Şimdi Ara

Haksız olarak aldığınız uyarı cezaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim neredeyse 1 yıldır nickimin altında 5 uyarı kutucuğunun 3ü kırmızaya boyalı.Okadar ceza aldım ama o hala oraya yapışmış illede 3 die duruyor. çamaşır suyu filanmı kullanmamız gerekecek onu oradan silmek için ??

• Başka bir yöneticiden rica edin,uyarı puanlarının verilme sebeplerini incelesinler.Ama zannetmiyorum ki birinin verdiği cezaya diğeri müdahale etsin.Çünkü müdahale durumunda bu sefer yöneticiler arasında anlaşmazlık olabilir diye düşünüyorum.

Orjinalden alıntı: Ice Cube

Benim neredeyse 1 yıldır nickimin altında 5 uyarı kutucuğunun 3ü kırmızaya boyalı.Okadar ceza aldım ama o hala oraya yapışmış illede 3 die duruyor. çamaşır suyu filanmı kullanmamız gerekecek onu oradan silmek için ??

Ya bilmiyorum ama iyi niyetli olduklarından eminim ufak tefek diyaloglarımız oluyo çok olumlu yakşıyolar yanlışları varsada ki bu kadar insanla uğraşmak kolay değil :D
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Manoℓya

Başka bir yöneticiden rica edin,uyarı puanlarının verilme sebeplerini incelesinler.Ama zannetmiyorum ki birinin verdiği cezaya diğeri müdahale etsin.Çünkü müdahale durumunda bu sefer yöneticiler arasında anlaşmazlık olabilir diye düşünüyorum.

bu şekilde yaptım ...

ve saolsun yardımcı oldular ...
  • Bu forumda özellikle son zamanlarda, @ssm'nin samimi düşüncelerle açtığı forum yöneticisi seçiminden sonra büyük bir sıkıntının veya rahatsızlık veren durumun varlığı aşikar his ediliyor.

Şahsım adına, bazı yerlerde bu sıkıntı veren duruma dikkatleri çektiğimde 4 gün ceza almıştım. İletişime geçtiğim hiç bir yöneticidende mantıklı bir açıklama bulamamıştım.

Bu forum gerçektende eskisi gibi değil artık, ne yazıkki...

Buradan ben tekrar ilgilileri bu sıkıntı veren durumun ne olduğunu düşünmeye davet ediyor ve iraz 'dikkat' diyorum.Ozaman sorun neyse halledilir, çözülür...

--------

Bu arada uyarı puanına nerden bakılıyor

Orjinalden alıntı: EagleWING

Mesela ne zaman sosyalizm içerikli bir imza hazırlasam, bir "yanlışlık"oluyor. İlginç doğrusu ama her neyse.

Bende imzamda Che var diye uyarı almıştım. Sonra mesaj yollamıştım, uyarı puanı silinmişti.

@El-Cezeri

Avatarının altında 5 tane kutucuk var, onlardan kırmızı olanlar uyarı puanın oluyo galiba.
  • Avatarının altında 5 tane kutucukmu

Bende niye hiç öyle bir şey yok? veya daha önce hiç olmadı?

Ceza verilmeden önce uyarı yapılmıyormu?
    Biri bubaya kim vurdu adlı konuya attığım smiley idi video içeriği komiğime gitmişdi çoğu kişide smiley i atmıştı hepsi uyarımı almıştı yani...

Biride Marxsim adlı konuda bir arkadaş marks ın sakallarına atıfta bulunarak yanına koyun resmi koymuştu çok sakalları var diye bende ona gülmüştüm yine smileyi atmıştım onada uyarı gelmiş

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.

• Evet bende öyle düşünmüştüm, Aceba çokmu kötü bir şey yaptım diye.

Ama en son attığım bütün mesajlara tek tek baktım gayet normal mesajlardı. Hatta hepsi hala duruyorda yerinde. Bir taneside malum serbest muhabbet köşesinde yöneticilere çağırım idi. Muhtemelen bunun yüzünden ceza verdiler ama hala mesaj yerinde duruyor.

şikayet bölümünde yazdığım mesaj hala havada cevaplanmayı bekliyor yöneticilerce. (Özel mesajlara cevap yok.)

Neyse, canları saolsun diyelim, ne gelirki elden...

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Bende 2 tane mantığıını anlayamadığım uyarı almıştım
    Biri bubaya kim vurdu adlı konuya attığım smiley idi video içeriği komiğime gitmişdi çoğu kişide smiley i atmıştı hepsi uyarımı almıştı yani...

Biride Marxsim adlı konuda bir arkadaş marks ın sakallarına atıfta bulunarak yanına koyun resmi koymuştu çok sakalları var diye bende ona gülmüştüm yine smileyi atmıştım onada uyarı gelmiş

O bubaya kim vurdu konusuna bende smileyi atmıştım bana uyarı gelmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

O bubaya kim vurdu konusuna bende smileyi atmıştım bana uyarı gelmedi

Keşke bende Smiley i değilde Smiley i atsaydım ya

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.

• [Deleted by Admins]
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.