Şimdi Ara

HAKSİZLİK ABİCİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN MEZUNUM 75 BİNDEN BİRAKTİM HUKUK İCİN AYLARCA GECE 3-4 DEMEDEN BOLUM DENEMESİ COZMUSUM GECEMİ GUNDUZUME KATMİSİM MATTA 30 NETİN ALTİNA İNDİGİM OLMAMİS TOPLAM 1 AYDİR 100-110 BANDİNDAN HİC SEKMEMİS NETLER SİNAVDA GELİYOR MATİ KASİYOR CALİSMAYAN ADAMLA BENİN FARKİM NEREDE HANİ? BANA SORU SORAN ADAMLAR İLE AYNİ MAT NETİ YAPTİRMALARİ ZOR OLMASİNDAN DEGİL EMEGİNİZ UMRUMUZDA DEGİL DUSUNCESİNDENDİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediğiniz şey kolay olsa geçerli olmaz mıydı
    Zor yapmışlar adamlar siz o kadar çalışmışsınız sizin için daha avantajlı bir durum
  • ya kardeşim kolay sorarlar herkes yaptı ne farkım kaldı dersiniz zor sorarlar herkes düşük yaptı ne farkım kaldı dersiniz ne istiyorsunuz sadece sizin çözebileceğiniz sorular filan mı
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    problemi orta duzey sormus olsa 8 geo sorsa calismayanla calisani yine ayirt eder hocam gidip de kasinti sordu mu calisan da kolaylari calismayan da kolaylari yapiyor zor kisimi adam akilli yapan cikmiyor

tamamen kendi dusuncem zorluktan kasitlari bu olmamali

• ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    hocam kolay sorsun demiyorum ayirt edici sorsun onemli olan da bu degil mi ''ayirt etmek'" adam uzaydan problem indirdiginde calismayan da calisan da düzülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefgazihukuk

hocam kolay sorsun demiyorum ayirt edici sorsun onemli olan da bu degil mi ''ayirt etmek'" adam uzaydan problem indirdiginde calismayan da calisan da düzülüyor

haklısın
  • ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    siz de haklisiniz hocam onumuze gelen ne olursa olsun yapmak zorundaydik bu zor kolay olmasi bahane olmamali ama ayirt edici olmamasi cogumuzu uzuyor suanda forumun genel ruh hali bu yonde

• Çok çok haklısın ben bu yıl öylesine girdim, türkçe o kadar kolaydı ki full çekerim diye çıktım 38.75 geldi. Yine geçen yıla göre 7 net fazla yaptım çalışmadan. Bu da sınavın ayırt edici olmadığının kanıtıdır
  • En kolay ve en zor soruları matta koyarlarsa ayırt edici olmaz dedikleri gibi . Rasyonel sayı sorusu sınavın belki kimyadaki Au'lu sorudan sonraki en kolay sorusu idi . Geo ve problemler beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim . Bakal hesabı ile yapan varsa o problemleri helal olsun .

• dragon_fab D kullanıcısına yanıt
    hocam rahat girmek cok farkettiriyor mu 2. senem kac tane osym sinavina girdim hicbirinde rahat hissetmedim hep hakettigimin altinda geldi bu yil hukuk olmazsa nere olursa yazicam kirik obp ile ygsye giricem iyi gelirse lysye hazirlanicam simdiden bunu dusunuyorum :/

• Haksizlik cok cidden problem ve geolardan bende patladim

• hedefgazihukuk kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız ya netler nasıl
  • Güçlü asker kullanıcısına yanıt
    TR 34-6 (+-1 OYNAYABİLİR)

SOS 32-8

MAT 25-2

FEN 4-2

HAKETTİGİMİZİ ALAMADİK YİNE HOCAM MEZUN SENEMİZ BİDE SİZİN NASİL

Çıkçası farkettiriyor hocam, stresin yok bir şeyin yok çözüyorsun ama süre kısıtlıyor o rahatlığı da, ama annemlere daha iyi yapabileceğimi göstermek için girmiştim o yüzden türkçeyi falan önemsedim baya çözerken, yoksa her rahat olan bu sınavdan başarılı olamaz bence
    unide olup calisilip girilse sizce rahatlikla iyi yapilabilr mi hocam

Hocam tm ler için emin ol yapılabilir. Sayısal olsaydın imkansıza yakın derdim ama tm olduğun için rahat olabilirsin ezberine güveniyorsan işin üstesinden gelirsin. Vizelerine finallerine ve ygsye ortak bir program yapman gerekiyor ve ygs de ne olacağı belli olmadığı için vize finallerine daha sıkı bir çalışma planı yapmanı öneririm, çünkü gerçekten ygsden çok daha fazla çalışma istiyor bu vizeler falan, öyle üniversitede yatarsın olayı tamamen hikaye. Ygsde zaten temelin olduğu için düzenli günde 1-2 saatini ayırsan yeter de artar bile rahat ol.
    cok sagolun hocam hayirli aksamlar

Size de hocam
    Hocam bende mezun tr sos hemen hemen aynı 1 net felan fazla ama matematiğim 5 net düşük sizden
  • Güçlü asker kullanıcısına yanıt
    tahmininiz kac k hocam ben 70 gelir diye dusunuyorun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.