin. Gerçi siz 11e 12ye giden ergenlersiniz daha belli, ama söyleyeyim o kadar kolay değil bu saydığınız üniversiteler sonra ağlamayında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kullandığı üslup bile başkasından duyduğunu anlatma.Buna inanıp mühendisliği bırakacaklarını mı sanıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum tıpı bu kadar övecek bir durum yok lan, yemin ediyorum yok. Hayvan gibi çalışıp şaka gibi bir maaş alıyor o kadar övdüğün insanlar.
  • matematiğim olsaydıda en kötü mühendisliği okusaydım keşke. hayatımda hiç görmedim başladığı maaşa yakın maaşla emekli olan. 10-15 yıl tecrübe kazanınca öküz yüküyle maaş alıyorlar.
  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    iş bulma derdi yok en kötü pratisyen 7k maaş alıyor çok çalıştıkları doğru ama sanki diğer meslekler çok mu kolay bır kaç meslek hariç ( öğretmen memur eczacı vs )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu konuları açan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede okul okunmaz. 5 yıllık üniversite hayatında 100000 lira gibi bir para harcıyorsun. 100000 lirayı 2000 lira maaş ile 50 ay = 4 yılda geri alıyorsun.
    meslek lisesi okuyan gençlere yazıyorum bu satırı, adam gibi çalışın, önünüz açık. en kötü kaynak ustası 100 lira alıyor günlük.

    imzamdaki okulu da bıraktım. sebep ne mi? istanbulda yeni mezunlara verilen 2000 lira maaş.
  • okumadım ama fazla okuma tıpa sokarlar
  • Yabancı diliniz varsa iyi derece(İngilizce) havada kaparlar emin olun.Başlangıcınız az olur ama tecrübe arttıkça oldukça iyi maaşlar alınır.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.