Şimdi Ara

Hakem heyetinde 1 yıl sonra kazandığımız iadenin faizini almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hakem heyetine 1 yıl önce başvurdum, karar tam 1 yılda çıktı . 1500 tl iade alacağım fakat geçen seneki 1500 ile bu senenin alım gücünün alakası yok. buna karşı birşey yapılabiliyor mu ?

merak edenler için firma vatanbilgisayar

Her riski göze alıp kendi hür iradenle satın aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

onlar zaten vermez biliyorum. yasal olarak faizini de tahsil hakkım var mı acaba ? forumda belki daha önce yapan vardır,avukat vardır dedim .

ne güzel düzen kurayım bende bir firma. millete ikinci el çeri çöpü sıfır diye satayım. onlar hakem heyeti ile 1 sene uğraşsın bende onun faizini yesem milyoner olurum zaten.

Görevli aramıştı biz öyle karar veremiyoruz ya fatura tutarı ya firmadan cihazın aynısı veya güncel muadilinini(firma karar verecek) şeklinde seçenek sunmuştu o zaman enflasyon bu kadar değildi parayı tercih etmiştim
    Çok hayati bi sorun değildi cihazıda 22 ay kullanmıştım

Cihaz değişimi talep et sen. 1 sene önceki mal yoktur zaten ellerinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.