Şimdi Ara

hala gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamden dota 2 istedim 12 gün oldu hala gelmedi ne zaman gelicek ya?

DH LOL JAX
  • aylardır gelmeyenler var. Bi arkadasımın bikac ayı gecti mesela. Nolur nolmaz die birden fazla hesap acıp tek tek anketi doldurduk ama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 30 Ağustos 2012; 22:39:46 >
  • Kaç tane hesapla doldurdum,yılların oyuncusuyum dedim yine yemediler,bana inatları var.
  • Ya o bu değil oyun hâlâ closed beta değil mi? Ben 1200 saat played timelı oyuncular görüyorum abi steamde. Oyun sanki released gibi geliyor bana. Hiçbir açıklama falan da bulamadım. Adamlar shopu da açtı, gayet memnunlar galiba şimdiki hâlinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başıma bu da geldi
    12 yıl önce açıldı
    Sanırım sıra bize geldi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kime geleceği belli olmuyor. Ben bir ay önce doldurmuştum ama hala gelmedi. Doldurduktan bir kaç gün sonra gelenler var.

Orijinalden alıntı: Kril

Ya o bu değil oyun hâlâ closed beta değil mi? Ben 1200 saat played timelı oyuncular görüyorum abi steamde. Oyun sanki released gibi geliyor bana. Hiçbir açıklama falan da bulamadım. Adamlar shopu da açtı, gayet memnunlar galiba şimdiki hâlinden.

oyun cbt evet ama progressin felan silinmeyecek diğer oyunların cbtlerinden farklı olarak.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.