Şimdi Ara

Hakemler tam gaz devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bu hakemlere söyleyecek kelime bulamıyorum. Tümü tetikçi , bu hakemlerle maç kazanmamız çok zor. Daha önce bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyordum. Ama dün akşam ki duyduklarımdan sonra beynim berraklaştı. Meğer bizim yönetim seçimlerde bu mhk 'nın rakibini desteklemiş. Şimdi herşey netlik kazandı bu dünyada sebepsiz hiç bir şey yoktur . Bu onun bunun evlatlarıda akıllarınca bizden intikam alıyorlar .Yalnız dikkat etsinler 100 yıllık bir camia ile uğraşılmaz çarpılıverirler valla. Nitekim bizim centilmenlik budalası yönetimin bile sabrı taştı . Zaten şu hakemler üzerinde anadolu takımları kadar bile etkimizin olmamasının baş sorumlusu pasif yöneticilik anlayışıdır. Adamlar bizim oyuncuları atınca başlarına bir şey gelmeyeceğini biliyor onun rahatlığı ile davranıyor. Bütün Beşiktaşlıların bu acı gerçekleri görmesi lazım.



  • Bu gerçekleri görmesi yetmez, bu gerçekleri zaten görüyor Beşiktaşlılar, tepki göstermek gerekir.
    Coluk cocuk oyuncağı değil bu kiminle uğraştıklarını göstermemiz gerekir, bir yürüyüş bir organizasyonla ya da herneyse, yönetim sesini biraz daha çıkarmazsa o koltukta fazla oturamaz
  • Ulen takdir hakkı denen birşey varsa neden bu hep bizim aleyhimize işliyor. Maçın son dk.sında hem de 15 puan geride kalan bir takımın penaltısını veremeyen zihniyete ben nasıl tahammül edeyim. Allah belalarını versin!!!
  • Ben diorum size bi hakemi kaldıracak bizim çarşı grubu, o zaman ibret olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.